Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ LUCT-MUO ] S8EP3 | EXP: 1500X & DROP: 15% | HARD - MAX.RR 50 | FRESH |

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aby poprawnie dołączyć do gry:

1. Ściągnij pełny GameClient dostępny w naszym downloadzie, rozpakuj go gdziekolwiek uważasz i zapamiętaj jego pozycję bądź otwórz skrót.

2. Ściągnij Patch "LUCT_LIVE" dostępny w naszym downloadzie, rozpakuj go "do folderu LUCT_LIVE" następnie przenieś wszystkie pliki z tego folderu do folderu z waszym GameClientem - wszystkie wymagane pliki podmień.

3. Upewnij się że Firewall nie blokuje Twojego klienta ani aplikacji w nich zawartych!

4. Uruchom grę przez aplikację zawartą w folderze LUCT-MU (folder klienta) o nazwie game.exe - inna aplikacja nie włączy naszej gry.

5. Ciesz się grą w miłej atmosfrze i codziennymi uaktualnieniami!

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Zapraszamy nowych graczy - Phantom Soldier jest teraz w stanie buffować was nawet do 200lv!

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Gram od 2 dni i w sumie serwer jest fajny polecam serdecznie, jednak nie wszystko jest jak w bajce i kuleje z awaryjnoscia ;D Szkoda ze tak sie dzieje bo szczerze polecam jeśli ktoś chce cos wiecej niż tylko płytki serwer z klasycznym ustawieniem. Pozdrawiam, mam nadzieje ze administracja stanie na wysokosci zadania i te problemy z awariami ustapią.

Opublikowano

To nie był atak, trwają prace na serwerze "matce".

Niestety dowiedziałem się że serwerownia ruszy nad ranem.

Zapraszam jutro a dziś przygotuję dla was coś specjalnego na jutro :)

Proszę o propozycje Eventów, jakieś ciekawe pomysły?

Opublikowano

To nie był atak, trwają prace na serwerze "matce".

Niestety dowiedziałem się że serwerownia ruszy nad ranem.

Zapraszam jutro a dziś przygotuję dla was coś specjalnego na jutro :)

Proszę o propozycje Eventów, jakieś ciekawe pomysły?

Mam pomysł! Może jakiś drop z box of kundun ? (ewentualnie z czegoś innego :p)  Prawie każdy biega po serwerze w eq z sklepu.

Opublikowano

Witam. Gram tu od startu serwera i co mogę powiedzieć ? Gra się naprawdę przyjemnie ! Ciężko tu cokolwiek wydropić (jawele maja 2 % dropu ?), a exp jest dynamiczny, więc na pewno nie zanudzisz się na śmierć stojąc na jednym spocie prawie cały dzień. Goldy pojawiają się tylko na 10 min, dodatkowo jest 1/3 szans na wydropienie z boxa normalnych itemów co jeszcze bardziej utrudnia zdobywanie exe ( z box +5 same exe leca z tego co słyszałem) ! Jak dotąd jest to dla mnie jeden z najlepszych serwerów jeśli chodzi o ustawienia exp/drop.

Tak więc polecam pobrać i zagrać ^^

Opublikowano

Serwer jest stabilny i będzie stał wieki - liczę tylko na przyjście nowych użytkowników z racji na to że faktycznie - topka może trochę odstraszać ale tak naprawdę to oni już stoją w miejscu dziś, pierwszy w topce wbił 3resy.

Każdy aktywny gracz jest w stanie w 2 dni dogonić osobę na 1szym miejscu! Wystarczy chcieć żeby być lepszym.

Ludzie chodzą w gratach uzbieranym na własną rękę - większość z nich w ekwipunku sklepowym także serwer jest wielkim wyzwaniem, jest serwerem dla osób, którzy lubią realną grę, powolny progress i długoterminowy serwer!

Zapraszam wszystkich odwiedzających temat! Jest to szansa dla nowych graczy ponieważ w weekend zaczynam organizację eventów, także jest szansa na wybicie się od samego dołu!

Zapraszam i pozdrawiam!

LUCT-MU.com

Opublikowano

W ustawieniach w folderze gry masz plik konfiguracyjny "option.ini"

Spróbuj go otworzyć i zmienić wartość "Effects = 4" na "Effects = 1"

Możesz także zmniejszyć parametry graficzne w ustawieniach Twojej karty.

Opublikowano

Opublikowano

k***a... znowu jakies prace? uprzedzaj wczesniej.. tak sie nie da grac. Serwer jest wlaczony? czy nie? dajcie jakas informacje

Opublikowano

to czemu nie moge sie polaczyc z serwerem? firewall wykluczyl folder z MU... nawet folder z patchem. cos tu jest nie tak.. ktos ma jakis pomysl?

Opublikowano

Witam. Gram tu od startu serwera i co mogę powiedzieć ? Gra się naprawdę przyjemnie ! Ciężko tu cokolwiek wydropić (jawele maja 2 % dropu ?), a exp jest dynamiczny, więc na pewno nie zanudzisz się na śmierć stojąc na jednym spocie prawie cały dzień. Goldy pojawiają się tylko na 10 min, dodatkowo jest 1/3 szans na wydropienie z boxa normalnych itemów co jeszcze bardziej utrudnia zdobywanie exe ( z box +5 same exe leca z tego co słyszałem) ! Jak dotąd jest to dla mnie jeden z najlepszych serwerów jeśli chodzi o ustawienia exp/drop.

Tak więc polecam pobrać i zagrać ^^

Dokładnie i bardzo dobrze napisane podpisuje się pod tym co mówi.

Zapraszam wszystkich a na pewno nie pożałujcie :D

to czemu nie moge sie polaczyc z serwerem? firewall wykluczyl folder z MU... nawet folder z patchem. cos tu jest nie tak.. ktos ma jakis pomysl?

Wejdź na forum tam ktoś pomoże Ci z tym problemem

Opublikowano

Wykluczył prawdopodobnie przez porty, jeżeli nie to daj restart routera przez "panel administracji routera" - nie guzikiem

Jest też problem z .exe, czasami trzeba odpalić, zamknąć proces w managerze i odpalić ponownie.

Opublikowano

Są problemy ze stroną serwera, niestety jestem w pracy i nie mogę sprawnie zarządzać serwerem.

Na dzień dzisiejszy serwer zostaje zawieszony w celu wyeliminowania usterek oraz modernizacji systemu panelu użytkownika.

Za utrudnienia przepraszam, skupiłem się na ochronie przez atakami a ominąłem najmniejsze szczegóły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...