Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ LUCT-MUO ] S8EP3 | EXP: 1500X & DROP: 15% | HARD - MAX.RR 50 | FRESH |

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kłócicie się jak dzieci niech Admin poda konkretna godzina i będziemy czekać uda się to uda nie to nie.
Tylko szkoda byłoby aby stracić taki serwer bo jest świetny i z wami dobrze się gra...

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto się tutaj kłóci? Napisałem tylko, żeby nie poganiał administratora, bo to jest nie w porządku, a typek zaczął mi wyjeżdżać z tekstami żebym się nie wpierdalał... Będę się udzielał, bo w jakiś tam sposób "tworzę" ten serwer będąc na nim i grając.

Opublikowano

Spokojnie Panowie i Panie (bo wiem że są), sami wiecie jaka panuje atmosfera na serwerze - szczerze mówiąc dawno tak nie grałem jak mogę grać tutaj z wami.

Jeżeli będzie taka potrzeba to będę też w stanie założyć serwer TeamSpeak!

Z roboty miałem wyjść o 16.00, los chciał że wyszedłem o 17.00 a w domu byłem o 17.20 - jeżeli wszystko będzie się układać to serwer wystartuje o 20.30

Na bierzący będę was informował.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Dobra niech bedzie tylko o 20:30 nie pisz ze jednak o24 albo jutro.. ... bo to juz bedzie smieszne;)

Gosciu, wylewasz tutaj żale od początku dnia, jak masz jakiś problem to zawsze możesz wyjść, nikt Ci tutaj nie karze zostać, nie pasuje? Wyjazd, a i jak taki z Ciebie gangster to podaj nick w grze cwaniaku...

Opublikowano

Widzisz Panie adminie przydałby się shoutbox na naszym forum :) bo zaczyna się tu spam. Jak tak dalej się potoczy to nie zdziwiłbym się jakby moderator tutaj wkroczył i podjął odpowiednie środki ^^ Czekać do 20:30, admin poda info i tyle ;) Jak macie jakieś zbędne pytania itp. to zapraszam na forum http://forum.luct-mu.com

Opublikowano

Właśnie z tego co wiem pracuje się nad shoutboxem, chwila cierpliwości... :D
I nie kłóćcie się ludzie nie możecie jeszcze trochę poczekać czy to takie trudne? 

Opublikowano

Witajcie!
Mam kilka pytań.

Ponieważ w pierwszym poście link do downloada nie działa czy ktoś może go zapodać jeszcze raz?
A drugie pytanie czy mu odpala się w pełnym oknie? Bo na szybko pobrałem sobie wersje innego serwera i mam full screena ale okienko z grą ma może 15 na 15 cm ;/ 

Opublikowano

Pliki są już na serwerze, właśnie zainstalowałem SQL Server i Xampp'a, przeniosłem pliki i zabieram się za restore. Będę jeszcze musiał wykonać patcha i zaktualizować AutoUpdate żebyście nie musieli nic od nowa pobierać, tylko odpalicie grę przez MU.exe i zaktualizuje się automatycznie.

Od 17 nawet nic nie jadłem - serwer ruszy na 100%

Link do klienta:

https://mega.nz/#!NgtRCahQ!XNe6hNwYWGDqO-clHARJ34MSUsNXTnc-hbYfkUWsq0o

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Jestem w fazie odzyskiwania Back-Up'a serwera czyli waszych kont, poziomów, resów i przedmiotów, mam pewien problem z bazą danych ale oczytałem się że można go rozwiązać. Pozatym muszę też zrobić patche i dać aktualizacje na pliki serwerowe.

Mam kupę roboty i za mało czasu, ciężko mi się określić z racji na to że napotykam błąd za błędem. Jak już odpalę serwer i wejdę na niego z mojego kompa to dam wam znać że możliwe jest się połączyć a stroną zajmę się najwyżej później.

Muszę wydłużyć czas oczekiwania o min. godzinę ale musicie być pewni że już bliżej jak dalej, proszę o zaufanie.

Na naszym forum działa już ShoutBOX - serdecznie zapraszam do składania postów, zakładania Gildii i pisania pomysłów i sugestii!

Opublikowano

Zresetuję Cię manualnie - PW. z loginem konta.

Opublikowano

Jestem w fazie odzyskiwania Back-Up'a serwera czyli waszych kont, poziomów, resów i przedmiotów, mam pewien problem z bazą danych ale oczytałem się że można go rozwiązać. Pozatym muszę też zrobić patche i dać aktualizacje na pliki serwerowe.

Mam kupę roboty i za mało czasu, ciężko mi się określić z racji na to że napotykam błąd za błędem. Jak już odpalę serwer i wejdę na niego z mojego kompa to dam wam znać że możliwe jest się połączyć a stroną zajmę się najwyżej później.

Muszę wydłużyć czas oczekiwania o min. godzinę ale musicie być pewni że już bliżej jak dalej, proszę o zaufanie.

Na naszym forum działa już ShoutBOX - serdecznie zapraszam do składania postów, zakładania Gildii i pisania pomysłów i sugestii!

jak idzie jakieś nowe info ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer został odpalony późną nocą o godzinie 4.00

Możecie już się rejestrować i nie zapomnijcie ściągnąć tego Patcha - bez tego nie zagracie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...