Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BadCompany MU High | Season 2.4 Custom +camera 3D | EXP 700 | DROP 50 | START 29.01.2016 20:00

BCMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

call mi to w sumie wisi czy ktoś ma czas na grę czy nie :) nie masz czasu? zostaniesz w tyle prosta sprawa ;) ja nie dam się zablokować przez to że ,,ktoś'' nie ma tyle czasu na grę co ja :)

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy ja mam średnio czas.. w czołówce nie będę i wisi mi to :D chcę dobrze dla reszty, chodzi o ilość online, wielu może się zniechęcić patrząc na no lify grające non stop i ich jakieś tam 'kozaczenie' a tak ograniczenie i super :) a co do Ciebie to możesz grać 24/7 wisi mi to, pamiętaj tylko, że gra nie jest najważniejsza. No chyba, że jesteś w takim wieku, że jednak jest.

Opublikowano

Witajcie.

Widzę, że kilkoro z was wierzy w nas i szanuje pracę, którą wkładamy w postawienie i utrzymanie serwera. Ta edycja umarła zaskakująco szybko. Nie ukrywam, że błędem były pliki, które wyszły może 2 tygodnie przed startem (a jak wiadomo, co nowe to i nie sprawdzone w 100% i pełne niedoróbek). Na dzień dzisiejszy powiem, że edycja Low Rate powstanie - jednak daty startu czy testów jeszcze nie znam. Nie mam chwilowo czasu. Ogólnie mówiąc chciałem sobie już odpuścić ale kiedy zobaczyłem, że paru prawdziwych graczy wciąż nam kibicuje i czeka na wieści postanowiłem, że kolejna edycja ruszy - już na pewno na stabilnych plikach.

Serwer High Rate jest ciągle ON. - na przekór tym, którzy czekają tylko na ripy - Serwer postoi jeszcze do czasu, kiedy postanowię go wyłączyć.

Wszystkich zainteresowanych jakimkolwiek kontaktem ze mną (pytania, w przyszłości testy, pomoc) zapraszam na gg:2795470 lub fanpage serwera.

Pozdrawiam wszystkich graczy, którzy zawitali na moim serwerze. Przykro mi, że tak szybko z niego uciekliście ale za razem cieszę się, że znaleźliście lepsze serwery - to pokazuje, że MuOnline nadal żyje :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...