Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BadCompany MU High | Season 2.4 Custom +camera 3D | EXP 700 | DROP 50 | START 29.01.2016 20:00

BCMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cos wysoko jest wyceniany ten rr 250kk? nie czasem 25kk?

Kolego cena za rr jest optymalna. Zamiast afczyć od 150lvla do 400lvla gracz po podnosi troszę zenu i uzbiera bez żadnego problemu przy takim expie :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Aha ok :) male dc pewnie zostaja wprowadzane male poprawki.

Troche zabawy jest z autoclickerem zeby uruchomic gdzie na innych serwach jest dolaczany standardowo dzialajacy odrazu.

Opublikowano

Aha ok :) male dc pewnie zostaja wprowadzane male poprawki.

Troche zabawy jest z autoclickerem zeby uruchomic gdzie na innych serwach jest dolaczany standardowo dzialajacy odrazu.

No kolego aż tak wygodnie to już nie będzie :) Jeśli masz jakiekolwiek problemy to zapraszam na forum lub email.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Teraz widze zblokowales mi maina bo wogole nie moge wbić na serwa.

Nic Ci nie zblokowałem kolego..

To musi być problem po Twojej stronie.

Jeśli nadal masz problemy to napisz na forum serwera a nie w publikacji.

Pozdrawiam :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Problem rozwiazany, maina blokowal antywirus Eset gdyby ktos mial z tym problem a dokladnie OCHRONA nalezy wylaczyc.

Zapraszam do gry liczba graczy rośnie atmosfera bardzo miła. Gracze dają pt, wrazie pomocy prosze pisać do "Szefu" .

Opublikowano

Przecież nawet nie wszedłem. Powróciłem po paru latach do MuOnline :D a tu taki zonk :D.

szefu88 sprawdzisz czy możesz się zalogować na moje konto? Bo nie wiem czy to wina tworzenia konta czy klienta?

Opublikowano

Witam, nie mogę zalogować się do gry. Mam napisane Account Invalid a na stronie normalnie się loguję.

spróbuj ponownie uruchomić komputer

a Shin już sprawdza o co chodzi

Opublikowano

spróbuj ponownie uruchomić komputer

a Shin już sprawdza o co chodzi

Problem rozwiązany. Reset Komputera pomógł. Dzięki _luna_

Ehh Jednak problem się powtarza coś jest nie tak. Nadal nie mogę się zalogować. Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Problem rozwiązany. Reset Komputera pomógł. Dzięki _luna_

Ehh Jednak problem się powtarza coś jest nie tak. Nadal nie mogę się zalogować. Macie jakieś pomysły?

Pomogę koledze na gg :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

To jest to czego szukałem kilka bardzo długich tygodni. Serwer godny mistrzów, przyjemna rozgrywka, bardzo mili i pomocni ludzie - do expienia jak i pogawędki ; miejsce w drużynie zawsze się znajdzie, nie ważne czy dla kogoś wysoko resowego czy tego kto dopiero zaczął, każdy jest mile brany na koks. Co prawda, znajdzie się kilka "czarnych owiec", które próbują uprzykrzyć życie , ale dzięki temu rozrywka staje się co raz to bardziej przyjemniejsza.

Co do administracji nie ma zastrzeżeń są to wyjątkowe osoby i nad wyraz uprzejme. Zawsze można ich zastać w grze, służą nie docenioną pomocą, odwalają kawał dobrej roboty.

Tak więc, no - tych którzy jeszcze nie znaleźli sobie miejsca dla siebie spośród wielu serwerów MU, zapraszam na BadCompany z pewnością grając z nami przypomną się Wam stare dobre czasy prawdziwego MU, nie jakiegoś podrabianego serwera. Zajrzyjcie do nas raz, a nie pożałujecie emocji, wrażeń, które Wam dostarczymy! Przez co zapomnicie o Bożym świecie, i nie zapragniecie niczego innego tylko powrotu z roboty/ szkoły i ponownego wbicia do wirtualnego świata, na serwer BadCompany! :D

Jako, że pełnię rolę bardziej obserwatora na tym forum, mało kiedy się wypowiadam w jakimkolwiek temacie, postanowiłem napisać tego posta bo naprawdę warto. Weźcie to ludzie pod uwagę.

Na koniec chciałbym pozdrowić całe społeczeństwo serwera, w szczególności gildię IceValer i naszą kochaną administracje! Trzymajcie się ciepło mordeczki!  //Unknown.

Opublikowano

Klient bedzie ten co z dzialu download, gdy bedzie online wszystko powroci do normy.    Ew. moze byc tak ze patch trzeba bedzie sciagnac ale to sie dowiemy za niedlugo.

Opublikowano

Jak pisalem tak zrobilem zawitalem zeby osobiscie zobaczyc jak na 700 expa calkiem niezle  jesli chodzi o ks to ksuja jak jasna C......... mi osobiscie KoKs sm i jakis dl na koniku  ksul chodz Koks na nic niezwracal uwagi aby do przodu z expem ^^^^^^^^ moze to te czarne owcee o ktorych pisaliscie wczesniej

bylem pogralem i natym koniec zycze milej zabawy tym co lubia taki exp (ale jesli chodzi o administracje to dbaja i sa)

pozdrawiam  bb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...