Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ct & Najnowsze Rexi

Rydzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem i nie wiem za bardzo jak go rozwiazac. Mozliwe, ze blad lezy w zlym zaznaczeniu czegos czy cos ?

1. Sciagnalem nowe rexi i CT

2. Odpalam Rexi za pomoca lauchera (jako admin) daje Select i wybieram laucher.exe (probowalem tez z minilaucher i to samo) ... -> Mam zaznaczone Disable XIGNCODE, a odznaczone Bypass CRC check. Command line : m_cher i zaznaczone Autoclose

3. Klikam Launch i uruchamiam gre

4. Gdy jestem w grze otwieram CE 5.6 (klikajac na CT) > wybieram Dekaron.exe > zaznaczam hack (przykladowo) VAC 3.1 ...

i tu mam chwile zwiecy i gra sie zamyka calkowicie... co robie nie tak ?

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pewien problem i nie wiem za bardzo jak go rozwiazac. Mozliwe, ze blad lezy w zlym zaznaczeniu czegos czy cos ?

1. Sciagnalem nowe rexi i CT

2. Odpalam Rexi za pomoca lauchera (jako admin) daje Select i wybieram laucher.exe (probowalem tez z minilaucher i to samo) ... -> Mam zaznaczone Disable XIGNCODE, a odznaczone Bypass CRC check. Command line : m_cher i zaznaczone Autoclose

3. Klikam Launch i uruchamiam gre

4. Gdy jestem w grze otwieram CE 5.6 (klikajac na CT) > wybieram Dekaron.exe > zaznaczam hack (przykladowo) VAC 3.1 ...

i tu mam chwile zwiecy i gra sie zamyka calkowicie... co robie nie tak ?

W 2 punkcie zamiast wybierać launcher.exe wybierasz dekaron.exe

Opublikowano

CO jest grane z tym speed chodzeniem ?? bo jak biegne to cofa mnie do pkt wyjscia i btw. tam powinien byc RAR a nie Tar ^^

Niby wyczytałem ze trzeba wcisnąc skill jak wcisne bufa to raz mi sie uda zatrzymac raz nie.. nie ma na to jakiejs bardziej lepszej przetestowanej metody?? bo to prawie grac nie da w taki sposob..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

CO jest grane z tym speed chodzeniem ?? bo jak biegne to cofa mnie do pkt wyjscia i btw. tam powinien byc RAR a nie Tar ^^

Niby wyczytałem ze trzeba wcisnąc skill jak wcisne bufa to raz mi sie uda zatrzymac raz nie.. nie ma na to jakiejs bardziej lepszej przetestowanej metody?? bo to prawie grac nie da w taki sposob..

Najlepiej znaleść sobie miejsce na mapie do którego będziesz lurować moby. Wygląda to tak, stoisz w wybranym przez siebie miejscu czytaj punkcie A i biegniesz na speed hacku lurując moby, gdy uznasz, że Twoja lurka jest już wystarczająco duża wracasz z mobami do punktu A. Dlaczego w tak? Ponieważ wtedy niwelujesz opcje rollbacka, startując z punktu A i wracając do niego z mobami nie cofnie Cie bo nie ma "gdzie". Mam nadzieję, że wytlumaczyłem to dość jasno.

@SuperTimor Nie ma sprawy.

@kasztanowiec Może i potrafię nieźle namieszać w kliencie Dekarona i edytować praktycznie wszystko ale jeśli chodzi o Rexi i jego updatowanie to jestem zwyczajnym leszczem i nic nie wiem na ten temat. Nie jestem programistą zawsze staram się dojść do wszystkiego metodą prób i błedów.

Opublikowano

Nie pomoge Ci, bo sam jestem noobem w sprawie Rexi. Ale powiem tyle, ze to nie wina Win7, bo sam mam tego mikroszita i wszystko dziala, pieknie.

Opublikowano

Hack ciągle działa ? Bo jak go odpalam to dc...

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam maly problem zrobilem wszystkie update (35.5.6) mam najnowszy rexi 2.3.9 i kiedy loguje na postac wyskakuje blad "invalid client. please reinstall" co z tym zrobic?? bo nie mam pojecia czy to przez rexi czy ja cos robie zle??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiesz 1 rzeczy

Hacki są, ale nie ma rexignationa, który będzie gdy nebular wróci z wakacji

To osoby/boty które same sobie piszą anty xign albo mają kogoś znajomego ewentualnie płacą za napisanie antyxigna

16435562.jpg
Opublikowano

to dziala to komus czy nie bo nie wiem czy zasysac

juz nie jak pierwszy raz odpalilem to dzialalo tylko non agro teraz juz nic nie dziala:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...