Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ LUCT-MUO ] S8EP3 | EXP: 1500X & DROP: 15% | HARD - MAX.RR 50 | FRESH |

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pardas, myślałem że jesteś dosyć poważnym gościem i potrafisz wpierw zapytać a później stwierdzać.

Client został przeskanowany - powyżej jest skan! Mało tego na serwerze dedykowanym skanowałem go AVG, Pandą i NOD'em!

Musisz czytać ze zrozumieniem bo ten rzekomo "zainfekowany plik" to plik - plików serwerowych - nie klienta.

Możesz teraz edytować swoją wypowiedź i następnym razem radzę się doinformować bo to był marny popis z Twojej strony.

Nie siedzę tu 12H dziennie żebyś pisał bzdury tego typu bez bladego pojęcia o plikach które mam.

Klient i Anty-hack są w pełni sprawne i czyste

A DDOS'a co najwyżej mogę dostać ja ale to nie z winy plików tylko z głupoty ludzkiej i zDDOS'ować można każdy serwer, nie tylko ten na plikach MUEMU.

Nie ma żadnej możliwości aby z mojego serwera wyciągnąć czyjekolwiek IP czy MAC Address.

I tak, pliki są od MUEMU ale został zmieniony JoinServer i GameServery na te od X-TEAM'u,

klient jest stworzony własnoręcznie od podstaw i main też nie jest tym od MUEMU.

Potrzebowałem plików MUEMU z racji tego że mają przejrzyste pliki cfg.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Parda jest czy był Gma WoGa na którym dominuje tylko donate więc wszystko zrobi żeby konkurencji nie było nie ma co się przejmować takim bełkotem nikt nie przeszkodzi nam wspaniałej rywalizacji i  grze na tym serwerze.

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Parda jest czy był Gma WoGa na którym dominuje tylko donate więc wszystko zrobi żeby konkurencji nie było nie ma co się przejmować takim bełkotem nikt nie przeszkodzi nam wspaniałej rywalizacji i  grze na tym serwerze.

pozdrawiam

Nie chodzi o konkurencje, tylko moje niedoinformowanie... oczywiście pewne rzeczy za bardzo sobie biorę do serca, a potem piszą, że pisze głupoty :D Co do GM - byłem i jakoś wracać do tego nie zamierzam. 

Opublikowano

pozdrawiam

Rozumiem, nie rozumiem faktu po co pisać takie głupoty.

Pardas, proszę żebyś edytował post bo niema w nim ani źdźbła prawdy.

Dzięki za wysłuchanie, zrozumienie i edycję posta.

Robię naprawdę wszystko żeby było jak najlepiej.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Na wszystkich mapach jest aż nadto mobów, potrojony jest Globalny Spawn dla wszystkich mobów.

Opublikowano

Update! Zmieniła się formuła resetowania postaci!

System resów nie jest jakoś specjalnie unikatowo rozbudowany bo stwierdziłem że niema takiej potrzeby.

Główną walutą na naszym serwerze będzie zdecydowanie stary dobry "Zen", dlatego też żeby się "zresetować"

trzeba będzie wybulić niezłą kwotę, kto wie, na BECIE zdarzało się że poziom już był ale Zen nie,

tak to głównie wina używania MUHelper'a i bicie potworów AFK - ale to już nie mój problem.

Formuła: (Liczba Resów) X 270pkt. (do rozdania) 

Koszt: (Liczba Resów) * 200,000 Zen

Opublikowano

Formuła: (Liczba Resów) X 270pkt. (do rozdania) 

Koszt: (Liczba Resów) * 200,000 Zen

Zen to jedno, ważne jakie są ceny za sprzedanie np. creationa/jola (mowa o najdroższych), aby nie zakłóciło to porządku. Fakt na samym zbieraniu zenu gra się nie będzie opierała, praktycznie bariera 200.000 zenu nie będzie przeszkodą. Dużo będzie się dostawało za samo sprzedawanie śmieci z dropu np. z Tarkanu to około parędziesiąt minut latania i gotowe, albo na byle jakiej mapie.

Ile kont będzie można odpalić?

Opublikowano

Niewiem czy dobrze zrozumiałeś formułę ale przy 10RR będziesz musiał zapłacić 2,000,000

Kamienie w sklepach to koszt ok. 80,000 Zen, podobnie inne "wartościowe" przedmioty.

Pardas, mówisz o multi-kontach? Odpal tyle ile komputer wytrzyma.

Opublikowano

mam problem, mam win 10 i chcialbym normalnie odpalic w oknie, ale nie moge tego okna przesuwac ani wg co kolwiek zrobic, prosze o pomoc, jakis  programik czy cos nie wiem

Opublikowano

Kolejność używania skryptów *plików reg. jest taka.

1. Najpierw odpalasz plik reg. który odpowiada za odpalenie klienta z dźwiękiem bądź bez.

2. Później w folderze "Scripts" odpalasz plik odpowiedzialny za to czy gra będzie w oknie czy też nie.

3. Ostatecznie odpalasz upodobaną rozdzielczość.

Co do przesuwania okna to wina nie leży po mojej stronie bo sam posiadam Win10 na laptopie, oraz Win7 na PC, także jedyne co mogę zalecić to zainstalowanie archiwalnych wersji .NET Framework oraz Windows C++ Redistrutable.

Mam nadzieję że rozwiążesz swój problem i do nas dołączysz!

Nie zapomnij odpalić MU.exe z uprawnieniami administratora!

Pozdrawiam!

Opublikowano

SUPER, bardzo mi pomogles, niby prosta rzecz ale nie ogarnelem tego

mam pytanie teraz innej kwesti

można uzywac elitki? bo wbiłem 80 i helper nie działa

Opublikowano

Po 80lv. Elf już nie zaskoczy a co masz na myśli mówiąc "Elitka", miałeś na myśli Elfke?

Mam prośbę, jak ktoś ma konto na RageZone to proszę o podbicie tematu.

Opublikowano

elitka, jakiś po prostu auto clicker zbieracz itemkow itp. itd., zabronione to jest czy  nie ? na stronie nie widze zadnego regulaminu wiec chyba można

jeśli można to poprosiłbym o link do wspolgrajacej z tym sezonem

Opublikowano

Można, ale linku nie posiadam i nie gwarantuje że będzie działać poprawnie.

MUHelper powinien działać aż do 400lv. tyle że kosztuje.

Opublikowano

ostatnie pytanie, trzeba sandboxa uzywac żeby odpalić 2 konto? czy normalnie bez tego zadziała?

wielkie dzięki za pomoc, na pewno zaczne grac jutro od 13 ;), bo podobają mi server w calosci

Opublikowano

Nie mam bladego pojęcia, nigdy nie grałem Multi.

Opublikowano

mam problem, mam win 10 i chcialbym normalnie odpalic w oknie, ale nie moge tego okna przesuwac ani wg co kolwiek zrobic, prosze o pomoc, jakis  programik czy cos nie wiem

Ja tez mam win 10 i nie mam takiego problemu.

Opublikowano

Serwer ruszy dopiero o 13.00

Gotowi?

Opublikowano

Nie mogę się doczekać startu tego serwera, myślę, że przetrwa on przynajmniej dwa miesiące (co tyle właśnie trwają serwery Mu w tych czasach). Powodzenia, na pewno wbiję, sprawdzę co i jak, jeszcze raz powodzenia!

Opublikowano

Nie ważne ile graczy będzie online serwer będzie stał i stał, liczę tylko na to że będą osoby, które co jakiś czas wpłacą dobrowolne 3zł na utrzymanie serwera.

Konta czyste! Możecie zakładać nowe!

Znudzony grą w słabej jakości? U nas wejdziesz w nowy rozdział MUOnline. Specjalnie przygotowany mod pozwoli wam używać

renderowania, odświeżania i wygładzania klatek wraz z efektem HDR (Bloom) tylko u nas!

Wejdź, zarejestruj się i ściągnij łątkę z działu Download!

Opublikowano

Już tylko 5 - i przy okazji chciałem Ci podziękować za publikację serwer na innych forach w świecie!

Dzięki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...