Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź w dzienniku zdarzeń aplikacji, tam powinieneś mieć co ci usuwa.

Znalazłem przyczynę :) Lajki dałem za chęć pomocy ale sam się tego nie spodziewałem :) Uruchomiłem na nowo pc i co sie okazało? Na Pc są zainstalowane 2 antywirusy (1 wcześniej nie pokazywało) i ten 2 blokował :)

Już działa, wielkie dzięki za cheta :)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam następujący denerwujący problem (serwer Arthia). 
Odpalam załóżmy 3 konta, minimalizuje, wszystko tam pięknie działa ale po 5, 10, 20, 30 minutach czasami godzinie po prostu wylogowuje pojedyncze konta (nie wszystkie) i koniec końców jest tak że 1 jeszcze działa, a pozostałe lub wszystkie są wylogowane. Ciężka sprawa bo potrafi tak po prostu wylogować kilka razy w ciągu tej godziny no, a po to to jest żeby móc zostawić i aby robiło za Nas.

Da się temu jakoś zaradzić? Tu przydałoby się autologowanie.

PODPOWIEDŹ: Co do używania różnych itemów np. otwierania małży, sztabek czy czegokolwiek czego jest dużo - wstawcie to pod "mobbera", ustawcie czas "0.1" sekundy i start to będzie te rzeczy otwierać.

Opublikowano

A ja mam następujący denerwujący problem (serwer Arthia). 

Odpalam załóżmy 3 konta, minimalizuje, wszystko tam pięknie działa ale po 5, 10, 20, 30 minutach czasami godzinie po prostu wylogowuje pojedyncze konta (nie wszystkie) i koniec końców jest tak że 1 jeszcze działa, a pozostałe lub wszystkie są wylogowane. Ciężka sprawa bo potrafi tak po prostu wylogować kilka razy w ciągu tej godziny no, a po to to jest żeby móc zostawić i aby robiło za Nas.

Da się temu jakoś zaradzić? Tu przydałoby się autologowanie.

PODPOWIEDŹ: Co do używania różnych itemów np. otwierania małży, sztabek czy czegokolwiek czego jest dużo - wstawcie to pod "mobbera", ustawcie czas "0.1" sekundy i start to będzie te rzeczy otwierać.

Sprawdzę to na dniach :D

Jak się teleportować? 

Jak się teleportować? Jaka kombinacja klawiszy?

ctrl+strzałka

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Raz dwa musisz bo jeszcze Arthie zamkną i nie będę miał gdzie grać - chyba że coś polecacie :P

one primo, wybacz ale ja najlepiej wiem co muszę a co nie ;)

two primo, heheszky

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Po pobraniu tego i użytkowaniu 2 dni moje konto na Lanerisie zostało skradzione... Zaznaczam również że nie wchodziłem w niezaufane linki oraz nie pobierałem nic poza serwerem mt2 oraz ów MH (re-install windowsa)

graphic.png

Opublikowano

Po pobraniu tego i użytkowaniu 2 dni moje konto na Lanerisie zostało skradzione... Zaznaczam również że nie wchodziłem w niezaufane linki oraz nie pobierałem nic poza serwerem mt2 oraz ów MH (re-install windowsa)

ta i chcesz mi wcisnąć kit, że to od tego xp

Btw dla wiadomości niektórych, nie trzeba ściągać syfu z neta żeby mieć keya. Wystarczy głupi ts (przyklad) gdzie była luka i można było działać przez głupi autostart.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No cóż, nic poza metkiem oraz tym MH nie pobierałem więc wniosek raczej jest tylko jeden. :)

dyskusje z tobą kończę, bo nie popierasz jej argumentami. Jeżeli uważasz ze to od MH, to poproszę o pełne logi z twojego komputera a nie o bezpodstawne zarzuty.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

dyskusje z tobą kończę, bo nie popierasz jej argumentami. Jeżeli uważasz ze to od MH, to poproszę o pełne logi z twojego komputera a nie o bezpodstawne zarzuty.

A ja po proszę o kontakt :)

Nie wydaje mi się żeby orginalny system windows8 miał w sobie keylogger'a :)

Może jednak konto dawałeś bratu/koledze ? A jakie miałeś hasło?

­

Opublikowano

No cóż, nic poza metkiem oraz tym MH nie pobierałem więc wniosek raczej jest tylko jeden. :)

No tak, jest tylko jeden - jesteś idiotą i ustawiasz wszędzie te same hasła.

tenor.gif

Opublikowano

Wniosek jest taki, że jesteś głupi bo robisz takie same passy na innych serwerach i Cie okradają a później szukasz winnych tam gdzie nie trzeba.

Opublikowano

Używam od Początku i działa pięknie na większości serwerów. Nikt nie okradł ani nic. Polecam i czekam na aktualizację ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...