Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sielu

Tak z ciekawości, te okna(ui) są to okna które bazują na tych z gry(tzn coś w stylu kopii np elementów jak pushbuttony i przeniesienie do własnego okna czy to manualnie czy za pomocą metod/funkcji z gry) czy hooknięty directx(czy czego tam metin używa do rysowania) i rysowanie własnego ui pixel po pixelu/z obrazka? :p

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sielu

Tak z ciekawości, te okna(ui) są to okna które bazują na tych z gry(tzn coś w stylu kopii np elementów jak pushbuttony i przeniesienie do własnego okna czy to manualnie czy za pomocą metod/funkcji z gry) czy hooknięty directx(czy czego tam metin używa do rysowania) i rysowanie własnego ui pixel po pixelu/z obrazka? :p

ta z gry, ui interface

okna układam sam

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

po co #? boże xD # na filmiku jest tylko dlatego, że apka się nazywa #Arthia.exe ludzie PLIS :D

Wpisuje samo Harvettia... i nic

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Nie działa nadal. A wersja windowsa ma coś z tym wspólnego może? Widzę, że masz 7, a ja mam 8 na przykład i nie wiem :(

Daj mi swój tv na pw to sprawdzę co i jak.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sielu,na eloth nie działa. Pokazuje że niby wstrzyknieto, ale nic nie wyskakuje.

Tam nie działa, też ten mh+dmg (co się wrzuca na dysk d i zmienia nazwę na ymir) bo klient wykrywa, może znasz na to sposób.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sielu,na eloth nie działa. Pokazuje że niby wstrzyknieto, ale nic nie wyskakuje.

Tam nie działa, też ten mh+dmg (co się wrzuca na dysk d i zmienia nazwę na ymir) bo klient wykrywa, może znasz na to sposób.

Ta easy, ściągnę dzisiaj wieczorem i zrobię.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Idzie zrobic wh na nykerie ?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Pobieranie zatrzymuje mi sie na 5,3, nie wina internetu bo inne pliki pobierane sa normalnie.. Probowalem na oby trzech przegladarkach ;v

Wyłącz antywirusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...