Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tilian.eu

koniak321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież nikt nie zagra na takim gotowcu.. -.- Dodalibyście jakieś małe urozmaicenia... Powodzenia!

Ziomek przecież to serwer roku 2016 :) PRzebije nawet Antarisa xD

@Zarax

Usuńcie tą prezke, bo zagraża antarisowi xD

Opublikowano

Okay. Nie zagram. Oldschoole to przeżytek, wbijcie to sobie do łba. Innowacje to podstawa, bez nich nie ma szans.

Opublikowano

Przecież nikt nie zagra na takim gotowcu.. -.- Dodalibyście jakieś małe urozmaicenia... Powodzenia!

Ahh przekonamy się i to nie jest gotowiec.

Opublikowano

Przecież na terenzo ludziom by się już lepiej grało niż na tym pagównie xD

Opublikowano

W sumie racja, bo na gotowcach jest więcej urozmaiceń. W takim razie, co macie nowego, od siebie, co wyróżnia ten serwer od innych serwerów?

Opublikowano

Ahh następne pokolenie hejterstwa mniejsza  Zapraszamy  :)

Opublikowano

A może Ty założysz serwer w takim razie, zobaczymy co Ci z tego wyjdzie ?

W sumie racja, bo na gotowcach jest więcej urozmaiceń. W takim razie, co macie nowego, od siebie, co wyróżnia ten serwer od innych serwerów?

Słyszałeś o systemach monarchy  i systemie demokracji ?

Opublikowano

Juz kurcze lepszy gotowiec z neta niż to xD

To jest jakaś kpina czy żart z tym serwerem xD

Opublikowano

Kpiną jest twoje konto założone na tym portalu.

Wiesz nie skomentujemy tego po prostu nie będziemy odpowiadać na twoje prowokacyjne posty.

Opublikowano

Jak ja nienawidzę argumentu 'zrób to lepiej', no proszę Cie, nie muszę być piekarzem, żeby ocenić, czy chleb jest dobry, czy zły. Nie muszę być kucharzem, żeby powiedzieć, że obiad smakuje okropnie. Nie muszę tworzyć serwerów Metin2, żeby zaznaczyć, że dany serwer nie ma w sobie nic nowego, jest typowym odgrzewanym kotletem i nie ma głębszego sensu.

Tak, słyszałem, ale nie rozumiem jak chcecie to wprowadzić do metina - stawiam, że to jakiś znany plugin ze zmienioną nazwą, żeby nie było, że gotowiec. Tak czy siak, dlaczego nie opisaliście tego w prezentacji? Nikt nie ściągnie Wam serwera w ciemno.

Opublikowano

Kpiną jest twoje konto założone na tym portalu.

Wiesz nie skomentujemy tego po prostu nie będziemy odpowiadać na twoje prowokacyjne posty.

Kpiną jest to, że taka prezantacja ma prawo bytu oraz twój wiek i głos xD Dent tak ? xD Wyjdź :D Ja już nie powiem kto pisał do Nexusa, żeby mu questy pisał jahahha :D 

Aww

Czuję 10 tyś osób online na starcie ! Jak nie więcej 

Opublikowano

no troche lipnie bo z tego co słyszłaem to na 20 lvl było juz z 30 misji wszystkie z pla :/

Skoro jest to Hard to takie questy są potrzebne przyjacielu.

Zapraszamy :)

Kpiną jest to, że taka prezantacja ma prawo bytu oraz twój wiek i głos xD Dent tak ? xD Wyjdź :D Ja już nie powiem kto pisał do Nexusa, żeby mu questy pisał jahahha :D

Aww

Czuję 10 tyś osób online na starcie ! Jak nie więcej 

Co wolisz serwer który posiada tyle nowości, że jak wejdziesz do gry to nie pograsz od lagów ? Nie lepiej zagrać na starym dobrym serwerze bez zbędnych rzeczy?

Opublikowano

Skoro jest to Hard to takie questy są potrzebne przyjacielu

no spoczko lecz lvl wbijesz z 1h a misje bd robic 3 to co tera? questy wszstkie z pla dla mnie to lipa

Opublikowano

no spoczko lecz lvl wbijesz z 1h a misje bd robic 3 to co tera? questy wszstkie z pla dla mnie to lipa

Exp nie jest aż taki trudny nie przesadzaj.

Opublikowano

Co wolisz serwer który posiada tyle nowości, że jak wejdziesz do gry to nie pograsz od lagów ? Nie lepiej zagrać na starym dobrym serwerze bez zbędnych rzeczy?

Jak się ma dedyka sprzed 20 lat z Celeronem to wiadomo, że będą lagi. Wystarczy zwykły dedyk, już nie będzie lagów - patrz Revor*a, Xen*x, Lest*ia, Lane*is... dalej chyba nie muszę wymieniać. Ale do tego potrzeba chęci, no tak.

Na mój wcześniejszy post już nie opiszecie, no nie?

Opublikowano

Okay. Nie zagram. Oldschoole to przeżytek, wbijcie to sobie do łba. Innowacje to podstawa, bez nich nie ma szans.

Wyróżnia go wyjątkowo mała ilość nowości wprowadzonych do rozgrywki. Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

Jak się ma dedyka sprzed 20 lat z Celeronem to wiadomo, że będą lagi. Wystarczy zwykły dedyk, już nie będzie lagów - patrz Revor*a, Xen*x, Lest*ia, Lane*is... dalej chyba nie muszę wymieniać. Ale do tego potrzeba chęci, no tak.

Na mój wcześniejszy post już nie opiszecie, no nie?

Chcesz grać to graj nie chcesz to nie graj nikogo nie zmuszamy ,ale nie trzeba wywoływać odrazu awantury z byle powodu.

Opublikowano

Chcesz grać to graj nie chcesz to nie graj nikogo nie zmuszamy ,ale nie trzeba wywoływać odrazu awantury z byle powodu.

Właśnie trzeba, bo gotowce zrobione w 30min, bez jakiegokolwiek wkładu, zrobione czysto pod zarobek powinno się tępić. Już widzę Wasz wkład po starcie serwera, jak nie potraficie stworzyć nic swojego.

Żenada, odradzam gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...