Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe. Słyszycie? Dla autora tematu (bo raczej hacka wątpię) wszystko działa! Odwalcie się jak nie umiecie odpalić! On wam nie pomoże, nie wytłumaczy. Ważnie, że on go włączy, wy nie musicie. Epicki temat. To co, że macie problemy, że mnóstwo osób nie umie, bądź nie może go użyć, na każde pytanie o wytłumaczenie/pomoc zawsze ta sama odpowiedź- mi działa! Odpie..olcie się !! Parodia. Mentalna gimbaza.

I pamiętajcie - nie piszczcie, że nie działa bo działa!! HAHA

Na ponad pierdyliard wiadomości, które Sielu miał odnośnie mh w 90% pomógł :) W temacie - pomagał.

To, że ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to inna kwestia. X razy było pisane, że na XP trzeba injectowac ręcznie - nadal ludzie nie wiedzą, jak odpalić. X razy było pisane, że wystarczy dodać moduł player.py - nadal nie wiadomo jak na niektórych serwerach uruchomić.

IKS DE, ale to Sielu jest mentalną gimbazą. 

A skąd ty wiesz, że pomógł? Po jego tekstach w tym temacie wnioskuje, że 99% wiadomości kasował. Tutaj jedynie co widzę to są odpowiedzi autora - "u mnie działa/działa wszędzie/odpier.dolcie się". Skoro było coś wyjaśnione na przestrzeni 130 stron, to warto aby autor zaktualizował pierwszy post i dodał tam odpowiedzi na najczęstsze problemy - to jest profesjonalne podejście, jeśli ktoś w ogóle chce założyć jakiś temat, powinien o niego dbać. Ale nie, lepiej odpowiadać, że mi wszystko działa. Tak to jest mentalna gimbaza. Po pierwszym poście już trzeba kilku prób żeby go włączyć. np niepotrzebny znak "#' w filmiku.

Podsumowując ten temat powinien zostać wyrzucony do kosza. Zero zainteresowania ze strony autora. Mimo aktualizacji wielu klientów Metina, które powodują niemożność uruchomienia hacka w tej formie, temat nie jest aktualizowany. Sam pierwszy post jest niejasny i zawiera merytoryczne błędy. Autor nie udziela pomocy na problemy spowodowane złym i niedokładnym wyjaśnieniem sposobu uruchomienia programu. Do tego żenująca wiadomość na samej górze tematu, oraz przepychanka w komentarzach między tymi, którym nie działa a autorem. 

Temat w tej formie i stanie powinien zostać usunięty. Jeśli autor chce, niech założy nowy, zaktualizowany poradnik. Mam nadzieję, że moderacja to czyta i przyjrzy się dokładnie temu tematowi, co mam nadzieję poskutkuję zrealizowaniem mojej prośby.

Opublikowano

Hehe. Słyszycie? Dla autora tematu (bo raczej hacka wątpię) wszystko działa! Odwalcie się jak nie umiecie odpalić! On wam nie pomoże, nie wytłumaczy. Ważnie, że on go włączy, wy nie musicie. Epicki temat. To co, że macie problemy, że mnóstwo osób nie umie, bądź nie może go użyć, na każde pytanie o wytłumaczenie/pomoc zawsze ta sama odpowiedź- mi działa! Odpie..olcie się !! Parodia. Mentalna gimbaza.

Na ponad pierdyliard wiadomości, które Sielu miał odnośnie mh w 90% pomógł :) W temacie - pomagał.

To, że ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to inna kwestia. X razy było pisane, że na XP trzeba injectowac ręcznie - nadal ludzie nie wiedzą, jak odpalić. X razy było pisane, że wystarczy dodać moduł player.py - nadal nie wiadomo jak na niektórych serwerach uruchomić.

A skąd ty wiesz, że pomógł? Po jego tekstach w tym temacie wnioskuje, że 99% wiadomości kasował. Tutaj jedynie co widzę to są odpowiedzi autora - "u mnie działa/działa wszędzie/odpier.dolcie się". Skoro było coś wyjaśnione na przestrzeni 130 stron, to warto aby autor zaktualizował pierwszy post i dodał tam odpowiedzi na najczęstsze problemy - to jest profesjonalne podejście, jeśli ktoś w ogóle chce założyć jakiś temat, powinien o niego dbać. Ale nie, lepiej odpowiadać, że mi wszystko działa. Tak to jest mentalna gimbaza. Po pierwszym poście już trzeba kilku prób żeby go włączyć. np niepotrzebny znak "#' w filmiku.

Podsumowując ten temat powinien zostać wyrzucony do kosza. Zero zainteresowania ze strony autora. Mimo aktualizacji wielu klientów Metina, które powodują niemożność uruchomienia hacka w tej formie, temat nie jest aktualizowany. Sam pierwszy post jest niejasny i zawiera merytoryczne błędy. Autor nie udziela pomocy na problemy spowodowane złym i niedokładnym wyjaśnieniem sposobu uruchomienia programu. Do tego żenująca wiadomość na samej górze tematu, oraz przepychanka w komentarzach między tymi, którym nie działa a autorem. 

Temat w tej formie i stanie powinien zostać usunięty. Jeśli autor chce, niech założy nowy, zaktualizowany poradnik. Mam nadzieję, że moderacja to czyta i przyjrzy się dokładnie temu tematowi, co mam nadzieję poskutkuję zrealizowaniem mojej prośby.

to nie jest koncert życzeń, straciłem cierpliwość do ameb. piszesz pierwszy i inni też o pomoc, a ktoś chociaż podziękował dał lajka? xD

to nie caritas, dałem wstawkę i tyle starczy a to że jakaś ameba wchodzi i pisze, że nie ma zamiaru przeglądać stron gdzie są fixy to nie moja sprawa.

down ale kto ma sapy tępa wykałaczko, wyjdź już powiedziałem, bo mi się zygać już chce od cb xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

to nie jest koncert życzeń, straciłem cierpliwość do ameb. piszesz pierwszy i inni też o pomoc, a ktoś chociaż podziękował dał lajka? xD

to nie caritas, dałem wstawkę i tyle starczy a to że jakaś ameba wchodzi i pisze, że nie ma zamiaru przeglądać stron gdzie są fixy to nie moja sprawa.

Myślisz że każdy siedzi 24/7 przed kompem żeby miał czas 120 stron przeglądać? Widać kto tutaj jest amebą.

Sam napisałeś żeby pisać tutaj a teraz masz sapy.

Opublikowano

Sielu jaki przerost ego xD 90% tutaj płaczu jest spowodowane tym, że faktycznie nie potrafią odpalić, ale nie mów że działa wszedzie jak nie testowałeś wszędzie bo nie masz żadnych podstaw, by tak twierdzić. na jednym serwerze nie działa i to nie jest kwestia tego czy coś źle robię. nawet injectując nie działa i tyle. ale zamiast tak napisać to wolisz się zaliczać do tych 80% ;)

Opublikowano

Sielu jaki przerost ego xD 90% tutaj płaczu jest spowodowane tym, że faktycznie nie potrafią odpalić, ale nie mów że działa wszedzie jak nie testowałeś wszędzie bo nie masz żadnych podstaw, by tak twierdzić. na jednym serwerze nie działa i to nie jest kwestia tego czy coś źle robię. nawet injectując nie działa i tyle. ale zamiast tak napisać to wolisz się zaliczać do tych 80% ;)

jak te posty to prowokacja, łatwo wami manipulować :D cóż hehe

przecież wiem, że niekiedy nie rusza, ale prawda jest taka, że są fixy w tym temacie (nawet wrzucane przez inne osoby)  :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na ClassicMT2 w********a klienta z momentem włączenia cheatka, ktoś wie jak się uporać?

Gold Member

nvm

Opublikowano

@Sielu pomożesz z odpaleniem na serwerze Debestia.pl?? Robie wszystko co trzeba, wpisuje w tym przypadku python22 i klikam dwa razy enter, biblioteka jest zaladowana, mh gotowy do uzycia, ale w grze to okienko się wgl nie pokazuje. Co robię źle? Jak możesz to pomóż :)

Opublikowano

Pojawia się takie coś

4322714798564081098830.png

Próbowałem Morium, Morium.exe i nie działa. Serwer włączam plikiem "Morium.exe", a w menadżerze zadań nazywa się "Morium"

Edit:

Po kliknięciu dowolnego przycisku pojawia się "Błąd - wstrzykiwanie nieudane"

Opublikowano

http://prntscr.com/dapunv

http://prntscr.com/daputc

http://prntscr.com/dapuxf

Te 3 ss przedstawiają dla ciebie Sielu niemalże dowód że mh nie działa na Debestie, wpisałem Debestia.pl  (-Nic się nie wydarzyło), wpisałem Debestia.exe (-Nic się nie wydarzyło), wpisałem python22.dll - nazwa procesu Debestii i się zdarzyło znalazło bibliotekę ale nie załadowało multihacka

Opublikowano

Niestety na PandoraMT2 nie chce się odaplić po wpisaniu nazwy procesu "press any key to continue " i nic sie nie dzieje nawet po wpisaniu procesu którego nie ma. 
Możliwe że nie mam wgranej jakiejś pierdółki czy coś? 

Opublikowano

@Sielu Wykrywacze dalej nie działają?

powiem tak, zeby cokolwiek dawać od siebie pierw muszę wprowadzić system "spierdolin umysłowych" zebym potem mogl ich szybko wyciac z korzystania.

Prawidłowo, ale nie widzę żadnego info na temat tych funkcji nigdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...