Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ct & Najnowsze Rexi

Rydzyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Próbowałem użyć hacków z 1 postu (GameHiFailAgain!!!.CT), ale kiedy przylecą do mnie mooby (VAC + No Aggro) to gra się wyłącza.

Czyli trzeba chyba uaktualnić te kody ??

Opublikowano

rexi odpalam tylko przez administratora jesli bym odpalil normalnie nie znajdzie mi kodu zrodlowego wiec nie wiem gdzie lezy problem poprzednie wersje dzialaly mi bez zarzutu..

- Jesli ktos ma Win Viste 64 bit i ma taki sam problem i sie z nim uporal prosze o pomoc

- Jesli ktos ma Win Viste 64 bit i nie ma tego problemu prosze o wiadomosc, mysle ze wtedy reinstal DK by pomogl badz windowsa --_--

Ewentualnie przezuce sie na windowsa XP ^^

Opublikowano

lepiej przezuc sie na XP

vista moze ma ladniejsza estetyke wykonania ale jezeli chodzi o dzialanie to polecam XP

mniej problemow i pewnie bedzie ci hack chodzil

bo vista nie odczytuje bardzo duzo kodow zrodlowych

Opublikowano

i chyba tal zrobie chwile pozniej przestal mi dzialac Dekaron, teraz po reinstalce nie chce sie z patchowac, sciagam jeszcze raz z serwa gre zobaczmy jak pojdzie ale dzis lub jutro przeinstaluje na win XP

Opublikowano

siemka, ja mam taki problem:

daje zeby rexi zrobil update wyskakuje ze zakonczono daje OK i gra sie wylancza

ale jak pozniej probuje odpalic to mi wyskakuje ze proces zostaje zakonczony czy cos takiego (nie chce sie gra odpalic)

Opublikowano

paczke skryptów masz tutaj (czyt. na pierwszej stronie). plik .CT jest do otwarcia w CE ;]

ps. wczoraj byl maitenance ;[

wiec prawdopodobnie dlatego mi nie odpala

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

ja pierd.... czytajcie ze zrozumieniem prosze /\ co wyzej napisalem ? nie dziala. czemu ? bo wczoraj byl maitenance... ( mój domysł ale logiczny xF )

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.

Opublikowano

a no widzisz czyli moje domysły były złe... , no ale to w takim razie dlaczego przy takich samych ustawieniach 2 dni temu mi dzialalo wszystko a teraz tylko w procrsach mam Dekaron.exe ? xF

ps. właśnie znowu próbowałem odpalić..... laduje laduje... a okno sie nie pojawia ;]

Opublikowano

@cubaza47891374

Taak jasne,że Ci działało

Na forum elitepvpers.de już piszą,że potrzeba nowego ReXi, Nebular już robi updejta, dzisiaj wieczór możemy spodziewać się nowego ReXi ; )

btw.. 2dni - 78lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@cubaza47891374

Taak jasne,że Ci działało

Na forum elitepvpers.de już piszą,że potrzeba nowego ReXi, Nebular już robi updejta, dzisiaj wieczór możemy spodziewać się nowego ReXi ; )

btw.. 2dni - 78lvl

naprawde gralem wczoraj caly dzien i dzis od 3-9

tzn nie dziala mi przez godzine ae zrobilem emulator update i smiga

Opublikowano

Kurrrrrr............................ brak mi już słów. nie wiem co jest przed wczoraj sobie spokojnie grałem i wszystko działało a dzisiaj już mam za każdym razem DC !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Rexi bedzie jak Nebular zrobi, a df to Death Front który odbywa sięco godzine bodajże ( cos w stylu dungeona)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...