Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian.eu

koniak321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, questy zostały napisane przez nas.

W takim razie może wypadałoby zaprezentować te questy bądź je jakoś zapowiedzieć? Prezentacja do bani.

Opublikowano

Panowie, bo ogólnie to dostałem takie 'półgroźby' na PW, co mam z tym zrobić, iść na policję? Ciekawa lektura, zakryłem wszystko nieregulaminowe, polecam. Nazywa ludzi 'podludźmi', te sprawy.

YUyCLEu.png

Dla tych, którym nie chce się czytać, wspomnę o tym, co napisałem - to jak to jest - oldschool, czy nowości? Wcześniej napisaliście, że oldschool, wszystko stare, a tutaj nagle systemy demokracji i monarchii? Czemu nie ma nic w prezentacji? 

@Edit - nie wiem czy nie powinienem też zakryć nazwy użytkownika, ale to wygląda na typowy throwaway, więc to chyba nie jest koniecznie? :p 

Opublikowano

Prezentacja gildi na Waszym forum jest bardziej treściwa niż prezentacja tego pseudo serwera, jak już chcecie coś odgrzać to przyłóżcie się do tego. Nie polecam.

Opublikowano

UUUU widzę serwer mega! 10000000 ON będzie więc zakupcie mocną maszynę!

Co do autora tematu:

polecam obejrzeć tę jego prezentację: http://www.mpcforum.pl/topic/1485640-zapowiedz-nertiamt2/page-2- wygląda o wiele gorzej więc widać jest progres

oraz ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1499197-z%C5%82odziej-na-mpc-kashido/#entry12689647- jak dla mnie to ten koleś ma max 12 lat

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja tam bym wnosił o usunięcie tej prezentacji - gdyby tylko szło... Przecież ten serwer to jakaś kolejna parodia nieudolnych ludzi... Jednym słowem spierdolizna po całości.

Opublikowano

BEKA :D

1.Macie grafika w teamie a w prezce grafika darmowa z mpc forum

2.zajebaliście mi strone

3.zajebaliście mi szablon forum

4.Technik czyli xRay ma 13 lat nawet mutacji nie przeszedł

5.co do prezki tu nic nie ma w h*j krótka mało opisane.

6.[HA] FALLEN - TECHNIK SERWERA, PROGRAMISTA, QUESTER, ZAŁOŻYCIEL SERWERA [PROGRAMISTA jebłem:)]

7.Team Banda dzieciaków co gówno potrafi.

8.Wmawiają ludziom że serwer stoi na sorsie.

9.Mam nagranie jak wszedłem na ich ts`a po czym zbanowali mnie 5 razy i dawali ub wrzucili mnie na kanał i zaczęli mnie wyzywać. (z*******a administracje sam technik xRay wyzywał mi matke).

10.Jak coś jeszcze mi się przypomni to editne. :)

SERDECZNY CH*J wam w dupe.

NIE pozdrawiam

Opublikowano

Strasznie słaby serwer, a Yoshimitzu widzę skacze z kwiatka na kwiatek albo to ta sama ekipa.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

" Licencja zakupona na: tilian.eu"
Czy przez to mam rozumieć, że kupiliście jakąś licencję na MyBB? Na skrypt, który jest darmowy?  xD
Hejterem nie jestem, pytam z ciekawości.  ._.

Zajebali mi ten szablon :D

Hard a eq +7 na start ... To hard czy medium oldschool czy 2k16?  o.O

To jest jedno wielkie gó*no

O pany, tego szukałem! Idziemy expić na bo!!

btw, szukam lura max 30lv!

idę z tobą robie buffa i zakładamy gildię co ?

czy to nie sa czasami wasze pliki?

http://www.speedyshare.com/xYWM8/a01c7eb7/Tilian.Eu.tar.gz

Nie polecam.Powód?

Szeroki,Yoshimutzu oraz ,,FalleN" xD  xD  xD

dokładnie :)

UUUU widzę serwer mega! 10000000 ON będzie więc zakupcie mocną maszynę!

Co do autora tematu:

polecam obejrzeć tę jego prezentację: http://www.mpcforum.pl/topic/1485640-zapowiedz-nertiamt2/page-2- wygląda o wiele gorzej więc widać jest progres

oraz ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1499197-z%C5%82odziej-na-mpc-kashido/#entry12689647- jak dla mnie to ten koleś ma max 12 lat

Pozdrawiam

i tu się nie mylisz technik nawet mutacji nie przeszedł i ma 12 lat

wmawiają że serwer stoi na src :D

PS: turbo sponsor serwera gówno robi dużo mówi ciekawe czy będzie ten sam vps co na testach podniecaliście się że będzie maszyna na 800 zł ;D

Opublikowano

Z prezentacji nie dowiedziałem się nic, kompletnie nic !

Nie dziękuje, nie zagram, bo wiem, że i tak nie wypali. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Po mojej opinii w tym temacie dostałem ów ciekawą wiadomość na pw.

Stwierdziłem ze tylko zaraportuję i nie odpiszę po podeszło by to pod kontakty z nieletnimi i pedofilię. Długo zastanawiałem się czy to wrzucić, zamazałem dane które ów "odważny" mi podesłał, bo było by to na punkty za udostępnianie danych osobowych , bo chciał zaprosić mnie na mleko jak rodziców nie będzie w domu... 

8693214520815761380266.png

To tylko świadczy że to banda dzieci, i nic więcej. Syf i żłobek jak ten serwer - ba, tego serwerem nazwać nie można ;)

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Strasznie słaby serwer, a Yoshimitzu widzę skacze z kwiatka na kwiatek albo to ta sama ekipa.

Nie skaczę z kwiatka na kwiatek, tylko jestem w wielu projektach modem. Nic wiecej. Nawet nie wiem jakim cudem dopisano mnie tam do GM. Z tego co wiem jest to tylko zapowiedź a nie cała prezentacja, na mój temat się nie wypowiadaj. Mam nadzieje że ich projekt wypali, teraz ciężko o dobry server bez reklamy jak dobrego technika. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Zajebali mi ten szablon :D

To jest jedno wielkie gó*no

idę z tobą robie buffa i zakładamy gildię co ?

dokładnie :)

i tu się nie mylisz technik nawet mutacji nie przeszedł i ma 12 lat

wmawiają że serwer stoi na src :D

PS: turbo sponsor serwera gówno robi dużo mówi ciekawe czy będzie ten sam vps co na testach podniecaliście się że będzie maszyna na 800 zł ;D

Banda dzieciaków ;)

BEKA  :D

1.Macie grafika w teamie a w prezce grafika darmowa z mpc forum

2.zajebaliście mi strone

3.zajebaliście mi szablon forum

4.Technik czyli xRay ma 13 lat nawet mutacji nie przeszedł

5.co do prezki tu nic nie ma w h*j krótka mało opisane.

6.[HA] FALLEN - TECHNIK SERWERA, PROGRAMISTA, QUESTER, ZAŁOŻYCIEL SERWERA [PROGRAMISTA jebłem:)]

7.Team Banda dzieciaków co gówno potrafi.

8.Wmawiają ludziom że serwer stoi na sorsie.

9.Mam nagranie jak wszedłem na ich ts`a po czym zbanowali mnie 5 razy i dawali ub wrzucili mnie na kanał i zaczęli mnie wyzywać. (z*******a administracje sam technik xRay wyzywał mi matke).

10.Jak coś jeszcze mi się przypomni to editne.  :)

SERDECZNY CH*J wam w dupe.

NIE pozdrawiam

hahah xD widać jakieś przy**bce w teamie

Opublikowano

Banda idiotow zaczęła robić serwer, z xrayem na czele. 13 lat a szczeka jakby był niewiadomo kim. Po tym jak wypowiedzialem się w ich temacie odnośnie beta testerów, dostałem fale wulgaryzmów na gg od xraya.

Nie polecam, kolejny serwer który nie wypali - gotowiec.

Jeśli chodzi o Sparte, do której autor tych śmiesznych wiadomości się tak dumnie odnosi - gdyby było jak w sparcie, to by Ci koledzy przepychali układ wydalniczy (obadaj temat)

Opublikowano

Właśnie trzeba, bo gotowce zrobione w 30min, bez jakiegokolwiek wkładu, zrobione czysto pod zarobek powinno się tępić. Już widzę Wasz wkład po starcie serwera, jak nie potraficie stworzyć nic swojego.

Żenada, odradzam gry.

w 100% sie zgadzam oni maja nadzieje ze pewnie cala revoria przejdzie do nich :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...