Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ct & Najnowsze Rexi

Rydzyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie zacznijcie troche myslec i grac jak inni. Jak ktos chce nowego rexi to co za problem pobawic sie troche? AAA... sorry neo kids czekaja na gotowce. To zycze powodzenia. I serio jak ktos nawet nie wie w jakich godzinach jest df to nie wiem jak to nazwac, ale noobem to on nie jest bo obrazil bym wszystkich noobkow. Jak nie umiecie grac normalnie i bawic sie tym to leccie na privy a nie dupe zawracacie o rexi bo wam lvl nie idzie. Wystarczy troche poczukac, poczytac i pouczyc sie to nie bedzie problemu i postow typu "widzialem kolesia na hacku to kiedy bedzie nowy rexi?". Docencie tez troche prace innych i to ze chca czasami odpoczac. Shinset sorka ze zwracam uwage ale dawno tu chyba nie zagladales i robi sie ogolnie jeden wielki syf. Pozdro dla MPC

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam mam problem z odpaleniem hacka wyskakuje mi Shut down of game, due to abnormal game play co to moze znaczy prosze o pomoc

Masz problem nie z hackiem, a z odpaleniem gry. Aktualnie brak rozwiązania dla tego problemu. Pokombinuj.

@Versja 10 + unpacked xigncode dodane.

tlofbnowe2.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka, mam problem. Włączam rexi i slect file, wybieram dekaron.exe i lanch. Ładuje się xigncode po czym wyskakuje jakiś błąd(chyba XSG cos tam error)i się wyłącza. Probuję znowu, zaznaczam bypassa itp... próbuje, próbuje przez lanchera i minilanchera i jesli wlaczy sie dk, to po wlaczeniu Cheat Engine i wybraniu procesu "dekaron.exe", dk odrazu sie wylacza i wyskakuje error whil oppening this proces czy jakos tak.

Co zrobić?

Prosze o odbanowanie uzytkownika KickAss, gdyz nieslusznie nabito mu procenty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...