Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BadCompany MU High | Season 2.4 Custom +camera 3D | EXP 700 | DROP 50 | START 29.01.2016 20:00

BCMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej serwera niestety nie polecam. Nie chodzi tutaj o administracje lecz o ludzi którzy psują ten ciekawy serwer. Brak kultury zero pomocy jak party otrzymasz od kogoś z większym rr i nie zrobi pk na spocie to będzie po prostu cud .. Sry ale takie są realia powodzenia ..

Pozdro NapaDzior

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wina tego to i Webshop ktory niestety wystepuje- duzo pomoglo czolowce dokupic m.in. wingi 2 lvla z opcjami +11 no i mieczyki czy inne itemy z edr wykrecone :/Serwer tez musi zarobic na siebie :P bo nie wierze ze zostanie dolozony z tej kasy dedyk serwer ktory nie bedzie mial lagow ktore tu czasami wystepuja przy i tak niewielkiej liczbie graczy :).

Bugow jeszcze troche jest trzeba sie sporo naprosić zanim beda zrobione o ile beda zrobione gdzie przy niektorych to kwestia minuty-dwóch.

Liczba graczy ciagle spada gdyz gracze widza co sie dzieje i jak admin zajmuje sie slabo konfiiguracja i naprawianiem bugow a wczoraj wieczorem co chwile dc było. Raz dziennie wejdzie popatrzec no i czy jakies nowe donate nie wplynelo :P

Exp w party sie nie zgadza leci znacznie slabiej nawet w rasowym.

Wingi i 3 klasa postaci- coś sie nie zgadza - gdzie mozna zebrać skladniki dropiace skoro nie ma nowszych map gdzie dropily. 

Zawiodlem sie bardzo na serwerze, z poczatku sie zdawalo wszystko byc ok ale pozniej wszystko wyszlo w praniu.

Opublikowano

Panowie to jest sezon 2, nie ma tu wingów 3lvl i drzewka ;)

Ja serwer polecam bo administracja jest i działa a nie tylko mówi że coś zrobi i ma wywalone.

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Wina tego to i Webshop ktory niestety wystepuje- duzo pomoglo czolowce dokupic m.in. wingi 2 lvla z opcjami +11 no i mieczyki czy inne itemy z edr wykrecone :/Serwer tez musi zarobic na siebie :P bo nie wierze ze zostanie dolozony z tej kasy dedyk serwer ktory nie bedzie mial lagow ktore tu czasami wystepuja przy i tak niewielkiej liczbie graczy :).

Bugow jeszcze troche jest trzeba sie sporo naprosić zanim beda zrobione o ile beda zrobione gdzie przy niektorych to kwestia minuty-dwóch.

Liczba graczy ciagle spada gdyz gracze widza co sie dzieje i jak admin zajmuje sie slabo konfiiguracja i naprawianiem bugow a wczoraj wieczorem co chwile dc było. Raz dziennie wejdzie popatrzec no i czy jakies nowe donate nie wplynelo :P

Exp w party sie nie zgadza leci znacznie slabiej nawet w rasowym.

Wingi i 3 klasa postaci- coś sie nie zgadza - gdzie mozna zebrać skladniki dropiace skoro nie ma nowszych map gdzie dropily. 

Zawiodlem sie bardzo na serwerze, z poczatku sie zdawalo wszystko byc ok ale pozniej wszystko wyszlo w praniu.

Pozwolę sobie zacytować wiadomość od kolegi szefu88:

"Mam pytanie- chciałbym zmienic m.in. po naradach klase postaci Szefu - Magic Gladiator na inna m.in. ze wzgleduna bardzo slaby char, dodatkowo dzis doszla jeszcze sprawa z jednoreczna bronia ktora dziala tylko od 380 lvla co stawia mg na samym koncu. Ok 7 rr jestem ale Mg tu to "porażka". Oczywiscie wzamian dodatkowo odwdzieczylbym sie na forum itd w grze rowniez pomagam nowym jak i rekrutuje sie nowych graczy do guild i pomaga."

"Jeśli by to nie przeszkadzało to może byc na tym koncie- oczywiscie nikomu nie bede mowil jesli bedzie taka potrzeba itd.

jestem ok 20 miejsca w top także nie z samej góry i nie bedzie sie "rzucac w oczy"."

Na co Administracja odpowiedziała:

"Niestety, nie robimy tego typu rzeczy."

Odpowiedź kolegi szefu88:

"dobra skoro tak to wyglada... 2 min w edytorze by zeszlo ale no... serwer stracił moja przychylnosc a zarazem sie oddalil- na mpc juz nie bedzie dobrych postow."

Dziękuję za uwagę.

Gdyby niektóre rzeczy faktycznie zajmowały 2 minuty do naprawienia to byłoby to zrobione. Niektórzy gracze nie mają cierpliwości, wymagają a wręcz ŻĄDAJĄ by coś było zrobione.

Administracja pracuje nad tym by graczom grało się przyjemniej, a to, że nie siedzą w grze i nie dyskutują z graczami wskazuje na to, iż w danej chwili mają ważniejsze rzeczy do robienia - jak na przykład prace na serwerze.

Dc zawdzięczamy jednemu graczowi, który jest chyba znudzony życiem, nie ma na co tracić czasu ale pocieszę wszystkich - weekend się skończył i musiał pójść pewnie do szkoły więc dc ustały.

Zapraszam do gry!

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

Admin zajmnij sie w końcu serwerem!! Co z ta 3 klasa i wingami? Itemy 380 lvl, moza pora wylaczyc webshopa na ktorym nowi gracze kupuja itemy za gotówke a pozniej szpanuja jacy to sa pro""

Poprzednia wersja stała bardzo krótko i było mało graczy, tu zaczyna być podobnie już pewnie domyślasz sie czemu. Niektorzy gracze oferuja pomoc nawet przy plikach skoro ty nie masz czasu (albo pojecia jak to zmienic) to moze warto byloby ich posluchac aby pomogli?

Opublikowano

Admin zajmnij sie w końcu serwerem!! Co z ta 3 klasa i wingami? Itemy 380 lvl, moza pora wylaczyc webshopa na ktorym nowi gracze kupuja itemy za gotówke a pozniej szpanuja jacy to sa pro""

Poprzednia wersja stała bardzo krótko i było mało graczy, tu zaczyna być podobnie już pewnie domyślasz sie czemu. Niektorzy gracze oferuja pomoc nawet przy plikach skoro ty nie masz czasu (albo pojecia jak to zmienic) to moze warto byloby ich posluchac aby pomogli?

To co tutaj wypisujesz az razi mnie w oczy , oczerniasz serwer i wylewasz swoje żale bo Administracja nie chciała Ci zmienić klasy postaci . Wczoraj , przed wczoraj serwer dla Cb był wspaniały patrząc na wcześniejsze wypowiedzi a teraz nic Ci nie pasuje , zastanów sie nad sobą. Osobiście polecam serwer dzis zaczołem gra sie dobrze;)
Opublikowano

Nie chodzi o postać chodz i tak balans postaci jest s.opany. Jak juz pisalem wszystko wyszlo w praniu, z poczatku zdawaloby sie byc ok ale pozniej to masakra. Nie ma czego polecać graczy tez ubywa gdy widza jaki serwer słaby.  Ponad 20 graczy online- admin pewnie za niedlugo zamknie i zrobi res serwa i nowe donate :P Kazdy ma prawo wypowiedzi zastanowic to mozesz sie ty ale nad soba. 

Opublikowano

Nie chodzi o postać chodz i tak balans postaci jest s.opany. Jak juz pisalem wszystko wyszlo w praniu, z poczatku zdawaloby sie byc ok ale pozniej to masakra. Nie ma czego polecać graczy tez ubywa gdy widza jaki serwer słaby.  Ponad 20 graczy online- admin pewnie za niedlugo zamknie i zrobi res serwa i nowe donate :P Kazdy ma prawo wypowiedzi zastanowic to mozesz sie ty ale nad soba. 

szefu88 

Żeby w danym temacie się wypowiedzieć trzeba cokolwiek wiedzieć na temat. Twoje wypowiedzi są wyssane z palca. Wszyscy są mądrzy, co by wszystkie rozumy pozjadali. Sami administratorzy serwerów. Należy docenić to iż gra na tym serwerze jest darmowa i nieprzymusowa. Nikt nie płaci by tutaj grać więc pretensje należy zachować dla siebie. Najlepiej usiąść wygodnie w fotelu przed biurkiem i wypisywać, że normalnie to naprawienie danego buga zajęło by 2 minuty i Bóg wie co jeszcze. Sami eksperci :)

Pomimo wypowiedzi szefu88 zachęcam do sprawdzenia tego jak jest w rzeczywistości.

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

A ja mówiłem od początku, że kaszanka będzie tylko w przeciwieństwie do graczy, którzy teraz odchodzą ja nie zdołałem wbić 50 lvla, na serwerach tego typu zawsze wychodzi takie gówienko, tego jest za dużo, zrób old school 20x expa i ograniczone staty a się sytuacja zmieni :D

Opublikowano

BCMU- znam niektore tematy bardzo dobrze. 10 online obecnie- wiadomo dlaczego cieżko posłuchac graczy;/. Po części masz i racje ale niektórzy gracze zaczeli z mocnym boostem... Gracze pisali że moga pomoć dlatego taka informacje przekazałem- "nawet wskazac nawet które linijki w edytorze nalezy zmienić". Callisthenics- zeby byli gracze nalezaloby naprawic wszystkie bugi ktore sa obecnie wykryte (podczas gry zawsze wychodza jeszcze inne wieksze lub mniejsze) tylko kolejny start w tak krotkim czasie to straciloby zaufanie graczy. 20 expa troche mało 200 w sam raz- pamietam Mu Prohibition podobne ustawienia dopracowywany serw cały czas- ponad 100-150 online. Staty sie kasowały 600-700 pkt+ Gr na ok 200rr (1500-2000 pkt do WS) staty rownież 65k. I mozna by zrobić zmniejszony exp po wbiciu 50rr i co ileś rr by się zmieniał.

Opublikowano

Wazny komunikat dla każdego gracza serwera badcompany:). Denerwuje już was zbieranie zenów na resa ?? Jest na to sposób bardzo łatwy . Wystarczy kupić w lorce (Bar) Potki AG Zólte za 1,5kk i po poprostu najzwyczajniej sprzedać :) za 15kk . Admin chyba to przeoczył :). Pozdro GoldEyes

Pozdro NapaDzior

Opublikowano

ale z zenami nie ma problemu dropi tak duzo ze laitowo na resy jest

Owszem ja tylko podpowiedziałem łatwiejszy sposób na zeny :)^^

Pozdro NapaDzior

Opublikowano

200 to za dużo.. 20 - może i przesadzam. Bugi wychodzą, ok, to prawda. Staty 32 czy 65 to w ogóle jakaś paranoja dla bezmózgów.

Nie będę zanudzał innymi serwerami, na których grałem lata a są zagraniczne, a wspomnę tylko o naszym polskim, na którym były 3 edycje, było cholernie ciężko a ze statów typu 32 czy 65 każdy by się śmiał, graczy online było duużo - Papugi MU, kojarzymy ? :D pamiętam jak papuga jeszcze wpadał do nas na kawiarenkę, to były czasy a nie jakies 65k s9e120

Opublikowano

BCMU- znam niektore tematy bardzo dobrze. 10 online obecnie- wiadomo dlaczego cieżko posłuchac graczy;/. Po części masz i racje ale niektórzy gracze zaczeli z mocnym boostem... Gracze pisali że moga pomoć dlatego taka informacje przekazałem- "nawet wskazac nawet które linijki w edytorze nalezy zmienić". Callisthenics- zeby byli gracze nalezaloby naprawic wszystkie bugi ktore sa obecnie wykryte (podczas gry zawsze wychodza jeszcze inne wieksze lub mniejsze) tylko kolejny start w tak krotkim czasie to straciloby zaufanie graczy. 20 expa troche mało 200 w sam raz- pamietam Mu Prohibition podobne ustawienia dopracowywany serw cały czas- ponad 100-150 online. Staty sie kasowały 600-700 pkt+ Gr na ok 200rr (1500-2000 pkt do WS) staty rownież 65k. I mozna by zrobić zmniejszony exp po wbiciu 50rr i co ileś rr by się zmieniał.

szefu88 czy ty masz mnie za kretyna?

Niby skąd wiesz jakie linijki i gdzie one są w konfiguracji?

Ty wiesz lepiej co ja mam za pliki i gdzie co jest?

Wobec tego wskaż, które linijki mam zmienić jasnowidzu :)

www.badcompanymu.eu

Projekt s2 pvp

Opublikowano

BCMU lepiej powiedz co z serwerem sie dzieje? , napisze ponownie gdyż źle to zinterpretowałeś- Gracze pisali że moga pomoć dlatego taka informacje przekazałem- "nawet wskazac nawet które linijki w edytorze nalezy zmienić". 

Opublikowano

sprawa jest delikatna i przez wiele osób znana lub nie ale shin jest w tym wszystkim sam i poganianie go oraz wymaganie by wszystko było zrobione odzaraz nie pomaga.

ktoś tam wcześniej pisał że niemożliwe jest wbić w 3 dni od startu 40 rr, uwierzcie że dało się wbić nawet więcej lecz człowiek musi czasem się przespać, dodatkowo osoby które cisną topke za plecami że jesteśmy złymi ludźmi którzy nikomu nie pomagą, kłamstwa i pomówienia, wiadomo że bez pt expi się dużo szybciej lecz jeśli ktoś pyta o pt zwłaszcza nowy member to do 200-300 lvl lub czasem nawet do rr jak mamy kaprys możemy podciągnąć :)

Ktoś też wspominał że topka zakupiła sobie wingi +11 i inne śmieci otóż przyjaciele Browny do 40 resa grał na wingach 1 lvl które były czyste +0 i latał w zwykłych nie exe DB z k3 więc nie wiem czemu tak naskoczyliście na chłopaka, ja sam osobiście również miałem duże problemy bo do 17 resa tłukłem z secie gloriusa nie exe +0/3 bez peleryny czy konia, dopiero później znalazłsię darczyńca który zakupił mi na webschopie konika przez co mogłem zacząć swobodnie expić na lepszych mapach.

Jeśli nie możecie poświęcić dużo czasu na gre i walczyć o topke tak jak robimy to ja i browny to prosze nie szkalujcie fałszerstwami i nie siejcie fałszywych opini o graczach którzy prują resy na legalu noce i dnie ;)

Shin jeśli chodzi o ciebie to jeśli możesz przeczytaj FB bo trochę wynalazłem drobnostek i chciałbym żebyś tam sobię w notatnik wrzucił rozpiske co i jak bo niektóre z nich są że tak powiem pilne :)

Wracając i podsumowując, gram na tym serwie od pierwszej edycji i jestem bardzo zadowolony zarówno z gry jak i administracji, czasami zdażają się problemy które są rozwiązywane szybko lub ciut dłużej ale jest to wszystko do zniesienia i czasem warto poczekać by zobaczyć rezultaty ;) Polecam serwerek i zapraszam do gry albowiem topka na was czeka ;)

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

A co to tu się wyrabia, skąd takie negatywne komentarze? Na moje oko serwer był w jak najlepszym porządeczku, a co do błedów, jakichkolwiek bugów to niestety na każdym serwerze jakiś sie trafi. Niektórzy z was plują jadem i unoszą się o nic. Co do webshopu i komentarzy typu "kupili sobie sprzęt na początku dzięki czemu mieli przewage nad innymi, co uczyniło ich silniejszych -jest to stek bzdur. Sam zajmowałem topowe miejsce bez żadnego itemsu, tak samo reszta pozostałych topowiczów. I moge dac sobie ręke uciąc, że nie wydali ani złotówki. A co do doty, to widziałem bodajże dwie osoby z wingami 2lvl na początku, ale mieli wyjebane po całości i nie wbijali szybko resów, grali for fun. Więc za przeproszeniem nie opowiadajcie głupot, że webshop pomógł topowym graczą, bo gówno prawda. Kolejną rzeczą jest Browny, gracz TOP1. Słyszałem, jak po nim jedziliście i wyzywaliście od cziterów :D To mnie najbardziej cieszyło a zarazem denerwowało. Jest to bardzo doświadczona osoba, wie co z czym jesc, która bez jakich kolwiek wspomagaczy osiągnęła taki res. A wiecie dlaczego? Ponieważ wiedział gdzie się udac i koksac na samym początku. To był klucz do jego zwycięstwa. Jak wiecie, początkowe dni od startu serwera są kluczowe do tego by sie wybic nad innymi, on nie robił nie potrzebnych "ruchów" tylko brnął przed siebie nie zważając na nic, nie oglądał się za plecy.  To było jego największym atutem. Wbił z początku tyle resików, ze pózniej juz go było ciezko przebic. I chwała mu za to.

Ibanez ma racje w stu procentach, i moge to potwierdzic. Browny latał z wingami 1 lvlu, a 2 zrobił dopiero w 3-4 dniu od startu serwera.

Ja niestety z przyczyn osobistych musiałem opuścic serwer na kilka dni, i teraz tak patrze na strone, mały online.. Az sie człowiekowi płakac chce. Chcialbym wrocic, ale nie wiem czy jest do czego, ludzie sobie odpuscili, przez co zdemotywowali innych..

Mentalnosc niektorych z was mnie rozpierdala.. To tyle z mojej strony.. Administracjio nie przejmujcie sie, zrobiliscie kawał świetnej roboty.

Z powazaniem Unknown.

Opublikowano

Un, zostaje zaczekać na testy plików pod low rate itp itd :) tu na hight w sumie to tylko z brownym mogłem się pościgać :P

Mam tylko nadzieje, że owe testy nadejdą szybciej niż się wydaje. :) Przydał by się porządny low serw z jajem :)

Opublikowano

mogłem sie poscigać he hee , albo czekam na low serwer .No cóż wypowiedż no lifa , możesz 24/24 tłuc w klawiature ale inni maką prace i realne życie jeszcze , pomyśl czy reszta ludzi ma mieć takie maso skłonności jak ty 

.

Opublikowano

Czekamy na lowa :D:D ścigać pfff, ja tam pograć lubię ale też trzeba popracować, pójść na trening i poświęcić czas dla rodziny. Stąd proponuję wprowadzić tygodniowe ograniczenie np do 2 resów :)

Opublikowano

a po co ci na low rate ograniczenie jakiekolwiek ? było by to totalnie niesprawiedliwe dla osó które mają bardzo dużo wolnego czasu czyli np dla mnie :) z esztą na low rate to już nie zawody a przyjemność :) dobry regulamin i hajda :)

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...