Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian.eu

koniak321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie trzeba, bo gotowce zrobione w 30min, bez jakiegokolwiek wkładu, zrobione czysto pod zarobek powinno się tępić. Już widzę Wasz wkład po starcie serwera, jak nie potraficie stworzyć nic swojego.

Żenada, odradzam gry.

Wiesz tylko ,że my tego nie robimy pod zarobek i nie mamy zamiaru na tym zarabiać myśl sobie co chcesz to jest twoje zdanie.

Bywaj :]

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

" Licencja zakupona na: tilian.eu"
Czy przez to mam rozumieć, że kupiliście jakąś licencję na MyBB? Na skrypt, który jest darmowy? xD
Hejterem nie jestem, pytam z ciekawości. ._.

Opublikowano

Tylko popatrz, że tak samo moglibyście wprowadzić nowości pasujące do harda ew. wysilić się i samemu coś skleić.

Opublikowano

Nie będziemy odpowiadać na posty ludzi ,którzy potrafią tylko wybrzydzać kto będzie chciał to  będzie grał kto nie to nie  proste i logiczne.

Opublikowano

Nie będziemy odpowiadać na posty ludzi ,którzy potrafią tylko wybrzydzać kto będzie chciał to  będzie grał kto nie to nie  proste i logiczne.

Ej... ale nie denerwuj się przyjacielu.

Ludzie po prostu są ciekawi. xD

Co z tematem broni na 75 poziom? Wyłącznie szkatułki Rozpruwacza? Jeśli nie doczytałem to przepraszam ale prezentacja była zbyt obszerna no i... nie sposób było wszystko przeczytać.

Opublikowano

No problem w tym, że nikt nie będzie grał bo ludziom szkoda będzie czasu na coś co padnie po chwili.

Opublikowano

Wiesz tylko ,że my tego nie robimy pod zarobek i nie mamy zamiaru na tym zarabiać myśl sobie co chcesz to jest twoje zdanie.

Bywaj :]

O, ciekawa teoria! Okay. W takim razie, dlaczego istnieją te opcje?

S8XKl3N.jpg

HOoeSmv.jpg

QP0vZyk.jpg

A, no tak, pewnie po to, żeby SERWER MÓGŁ SIĘ UTRZYMAĆ! W TYM NIE BĘDZIE W OGÓLE ZAROBKU! FULL NON PROFIT!

Do tego, fajny serwer masz wpisany w Hobby. Jak Ci z nim wcześniej wyszło?

Czyli nie potraficie nawet przyjąć konstruktywnej krytyki, co dopiero ją przemyśleć i coś zmienić.

Opublikowano

ale jak widze co niektore komentarze to mi sie kurde chce srac ze smiechu. 

zeby zrobic sobie banie, chyba sam zrobie serwer w 5 minut na gotowcu, dam tu prezentacje i poczekam na debili, ktorzy beda srac sie o is, ilosc online czy o to ze forum mybb.

nie chcecie, to nie grajcie, bo juz sie rzyga czytania komentarzy od opryszczonych hejterkow , moze im taki serwer i ilosc online bd pasowac? to niech tyle maja

Opublikowano

Hejtować nie będę ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Przewiduje max 30 graczy na starcie. Elo i mimo wszystko powodzenia :)

Cyrk.png

Opublikowano

Kolejny śmieć na rynku. Gotowiec, do tego "oldschool". Swoją drogą ciekawy jestem czy ktoś w ogóle wie co to znaczy. 

Prezka - jak krowie z tyłka wyjął, ni w piąte, ni w dziesiąte. Serwer nie utrzyma się tygodnia, o ile w ogóle wystartuje. Bo po prostu - pasuje to bardziej do hamachi, a i tak nikt na czymś takim grał nie będzie. Serwery oldschool nie istnieją i istniały nie będą. Nie wybiją się i nikt na nie uwagi zwracał nie będzie - nikt na czymś takim już nie gra. Nie próbuje się na siłę przywrócić czegoś co minęło.  

Nie polecam, zresztą nie ma nawet czego polecać , bo nic tu nie ma. Nie ma nawet sewera - tylko jakiś szajs fanatyka i wielbiciela antyków i przeszłości. Albo po prostu łakomego na kasę dziecka, który prefiksem "oldschool" próbuje kogoś nabrać , i wyskubać hajs. 

Odradzam , i zalecam usunąć to i nie ośmieszać się z czymś takim. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Widzicie opinie graczy, nikt na tym nie zagra. Jeśli zdobędziecie stabilne 30 graczy to już cud. Podszkolcie się w tworzeniu serwerów, zróbcie porządny server hard z ogromną ilością nowości, reklamami u znanych yt'berów i to wypali, a nie wypuszczacie jakiegoś gotowca z questami z pl'a i liczenie na bóg wie jaki sukces.

Opublikowano

To jest cała prezka już? :D Szału nie ma, dużo już powstawało tego typu serwerów i utrzymywały się max 2 tygodnie. Po prostu teraz ludzie chcą czegoś nowego, a nie stare serwery, ale powodzenia. :)

Opublikowano

Prezentacja jest jeszcze do edycji, czy jak?

Powodzenia. V:

Opublikowano

3 czy 4 serwer w ciągu miesiąca tej śmiesznej bandy, najpierw nie wyszedł easy, bo chłopaki skompilować game nie umieli, potem easy/med na którym były większe bugi niż na becie w 2k7, a teraz hard ?? To nie ma prawa bytu tutaj. Za chwilę Yoshimitzu, czy jak mu tam pewnie mnie pociśnie, bo miałem swój serwer XDD którego nie miałem, ale pociśnie, bo co tam :D :D

p.s

Prezentacja to wizytówka serwera, Wasza prezentacja to jakiś s**t. Czyli ustawmy to w prostym algorytmie:

prezentacja/zapowiedź - s**t = serwer - s**t 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...