Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BadCompany MU High | Season 2.4 Custom +camera 3D | EXP 700 | DROP 50 | START 29.01.2016 20:00

BCMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem za 32 k na 65 k moim zdaniem beznadziejne pvp jest.

A moim zdaniem i na 32 i na 65 jest beznadziejne pvp. Pvp jest najlepsze wtedy kiedy masz ograniczone statystyki i sam sobie wstukujesz, kombinujesz, dobierasz odpowiedni secik do stat... widzę, że weteranów tu chyba nie ma, bez urazy :D

32k posiada staty ponad 90%-95% serwerów a pasuje żeby serw sie czyms innym wyróżniał. Pamietam czasy (Mu Prohibition) jeden z najlepszych serwerów na jakim grałem.

Oooo, i to mi się podoba, tego gościa to na prezydenta.

Opublikowano

Nie wiem czy to jest w waszej kwestii czy admini już zarządzili. Jak by było głosowanie jakieś ankiety czy cuś... to jeszcze można by walczyć:) albo poprostu zmienią to bo sami coś mówili że zawsze można to wprowadzić...

Opublikowano

Z pewnością pojawię się na serwerze !
Już od dawna czekałem na coś polskiego z low seasonem.  :D

zapraszamy ;)

Bedzie forum serwera?

tak będzie, właśnie się "robi" :)

a co do reszty, przekazałam informację adminowi odnośnie statystyk i jeszcze dzisiaj da Wam odpowiedź,

pozdrowienia:)

Opublikowano

Zmniejszyć exp, ograniczyć staty - żeby rozdawać z głową, skromniejszy prezencik na GR. Myślę, że by było super i na pewno znalazło by się wiele osób, które by poparły taki pomysł. Mimo wszystko zaraz start i wydaje mi się, że mogę tylko pogadać. Argument admina, który już znam - jeśli zmniejszymy exp i staty to nie będzie grało tyle osób. Akurat się z tym nie zgadzam, myślę, że wiele osób czeka na takie coś ! z drugiej strony spora część osób lubi iść na łatwiznę .. no nic, czekamy :) Poza tym zaraz startuje jakieś superburn czy jakiś taki chłamik co może przeszkodzić jak poprzednia konkurencja w dniu startu. Czekam :D

Opublikowano

Zmniejszyć exp, ograniczyć staty - żeby rozdawać z głową, skromniejszy prezencik na GR. Myślę, że by było super i na pewno znalazło by się wiele osób, które by poparły taki pomysł. Mimo wszystko zaraz start i wydaje mi się, że mogę tylko pogadać. Argument admina, który już znam - jeśli zmniejszymy exp i staty to nie będzie grało tyle osób. Akurat się z tym nie zgadzam, myślę, że wiele osób czeka na takie coś ! z drugiej strony spora część osób lubi iść na łatwiznę .. no nic, czekamy :) Poza tym zaraz startuje jakieś superburn czy jakiś taki chłamik co może przeszkodzić jak poprzednia konkurencja w dniu startu. Czekam :D

Kazdy ma inna wizje serwera kazdemu nie dogodzisz my wbijamy z ekipa bo wlasnie takie ustawienia jakie sa nam sie podobaja :)

Do zobaczenia na serwerze

Opublikowano

Biorąc wasze propozycje pod uwagę przemyślałem kwestię max statów i lepiej będzie, kiedy od początku będą one ustawione na 65k .

Tak więc max staty = 65k :)

Zapraszam na start serwera!

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Witam, a co sie stalo z poprzednia edycja na S2? Pliki byly bardzo dobre przeciez i ustawienia konfiguracja lecz chyba online zjechalo o to chodzi z zamknieciem tamtego serwera?

Opublikowano

Witam, a co sie stalo z poprzednia edycja na S2? Pliki byly bardzo dobre przeciez i ustawienia konfiguracja lecz chyba online zjechalo o to chodzi z zamknieciem tamtego serwera?

Tak kolego, masz rację. Startowaliśmy razem z innym serwerem i niestety większość poszła na wyższy exp. Serwer mógłby stać nadal jeśli gracze chcieliby na nim grać.

Na statach 65 k bedzie trudno o dobry balans postaci w pvp...

Daj serwerowi szansę i najpierw sprawdź jak to jest z balansem u nas :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Nie mowie ze bedzie zle i ze nie dam szansy mam nadzieje ze bd okej.

Z doswiadczenia jedynie wiem z mojego grania na 65k statach ze bylo troche lipnie no ale zobaczymy.

Opublikowano

Nie mowie ze bedzie zle i ze nie dam szansy mam nadzieje ze bd okej.

Z doswiadczenia jedynie wiem z mojego grania na 65k statach ze bylo troche lipnie no ale zobaczymy.

Również mam nadzieję, że będzie okej :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Za wysoka ta nagroda za Gr max to 2 itemy wydaje mi się. 

Pytanie jeszcze- po GR ile pkt do rozdania bedzie?

Dla mnie nagroda odpowiednia 250 rr przy takim expie to troche zejdzie, trza pomyslec tez o osobach co nie bd siedziec calymi godzinami a beda chcieli zdobyc secik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...