Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

złodziej na mpc kashido

koniak321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga jak w temacie kashido do 14 letni dzieciak nie umi pisać questow właśnie wczoraj ukradł pliki nad którymi pracowałem przez 8 miesięcy pliki są stawiane na src jeśli kashido ukradł ci jakieś pliki serwerowe napisz do mnie znajdziemy go i powiemy do sądu straszy mnie wystawieniem plików serwerowych na.mpc posiadam ss jak mnie starszy

Opublikowano

Nie podasz go do sądu bo pliki na jakich stawiałeś serwer są nielegalne ich właścicielem jest firma ymir obecnie chyba WebZen. Ale jeśli będzie chciał wystawić pliki na mpc napisz do moderatorów adminów o skasowanie tematu ew. podaj im dowody kradzieży może coś zdziałają. Tak wgle trzeba zwracać uwage co się komu daje ;) 

Opublikowano

Uwaga jak w temacie kashido do 14 letni dzieciak nie umi pisać questow właśnie wczoraj ukradł pliki nad którymi pracowałem przez 8 miesięcy pliki są stawiane na src jeśli kashido ukradł ci jakieś pliki serwerowe napisz do mnie znajdziemy go i powiemy do sądu straszy mnie wystawieniem plików serwerowych na.mpc posiadam ss jak mnie starszy

Nie pojdziesz do sadu z ss'ami oraz plikami YMIRU.

To nie jest gwalt, ze posiedzisz 3-8 lat i sobie wyjdziesz, to jest zlodziejstwo to wszystko razy obrot firmy to wyjdzie Ci z 30 lat xD

­

Opublikowano

Tym postem udowodniłeś, że jesteś jakimś dzieckiem ;] Pliki wstawione edytowane terenzo jakiś syf ale 8 miesięcy robione :D

Do sądu "powiecie go" spoko i powodzenia na rozprawie życzę ;p

Opublikowano

­Niestety MPC nie jest w stanie pomóc z doborem osób na jakieś stanowisko, dlatego na przyszłość warto się zabezpieczyć - dobierać osoby pełnoletnie, ustalić tożsamość.

Temat zamykam - udostępnienie plików serwerowych bez zgody autora grozi banem permanentnym.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...