Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sielu możesz dodać możliwość włączenia i wyłączenia obracania się na koniu bo podczas auto ataku moby bugują się za koniem i nie dostają dmg. 

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

na revorii chyba niestety nie dziala, bynajmniej mi wywala clienta ;/

dziala.

@Sielu możesz dodać możliwość włączenia i wyłączenia obracania się na koniu bo podczas auto ataku moby bugują się za koniem i nie dostają dmg. 

dodam, bedzie cos innego.

@Sielu działa na invori ten update ? 

ta

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

P

możesz się zalogować i włączyć grę tu nie ma rużnicy

Po zalogowniu i wlaczeniu mh przy wyborze postaci moze wywalac blad tak samo jak juz sie wejdzie do gry ;x

Opublikowano

Najlepiej w logowaniu, odpalić z 2 klienty i wtedy.

2 klienty? Zawsze odpalam na 1 i wlaczam mh przed wyborem channela i logowaniem i 0 problemow, ewentualnie jesli trzeba to odpalam 2 clienta i wykrywa 2 clienta i do niego wstrzykuje dll. Jak roilem po zalogowaniu a przed wyborem postaci to bledy tak samo jak juz bylem w swiecie

Opublikowano

2 klienty? Zawsze odpalam na 1 i wlaczam mh przed wyborem channela i logowaniem i 0 problemow, ewentualnie jesli trzeba to odpalam 2 clienta i wykrywa 2 clienta i do niego wstrzykuje dll. Jak roilem po zalogowaniu a przed wyborem postaci to bledy tak samo jak juz bylem w swiecie

No tak, ale kwestia taka, że niekiedy może wywalić u niektórych :D 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A ja mam problem na laneris s2 bo nie wiem jak wpisac w konsoli aby działało ? 

aaa i na terios też mi nie działa wpisuje w konsoli terios.bin i nic mi się nie pojawiło aby czit działał 

Opublikowano

A ja mam problem na laneris s2 bo nie wiem jak wpisac w konsoli aby działało ? 

aaa i na terios też mi nie działa wpisuje w konsoli terios.bin i nic mi się nie pojawiło aby czit działał 

Terios

działa na arthi ?   wpisuje   #Arthia.eu .       i jest napisane nie znaleziono biblioteki

Wpisz samą nazwę, bez .eu 

Opublikowano

działa na arthi ?   wpisuje   #Arthia.eu .       i jest napisane nie znaleziono biblioteki

A ja polecam wpisac #Arthia.eu.exe :)

Opublikowano

nie wiem jakiś dziwny problem mam na win 8 mam taki problem ze jak wpisuje #Arthia.eu.exe  naciskam enter i nic nie wyskakuje .

A sprawdzałem na  win xp  to po wpisaniu #Arthia.eu.exe  wyskakuje "znalazłem biblioteke  załadowana  a pod tym problem z procesorem : 368 

Ktoś coś xD

nie wiem jakiś dziwny problem mam na win 8 mam taki problem ze jak wpisuje #Arthia.eu.exe  naciskam enter i nic nie wyskakuje .

A sprawdzałem na  win xp  to po wpisaniu #Arthia.eu.exe  wyskakuje "znalazłem biblioteke  załadowana  a pod tym problem z procesorem : 368 

Ktoś coś xD

Opublikowano

Ktoś coś xD

Ktoś coś xD

Jako admin, widzę że kurde będę musiał video tuta nagrać  :v  :v  :v  :v  :v

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...