Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A  na Nelios  to zadziala :D

A  na Nelios  to zadziala :D

odpowiadałem x1000 zadziała tam gdzie się chce  :v

Powiem Ci ze  robie nawet tak jak jest na YT czy tak jak zawsze od kiego go uzywam to dupa :) Na Nelios mi nie idzie on :)

wpisuje proces Metin2Release.exe zatwierdzam i nic sie nie dzieje w oknie logowania :) chyba cos pozmieniali :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sielu!! Problem jest. Mianowicie po aktualizacji sprzed 4 dni na Pandorze żaden mh nie działa, ten również. Po wpisaniu PandoraMT2(bez_patchera) i zatwierdzeniu nic się nie dzieje, wyskakuje jedynie "Aby kontynuować naciśnij dowolny klawisz..". Wcześniej wszystko śmigało, teraz robiłem tak, jak Ty na yt i nic nie podziałało. Mógłbyś w jakiś sposób pomóc? Z góry dzięki :P

Opublikowano

Sielu ja mam problem. Robie wszystko tak jak na instrukcji. I jak mam ta konsole i wpisuje nazwe Nelios to nie działa. Jak wchodzę w procesy i to ctrl+c i ctrl+v też nie działa. Pomóż PLS

Sielu jest problem. Robie to co ty na tym poradniku. I mi nie działa na nelios. Po prostu on nie jest wprowadzony czy ja jestem jakiś zielony i nie umiem tego zrobić ?

Opublikowano

Kiedy obiecana aktualizacja ?

4uc581.jpg

Opublikowano

@Sielu Na ClassicMT2 wyłącza sie klient całkowicie :(

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...