Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ct & Najnowsze Rexi

Rydzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cos sie dzieje jak wlanczam hacki to jestem na brzegu mapy i nie moge sie ruszyc ??

Nie właczaj 0:0 ten cheat służy do teleportowania Cie na kordy 0:0 ale jeśli masz odpalonego wallhacka to wywala Cie na brzeg mapy.

@Down nie ma sprawy

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odświeżam. Zostało dodane najnowsze rexi. All creditsy jak zwykle dla tej samej osoby. Proszę o zmianę nazwy tematu na CT & Najnowsze Rexi

Opublikowano

Jak używam hacka cofa mnie gdy biegnę wie ktoś dlaczego ?

Zrobili jakieś zabezpieczenie przeciwko speed i tp jeśli chcesz się zatrzymać klikaj na bufy wtedy ciebie nie cofnie

Opublikowano

nie wiem co sie dzieje, jak odpalam przez lauchera to dostaje dc?? o co chodzi?? mam viste, jak dam przez admina to pochodzi z 5 s i dc... pomocy:)

Opublikowano

Mam podobnie , rowniez dostaje dc , ale mam xp home edition

Dzisiaj był patch XingCoda musimy czekać na nowszą wersje Rexi.

Opublikowano

Mam to najnowsze Rexi i dalej dc moze ktos cos doradzi z gory dzieki

Trzeba cierpliwie czekać na wersje 2.3.7

Opublikowano

DZiEnki!!!

I jeszcze jedno pytanie nie w sprawie cheatow ale ty morze wiesz. Jak przeniesc konto z Game tribe na GameHi bo jak wpisuje te pasy i naciskam I Agree to wyskakuje mi to : Your application for account transfer was already submitted. Jak wiesz o co chodzi Prosze napisz co i jak. DZienki z góry.

Opublikowano

DZiEnki!!!

I jeszcze jedno pytanie nie w sprawie cheatow ale ty morze wiesz. Jak przeniesc konto z Game tribe na GameHi bo jak wpisuje te pasy i naciskam I Agree to wyskakuje mi to : Your application for account transfer was already submitted. Jak wiesz o co chodzi Prosze napisz co i jak. DZienki z góry.

Oznacza to, że Twoje konto zostało już przeniesione.

Opublikowano

no nie moge napisze jednemu to zaraz drugi o to samo sie zapyta.jest cos takiego ludzie jak maintance w czwartek to chyba logiczne ze bedzie pisac invalid client przy rexi jak sie wlaczy . gre trzeba aktualizowac co czwartek odpalajac zwyczajnie gre potem to juz przez rexi leci. ehh ale co to da ze napisze jak za tydzien znowu ktos zielony wyskoczy z tym samym pytaniem albo ze haki nie dzialaja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wrzucilem nowego rexi wszystko zrobilem jak trzeba a gdy odpalam jakiegos trainero to podczas ladowania sie gry wylacza mi sie dekaron. Co mam zrobic zeby mi haki normalnie dzialaly ?

Opublikowano

Proszę o wczyszczenie tego tematu z bezsensownego spamu. Po cholere wam trainer skoro wystarczy CT? Cheat Table... BTW już na starcie odechciewa się pomóc skoro piszecie non toper to samo i na dodatek w double podstach jeden pod drugim.

Opublikowano

Masa spawn służy do spawu mobów jakiegoś bossa, który uwalnia potwory. Ten mass spawn co jest w CT jest mało pomocny, ale przez edycje csv możesz utworzyć np 100mobów na sekundę.

Opublikowano

GM hack? Włącz go i kliknij w jakieś miejsce na mini-mapce. Spodoba Ci się. ;D

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Po pierwsze, to zainstaluj sobie słownik w przeglądarce, jeśli sam pisać nie umiesz.

Po drugie, najpierw musisz zainstalować Cheat Engine: TUDZIEŻ

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...