Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ LUCT-MUO ] S8EP3 | EXP: 1500X & DROP: 15% | HARD - MAX.RR 50 | FRESH |

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już odpalony!

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niema sklepu dla DL, podobnie jak dla MG.

Dla osób które piszą że ten serwer jest łatwy przypominam że jest tutaj EXP dynamiczny!

To znaczy że po 20RR EXP obcinany jest aż o połowę a ostatnie 10RR bijemy na EXPie 400X

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Będą! Muszę znaleźć tylko odpowiedni moduł.

Mam trochę czasu ;)

Zaczęły się ataki DDOS,

proszę o cierpliwość!

Opublikowano

Działa, serwer aktualnie jest DDOSowany przez jakiegoś biednego polaczka bez zajęcia.

Ataki DDOS są z naszego pięknego kraju.

Liczna online ciągle rośnie! Zapraszam!

Mogą być delikatne lagi, wprowadzam nowe zabezpieczenia.

Aktualnie 652 rekordy IP zablokowane z powodu floodowania.

Przepraszam za problemy z tym związane. Sytuacja powinna się unormować w najbliższych 24H

Opublikowano

Niestety, robię wszystko żeby sytuacja się poprawiła.

Opublikowano

Serwer będzie aktualnie Offline z racji nieustających ataków.

Kontaktuje się w tej sprawie z usługodawcą. W ostateczności będę musiał przenieść go na inną maszynę.

Opublikowano

No i dobrze, że będzie offline :) Tylko podaj mniej więcej godzinę startu. Żeby było fair dla wszystkich. Mam nadzieje, że problemów już nie będzie :)

Btw. Przydałby się jakiś shoutbox na forum.

Opublikowano

no czekam aż wszytko będzie ok bo nie dało się grać.Postaraj się to naprawić i zobaczy potem na forum z tym shoutboxem może uda Ci się i z tym :D
Pozdrawiam i czekam :D

Opublikowano

Są osoby chętne na dzisiejsze granie czy decydujemy się na odpalenie serwera wczesnym ranem?

Problem z atakami prawdopodobnie został rozwiązany. 

Serwer będzie ponownie online o godzinie 6.00, za 5H.

Przepraszam za czas oczekiwania ale Anti_DDOS jest ciągle nie-zaktualizowany.

Opublikowano

Serwer jest online i działa poprawnie, udało mi się rozwiązać problem z DDOSowaniem połowicznie, szczegółów nie będę ujawniał ale istnieje także grupa, która nie chciała pójść na ugodę i przewidzieć mogę że będą występowały następne ataki na serwer. W celu poprawy jakości Anty-DDOS'a wszystkich zainteresowanych pomocą proszę o dobrowolną dotację - jakąkolwiek.

Zapraszam wszystkich - można powiedzieć że uporaliśmy się z atakami!

Serwer jest Online!

Opublikowano

60$ / msc. - czekam jeszcze na odpowiedź TMobile, ale oferta będzie przedstawiona jak dla firmy :)

Opublikowano

Dzięki, wielkie - mam nadzieję że wspólnie rozgryziemy ten problem.

Opublikowano

Admin dlaczego stronka nie działa? Wyświetla mi wersję z bety + nie mogę się zalogować, zrobić donate, nic. Wyrzuca mnie i informuje, że to wina hosta. Napisałem ci wiadomość na priv i nie odpisałeś, wiec piszę tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...