Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Publiczny Serwer TS3 | GoVoice.pl

pr0chu

A czy Ty już wypróbowałeś nasz serwer?  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. A czy Ty już wypróbowałeś nasz serwer?

• Tak, przebywam na nim codziennie!
      21
    • Jeszcze nie ale na pewno zawitam!
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest wart naprawdę uwagi. Użytkownik jest w stanie sam zarządzać swoimi rangami, sporo botów, odbywają się eventy dość ciekawe nagrody są szokujące. Jestem zadowolony jako użytkownik tego serwera. Administracja strasznie pomocna, nie trzeba czekać na nią jak na poniektórych serwerach. Myślę że jest to topowy serwer teamspeaka. Jeśli serwer to tylko ten ! Strasznie polecam. Znalazłem na nim spokój dla siebie i mojej ekipy teraz w spokoju mogę grać w swoje gry. Nie spotkałem się by serwer w jakikolwiek podupadał. Nie ma wzrostu pingów czy pakietów.  Bezproblemowa i dobrze wyszkolona Administracja na którą można liczyć. W skali od 1 do 10 dał bym 10++ bez żadnego problemu. Mam nadzieję że serwer będzie ostatnim z moich serwerów. Dziękuję ekipie GoVoive jestem z wami i całym sercem polecam ten serwer !

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest wart naprawdę uwagi. Użytkownik jest w stanie sam zarządzać swoimi rangami, sporo botów, odbywają się eventy dość ciekawe nagrody są szokujące. Jestem zadowolony jako użytkownik tego serwera. Administracja strasznie pomocna, nie trzeba czekać na nią jak na poniektórych serwerach. Myślę że jest to topowy serwer teamspeaka. Jeśli serwer to tylko ten ! Strasznie polecam. Znalazłem na nim spokój dla siebie i mojej ekipy teraz w spokoju mogę grać w swoje gry. Nie spotkałem się by serwer w jakikolwiek podupadał. Nie ma wzrostu pingów czy pakietów.  Bezproblemowa i dobrze wyszkolona Administracja na którą można liczyć. W skali od 1 do 10 dał bym 10++ bez żadnego problemu. Mam nadzieję że serwer będzie ostatnim z moich serwerów. Dziękuję ekipie GoVoive jestem z wami i całym sercem polecam ten serwer !

Dziękuje za opinie, serwer już niedługo zostanie ulepszony, nowe udogodnienia zostaną wprowadzone! Zapraszamy!

logo1.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny polecenia, brakuje tylko użytkowników. Wszystko trzyma się ładu i jest przejrzyście.

Polecam. ;)

Nie podoba mi się:

1. Grafika na kanałach, np. na kanale regulamin itp. - do zmiany, lepiej pasowało by coś w stylu loga, chodzi mi o kolor, czcionkę.

FcRrVEQ.png

2. Kanał "ID rang dodatkowych rang" jest do zmiany.

Szczególik, ale jednak mnie kuje w oczy.

Potrafię coś ogarnąć w PS, więc jak jesteś zainteresowany to mogę Ci pokazać próbkę. B)

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny polecenia, brakuje tylko użytkowników. Wszystko trzyma się ładu i jest przejrzyście.

Polecam. ;)

Nie podoba mi się:

1. Grafika na kanałach, np. na kanale regulamin itp. - do zmiany, lepiej pasowało by coś w stylu loga, chodzi mi o kolor, czcionkę.

FcRrVEQ.png

2. Kanał "ID rang dodatkowych rang" jest do zmiany.

Szczególik, ale jednak mnie kuje w oczy.

Potrafię coś ogarnąć w PS, więc jak jesteś zainteresowany to mogę Ci pokazać próbkę. B)

Dziękujemy za zainteresowanie serwerem,

Doceniam to że napisałeś pozytywy jak i negatywy, jednakże muszę stwierdzić że grafika na kanałach może i Tobie nie przypadła do gustu ale to tylko Twój gust a innym może się podobać. Jednakże zacznę pracować nad wszystkimi opisami kanałów bo zależy mi na tym aby każdy czuł się dobrze na serwerze, jak też wiemy nie dogodzimy wszystkim.

Dziękuje za propozycję grafika jednakże nie jestem zainteresowany, wziąłem pod uwagę to co napisałeś, na dniach to się zmieni.

Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay: Bardzo fajny server 0 lagow przyjemna administracja szybka pomoc dobra muza to czego potrzebuje kazdy gracz Super STABILNY. ZERO FRAJEROW KTORZY TROLUJA !!!  :yay: :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay: Bardzo fajny server 0 lagow przyjemna administracja szybka pomoc dobra muza to czego potrzebuje kazdy gracz Super STABILNY. ZERO FRAJEROW KTORZY TROLUJA !!!  :yay: :yay:  :yay:  :yay:

Dziękujemy za zainteresowanie, "0 lagów" jest bo mamy najlepsze łącze możliwe oraz dobrą lokalizację serwera ( Poznań ).

@topic

Dziś zostanie wprowadzony nowy system Rejestracji.

logo1.png

Opublikowano

@ Ref 

Event już wkrótce! Zapraszamy serdecznie na event który odbędzie się 20 lutego o godzinie 18:00! Wspaniałe Nagrody Supper Zabawa! Więcej informacji w Filmiku!

logo1.png

Opublikowano

[P] Kiedy zapisy ?  i gdzie 

Dołaczam sie do pytania

Zapisać się na event można u dowolnego Administratora serwera GoVoice.pl (TeamSpeak3).

logo1.png

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, właściciel się stara aby wszystko szło w dobrym kierunku. Serwer bardzo rozwojowy i stabilny.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, właściciel się stara aby wszystko szło w dobrym kierunku. Serwer bardzo rozwojowy i stabilny.

Dziękuje za wspaniałą opinię, wczoraj w nocy około 00:01 został dodany VPN Blocker na naszym serwerze. Zwiększyło się bezpieczeństwo serwera. 

Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

Serwer Godny polecenia!

Prezentacja serwera na wysokim poziome, Administracja przykładająca się, wygląd to wszystko mówi samo za siebie. Z biegiem czasu myślę że serwer osiągnie duże sukcesy, tego wam życzę!

Pozdrawiam,

GetOut!

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Serwer Godny polecenia!

Prezentacja serwera na wysokim poziome, Administracja przykładająca się, wygląd to wszystko mówi samo za siebie. Z biegiem czasu myślę że serwer osiągnie duże sukcesy, tego wam życzę!

Pozdrawiam,

GetOut!

Dziękujemy za dobrą opinię, z dniem dzisiejszym zostały dodane dodatkowe music boty, jest ich aktualnie 6. Pracujemy nad ulepszaniem naszych usług cały czas więc już niedługo nowe unikalne rzeczy tylko u nas :)

logo1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...