Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ct & Najnowsze Rexi

Rydzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheat Table by Rydzyk v3.6

GameHiFailAgain!!!.rar

http://www.youtube.com/user/Kondzio97

Bądzcie cierpliwi. Dajcie mi troche na zrobienie konkretnych poradników.

Najnowsze Rexi: ReXIGNation v2.3.9.rar

Starsze wersje:

ReXIGNation v2.3.8.rar

ReXIGNation v2.3.7.rar

ReXIGNation v2.3.6.rar

ReXIGNation v2.3.5.rar

ReXIGNation v2.3.10 (1).rar

Odnośnie Rexi all creditsy dla Nebulara.

@Aktualnie ReXi nie działa i najprawdopodobniej nie będzie.

Możecie się pobawić rozpakowanym folderem xigncode

unpacked_XignCode_3.1.rar

http://www.elitepvpers.de/forum/dekaron-exploits-hacks-bots-tools-macros/835641-release-unpacked-xigncode-files.html

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy rexi dalej jest potrzebne do odpalenia gry ??

Mam rexi ver 2.3.4 odpalam dekaron exe z zaznaczonymi 2 opcjami

Ale jak odpalam proces dekaron.exe w CE to nic się nie dzieje...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dźźźźźźeeeeeennnnnnnkkuuuuuuuuuuuuuujjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy]

Podpinam

16435562.jpg
Opublikowano

A odpowie ktoś na moje pytanie ?? Rydzyk powiedział, że trainer sam się załancza, gdy włączymy proces dekaron.exe , ale u mnie nie ładuje tego trainera, a jak odpale go osobno to wyskakują jakieś błędy (napotkano niedozwoloną istrukcje), a jak sprawdzałem czity które trzeba samemu wklepać to działają (oprócz tp, bo cofa w to samo miejsce)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A odpowie ktoś na moje pytanie ?? Rydzyk powiedział, że trainer sam się załancza, gdy włączymy proces dekaron.exe , ale u mnie nie ładuje tego trainera, a jak odpale go osobno to wyskakują jakieś błędy (napotkano niedozwoloną istrukcje), a jak sprawdzałem czity które trzeba samemu wklepać to działają (oprócz tp, bo cofa w to samo miejsce)

Omfg...Dlaczego? Dlaczego mi to robicie? Nie obejdzie sie bez video tuta? Trainer musi byc odpalony, żeby mógł się podpiąc do procesu Dekaron.exe. Powiem to jeszcze jaśniej... Musisz mieć odpalonego dekarona i trainera żeby all działalo. Jeśli nie chcesz, żeby teleport Cię cofał to użyj jakiegoś buffa na sobie (nie lizaków tylko buffa z skilli) albo zaatakuj moby z jakiegoś skilla.

Opublikowano

A mi w ogóle nie działają hacki. A odpalam dekarona przez Rexi a następnie hack może robię coś źle albo czegoś po prostu nie robię, byłbym wdzięczny za oświecenie gdyż nie bawiłem się z hakami do dekarona;p

Nawet jak train działa przed odpaleniem exe. to nie chodzi...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A mi w ogóle nie działają hacki. A odpadam dekarona przez Rexi a następnie hack może robię coś źle albo czegoś po prostu nie robię, byłbym wdzięczny za oświecenie gdyż nie bawiłem się z hakami do dekarona;p

Nawet jak train działa przed odpaleniem exe. to nie chodzi...

Napisz mi na GG i pobierz program Team Viwer

Opublikowano

Do tego wszystkiego potrzeba anielskiej cierpliwości.

Rydzu, Shinset, ślę głębokie kondolencje. :*

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Do tego wszystkiego potrzeba anielskiej cierpliwości.

Rydzu, Shinset, ślę głębokie kondolencje. :*

Oczywistym jest że ludzie mogą mieć problemy a Ty strasznie irytujesz swoim zachowaniem. Zamiast zgrywać Panicza wszech-wiedzącego i offt-topować dla odmiany zrób coś pożytecznego i na przykład się nie udzielaj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No właśnie to mnie rozbraja...

Chyba się zastanowie nad działem w którym będą hacki, ale żeby tam wejść trzeba będzie sobie zasłużyć...

A tutaj n00bki będą sobie spamować i dostawać warny...

SoVo

Ale niestety taka jest prawda... Pisze się poradniki, udostępnia hacki, pomaga, po czym ktoś wpada i o wszystko pyta...

Tutaj tylko wystarczy włączyć grę przez bypassa, włączyć trainer i wszystko działa...(jeżeli masz viste to uruchamiasz wszystko jako administrator, ale to też było wałkowane 100 razy)

16435562.jpg
Opublikowano

Mój problem został rozwiązany w dość niecodzienny sposób ale za to owocny, mam tu na myśli Team Viewera po przez to którego Rydzyk "wszedł" do mojego komputera i sprawił "cud" Jeszcze raz wielkie dzięki;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przepraszam za złe tłumaczenie, nie znają języka polskiego. Jestem więc za pomocą tłumacza.

Jak to działa?

Otwieram Dekaron otwórz trener następnie zalogowaniu się i za każdym razem należy odłączyć

Co robię źle?

Czy mogę otrzymać Krok po kroku proszę?

Czy trzeba Cheat Engine albo obwodnica?

Czy ten trener nie wszystko?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Shinset trochę ,źle napisałeś ale zdania są "sensowne".

Quetsala też spokojnie zrozumiesz znając odrobinę angielski. Obwodnica - BYPASS.

Dzięki Rydzyk za trainera ,ale wszystko to już zostało wrzucone na mpcforum wieki temu pod postacią skryptów do CE.

Ale jeśli ktoś nie potrafi ich wkleić to ma prostsze rozwiązanie.

segita.png
Opublikowano

tutaj masz link :http://rapidshare.com/files/390598402/ReXIGNation_v2.3.4.rar.html

albo jak boisz się pobrać z mojego linku to powinien być gdzie na forum, wpisz w szukane ReXIGNation_v2.3.4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Topic Update

W czerwcu wypadnie mi kilka wolnych dni jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli opublikuje poradnik dotyczący edycji CSV. Pytanie do was jaka forma poradnika was interesuje screeny + opis czy video.

Opublikowano

W grze czy w realu?

Jeśli nie działa Ci w realu, to wystarczy z rozpędu wywalić banią w ścianę. Działa w zależności od grubości ściany.

Jeśli nie podziała, a główka boli, to spróbuj ściągnąć CE i wpisać ręcznie adres WallHacka. ;P

Pozdro.

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...