Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

są jeszcze 3 wewnętrzne, których nie widzisz.^będzie w update więcej opcji.

Co do skanów itd, jestem chyba ostatnia osoba z działu metin2, która mogłaby narażać userów na jakiś syf pod względem wirusow. jest to normalne gdy do pewnych działań potrzebujesz wykorzystać pewnych modulow aplikacji. BTW Avast to nie antywirus.

Up. Działa źle robisz

nie no ez wszystko trybi jak należy tylko przydało by się wykrywanie bossów jeszcze :P

­

Opublikowano

Nowa instrukcja Vajdeło xp

Wideło tut 10/10. Wszystko działa. Polecam.

"Jakieś problemy mają ze sobą czy cos, no nie wiem" xp

Ps. Dzięki za pozdrowki. Nadal się śmieje z tego tekstu xD

Opublikowano

@Sielu świetna robota :)

A dałbyś radę zrobić dodatkową opcje do autopickupa żeby podnosiło wybrane itemki? Chodzi mi o arthie zeby podnosiło sztabki. ;P

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

@Sielu świetna robota :)

A dałbyś radę zrobić dodatkową opcje do autopickupa żeby podnosiło wybrane itemki? Chodzi mi o arthie zeby podnosiło sztabki. ;P

ta, kwestia taka, że musze ściągnac czystą paczkę z src i zrobić liba. tak jak pisałem, będzie to za jakiś czas.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Brakuje mi tutaj opcji autologowania trochę, bo wiadomo, przydało by się, gdy ktoś np. śpi. Jednak jest super :P Pozdrawiam kolego ;)

Opublikowano

Brakuje mi tutaj opcji autologowania trochę, bo wiadomo, przydało by się, gdy ktoś np. śpi. Jednak jest super :P Pozdrawiam kolego ;)

Opcja do exp bota, może zrobię zobaczę.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

4f6ae01da3c00d62gen.gifco z tym xD?

Wywala na xp przy : PROCESS ALL ACCESS (potrzebujesz pełnych praw do aplikacji)

Czytałem na str microsoftu to dali dam fixy, wgrałem i niektórzy mówią, że dalej nie działa.

Sprawdzę to jeszcze i poczytam, za czasu na xp możesz wstrzyknąć sielu27.dll np przez Cheat Engine.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wywala na xp przy : PROCESS ALL ACCESS (potrzebujesz pełnych praw do aplikacji)

Czytałem na str microsoftu to dali dam fixy, wgrałem i niektórzy mówią, że dalej nie działa.

Sprawdzę to jeszcze i poczytam, za czasu na xp możesz wstrzyknąć sielu27.dll np przez Cheat Engine.

Kiedy wykrywacz bedzie dzialal :D? Metinow trzeba szukac xD

Opublikowano

4f6ae01da3c00d62gen.gifco z tym xD?

Wpiszujesz #Arthia.eu.exe

Aa i zanim wybierzesz channel to odpal mh i wpisz to co napisalem

Opublikowano

A ja mam inny problem, temat przejrzałem ale nie znalazłem nic albo przeoczyłem po prostu :)

Odpalam klienta gry po czym chce uruchomić cheta (oczywiście jako administrator) ale wywala mi błąd że nie mam uprawnień dostępu do elementu (odpalam przez admina) po czym znika ikonka sielu_mh.exe.

Antywirus wyłączony. Za każdym razem na nowo musze wypakowywać żeby ikonka wróciła a w grze nic się nie dzieje :)

Może ktoś pomóc?

Opublikowano

A ja mam inny problem, temat przejrzałem ale nie znalazłem nic albo przeoczyłem po prostu :)

Odpalam klienta gry po czym chce uruchomić cheta (oczywiście jako administrator) ale wywala mi błąd że nie mam uprawnień dostępu do elementu (odpalam przez admina) po czym znika ikonka sielu_mh.exe.

Antywirus wyłączony. Za każdym razem na nowo musze wypakowywać żeby ikonka wróciła a w grze nic się nie dzieje :)

Może ktoś pomóc?

W takim razie antywirus nie jest wyłączony, bo wciąż ci usuwa plik :P

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W takim razie antywirus nie jest wyłączony, bo wciąż ci usuwa plik :P

Właśnie niby jest wyłączony o.O Sprawdziłem czy mam framework(jakoś tak :D?) i c++ i wszystko jest ;d

Opublikowano

Właśnie niby jest wyłączony o.O Sprawdziłem czy mam framework(jakoś tak :D?) i c++ i wszystko jest ;d

Jaki masz ten antywirus?

Tylko on ci może usuwać pliki. Chyba, że jakiś systemowy masz.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Avast (wiem wiem do niczego on :D), dodałem do wyjątków folder z cheatem i też to samo

No taki jest avast, w nim musisz chyba całkowicie wyłączyć ochronę, a po restarcie pc znów ci się wznowi :D

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No taki jest avast, w nim musisz chyba całkowicie wyłączyć ochronę, a po restarcie pc znów ci się wznowi :D

Wyłączyłem niby wszystkie warstwy, piszę że jestem nie chroniony. Zaporę windowsa też wyłączyłem. Problem bez zmian ;d

Opublikowano

Wyłączyłem niby wszystkie warstwy, piszę że jestem nie chroniony. Zaporę windowsa też wyłączyłem. Problem bez zmian ;d

Sprawdź w dzienniku zdarzeń aplikacji, tam powinieneś mieć co ci usuwa.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...