Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

panowie ja pisałem dużo razy, mh zadziała i tu uwaga "WSZĘDZIE" gdzie się chce, pozdrawiam.

Jednak nie wszędzie. Przy odpalaniu tego classic się wyłancza.

Opublikowano

panowie ja pisałem dużo razy, mh zadziała i tu uwaga "WSZĘDZIE" gdzie się chce, pozdrawiam.

Jednak nie wszędzie. Przy odpalaniu tego classic się wyłancza.

nie mam zamiaru więcej wam tłumaczyć, że wszędzie, wybacz chyba lepiej wiem co?

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hehe. Słyszycie? Dla autora tematu (bo raczej hacka wątpię) wszystko działa! Odwalcie się jak nie umiecie odpalić! On wam nie pomoże, nie wytłumaczy. Ważnie, że on go włączy, wy nie musicie. Epicki temat. To co, że macie problemy, że mnóstwo osób nie umie, bądź nie może go użyć, na każde pytanie o wytłumaczenie/pomoc zawsze ta sama odpowiedź- mi działa! Odpie..olcie się !! Parodia. Mentalna gimbaza.

I pamiętajcie - nie piszczcie, że nie działa bo działa!! HAHA

Opublikowano

Hehe. Słyszycie? Dla autora tematu (bo raczej hacka wątpię) wszystko działa! Odwalcie się jak nie umiecie odpalić! On wam nie pomoże, nie wytłumaczy. Ważnie, że on go włączy, wy nie musicie. Epicki temat. To co, że macie problemy, że mnóstwo osób nie umie, bądź nie może go użyć, na każde pytanie o wytłumaczenie/pomoc zawsze ta sama odpowiedź- mi działa! Odpie..olcie się !! Parodia. Mentalna gimbaza.

Widocznie większość osób ma IQ mniejsze niż zbutwiałe drewno i nie umie myśleć samodzielnie.

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

Na ponad pierdyliard wiadomości, które Sielu miał odnośnie mh w 90% pomógł :) W temacie - pomagał.

To, że ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to inna kwestia. X razy było pisane, że na XP trzeba injectowac ręcznie - nadal ludzie nie wiedzą, jak odpalić. X razy było pisane, że wystarczy dodać moduł player.py - nadal nie wiadomo jak na niektórych serwerach uruchomić.

IKS DE, ale to Sielu jest mentalną gimbazą. 

Opublikowano

Na ponad pierdyliard wiadomości, które Sielu miał odnośnie mh w 90% pomógł :) W temacie - pomagał.

To, że ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to inna kwestia. X razy było pisane, że na XP trzeba injectowac ręcznie - nadal ludzie nie wiedzą, jak odpalić. X razy było pisane, że wystarczy dodać moduł player.py - nadal nie wiadomo jak na niektórych serwerach uruchomić.

IKS DE, ale to Sielu jest mentalną gimbazą. 

Nie ma tego w pierwszym poście a nie mam zamiaru przeglądać 123 stron z tego tematu. 

Na rubinum.to nie działa, robię tak jak na innych serwerach i po prostu wywala clienta. Czyżby to wina tego że proces to rbclient.app ? https://scr.hu/35217J

@Sielu skoro działa wszędzie to nagraj króciutki filmik jak Ci działa twoje mh na rubinum.to

Edit: Na balmora s3 po kliknięciu "Sielu mh for mpcforum.pl" nie pojawia się po lewej mh.

Opublikowano

Ty serio myślisz ze mi się chce udowadniać wam ze mi działa wszędzie? Was chyba bao bao serio xD

Btw macie gotowca nikt was nie zmusza do pobierania a jak się komuś coś nie podoba to wypier papier i elo.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ty serio myślisz ze mi się chce udowadniać wam ze mi działa wszędzie? Was chyba bao bao serio xD

Btw macie gotowca nikt was nie zmusza do pobierania a jak się komuś coś nie podoba to wypier papier i elo.

Fajna wymówka na to że twoje mh nie działa wszędzie :)

Opublikowano

Fajna wymówka na to że twoje mh nie działa wszędzie :)
marna prowokacja xp mh działa wszędzie i tyle.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Działa, ja nie byłem w stanie odpalić tylko raz - ale ten metin już nie istnieje. Na vesterisie i innych tego typu serwach działa, więc jeżeli ktoś nie potrafi wykonać 3 prostych kroków - no cóż, niech się weźmie za coś innego a nie czitowanie.;p 

Opublikowano

Działa, ja nie byłem w stanie odpalić tylko raz - ale ten metin już nie istnieje. Na vesterisie i innych tego typu serwach działa, więc jeżeli ktoś nie potrafi wykonać 3 prostych kroków - no cóż, niech się weźmie za coś innego a nie czitowanie.;p 

obecna społeczność metina nie mówię, że wszyscy jakieś 80% nie potrafi znaleźć npc na mapie a my tu wymagamy 3 prostych kroków, nie ma co dyskutować, amebica dotarła już do większości w świecie mt2.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

obecna społeczność metina nie mówię, że wszyscy jakieś 80% nie potrafi znaleźć npc na mapie a my tu wymagamy 3 prostych kroków, nie ma co dyskutować, amebica dotarła już do większości w świecie mt2.

Bardzo wysokie ego, NASA zgłosiła że widać je z kosmosu.

Robię wszystko co w twoim tutorialu i na rubinum nie działa, na innych serwerach owszem ale tutaj nie. Nie wiem czy jesteś taki tępy czy upośledzony i musisz się dowartościować wyzywając innych.

Opublikowano

Bardzo wysokie ego, NASA zgłosiła że widać je z kosmosu.

Robię wszystko co w twoim tutorialu i na rubinum nie działa, na innych serwerach owszem ale tutaj nie. Nie wiem czy jesteś taki tępy czy upośledzony i musisz się dowartościować wyzywając innych.

Wyjdź bo nie wiem czego tu jeszcze szukasz, nie potrafisz to nie będzie ci działało takie trudne do zrozumienia? won.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...