Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sielu Wykrywacze dalej nie działają?

powiem tak, zeby cokolwiek dawać od siebie pierw muszę wprowadzić system "spierdolin umysłowych" zebym potem mogl ich szybko wyciac z korzystania.

Dałem ci tam w poprzedniej stronie 3 ss na dowód tego że MULTIHACK NIE DZIAŁA NA DEBESTIE WIĘC O C**J CI CHODZI

Opublikowano

powiem tak, zeby cokolwiek dawać od siebie pierw muszę wprowadzić system "spierdolin umysłowych" zebym potem mogl ich szybko wyciac z korzystania.

Dałem ci tam w poprzedniej stronie 3 ss na dowód tego że MULTIHACK NIE DZIAŁA NA DEBESTIE WIĘC O C**J CI CHODZI

to, że nie umiesz go zainjectować to nie znaczy, że nie działa xD

Opublikowano

mam problem sprawdzam w procesach itp nazwa serwera Asyria wpisuję Asyria.pl itp co mogą być i nie odpala da ktoś jakąś radę czy coś 

ws7epe.png

Opublikowano

Co w tym trudnego ? jakoś mi też się nie odpala. Włączam jako administratro wszystko wpisuje proces po literce i bam nic się nie dzieje. Wyskakuje komunikat " Press any kay to continue" naciskam i nic 

Opublikowano

Skoro jesteś taki mądry to udowodnij jakoś że ty potrafisz to zrobić :) 

Opublikowano

mam problem sprawdzam w procesach itp nazwa serwera Asyria wpisuję Asyria.pl itp co mogą być i nie odpala da ktoś jakąś radę czy coś 

ws7epe.png

Jesli chodzi o takie coś to zawsze patrz w szczególy, wpisujesz Asyria.exe

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego używasz wyzwisk w stosunku do osób które kulturalnie proszą cię o pomoc lub zadają pytania.

Jeżeli nie masz już zamiaru pomagać (zakładając, że kiedykolwiek miałeś) to powinieneś o tym napisać, zapewne jakaś gartska osób np, LoveTherapy to zrozumie, zamiast tego od dłuższego czasu ciśniesz w ludzi mięsem, w ten sposób nie prezentujesz zbyt wysokiego poziomu ba! nawet bardziej bym "powiedział" brak jakiegokolwiek poziomu.

http://www.mpcforum.pl/topic/1584744-coś-na-pandoramt2-po-aktualizacji/?p=13373268

^ Tutaj się trochę spóźniłem i bloksneli temat. Nie wiem jak ty, ale ja nie spodziewałbym się np. od 12latka znajomości podstaw pythona, 16-18+ już bardziej, ale wtedy taka osoba nie byłaby tu na forum prosić o hacka.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego używasz wyzwisk w stosunku do osób które kulturalnie proszą cię o pomoc lub zadają pytania.

Jeżeli nie masz już zamiaru pomagać (zakładając, że kiedykolwiek miałeś) to powinieneś o tym napisać, zapewne jakaś gartska osób np, LoveTherapy to zrozumie, zamiast tego od dłuższego czasu ciśniesz w ludzi mięsem, w ten sposób nie prezentujesz zbyt wysokiego poziomu ba! nawet bardziej bym "powiedział" brak jakiegokolwiek poziomu.

http://www.mpcforum.pl/topic/1584744-coś-na-pandoramt2-po-aktualizacji/?p=13373268

^ Tutaj się trochę spóźniłem i bloksneli temat. Nie wiem jak ty, ale ja nie spodziewałbym się np. od 12latka znajomości podstaw pythona, 16-18+ już bardziej, ale wtedy taka osoba nie byłaby tu na forum prosić o hacka.

Ty nie rozumiesz, ze ja nie wyzywam osób które tu pisały o pomoc? nie mam zamiaru już pomagać komukolwiek w metinie, bo niektórzy idioci na to nie zasługują i tyle.

Normalni gracze na tym tracą, trudno.. macie taką a nie inną społeczność metin2 do której ja nie mam zamiaru ingerować dodatkami/cheatami w jakikolwiek sposób.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Osoby, które prosiły o pomoc ją otrzymały. :) Chociażby ode mnie, konsultując się z Sielem. 

A co do podstaw to na 80% serwerach trzeba było zrobić zwykły plik txt "player.py" z zawartością, która ma jedną linijkę, a która była już X razy udostępniana w tym temacie. :) No i dochodzą jeszcze injectory, by coś wstrzyknąć ręcznie, gdy się nie ładuje procesem. :>

Opublikowano

Ja mam problem gdy odpale classicmt2, mianowicie odpalam classic mt2 mam okno logowania odpalam injector i nagle classic się wyłącza i tak za kazdym razem, uruchamiam jako administrator :) pomożecie ?

czarna95.png
Opublikowano

Moze ktoś podać tę linijkę do tego pliku player.py oraz jak injectowac ręcznie? Bo nie mam chęci przeglądać 125 stron tego tematu.

Opublikowano

Przepraszam, może było, może nie:
Używając niektórych funkcji jest napisane "[sielu Multi Hack] Opcja jest nieaktywna!"
Ktoś może wie jak to zmienić?

Opublikowano

Bez nerwów Sielu ale przy Classicmt2 nie dziala na prawde. Odpalam sielu.exe po czym odpalam classicmt2 i gdy pojawia sie client to sielu.exe znika a gdy zrobie na odwrot wlacze najpierw classica a potem siela to znowu client sie zamyka. Prosze o pomoc lub dokladna instrukcje jak zaladowac tego cheata do classicmt2, pozdro :)

bl3nd.jpg
Opublikowano

Nie działa na Arianea zrób to na ten serwer proszę ! 

Nie działa na Arianea zrób to na ten serwer proszę !  Hack naprawdę przydatny, ale na arianei nie dziala niestety probowalem roznych metod ale niestety nie sie nie da ... prosze żebyś to naprawił było by spoko dzięki i pozdrawiam 

Opublikowano

@Sielu Napisałbyś na Nelios.pl? Niestety po wpisaniu pliku.exe nic się nie inicjuje, a w CMD po prostu pojawia się tak, jakbym wpisał złą nazwę clienta. Dodam, że jest tam python27.

"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi."

Opublikowano

Pomóż ktoś przy Sethia.pl, injectem tez nie działa 

bo tam nie działa???? Myśl..

XDDDDD

Sielu powiedzial ze podobno zadziała na wszystkim wiec o co ci czlowieku chodzi ? 

Opublikowano

Pomóż ktoś przy Sethia.pl, injectem tez nie działa 

bo tam nie działa???? Myśl..

XDDDDD

Sielu powiedzial ze podobno zadziała na wszystkim wiec o co ci czlowieku chodzi ? 

twoja logika jest śmieszna. Na innych serwerach ci od Siela dziala? Na tym nie?? No dziwne trochę co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...