Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o Avantador

MVP Charlie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama / ludzie Online / Reklama / ludzie Online i tak cały czas. Gracie pod publikę czy gracie dlatego, że serwer jest na prawdę z*******y? Mnie to lata czy będzie 100 osób czy 1000, bo dawno tak dopracowanego serwera (może poza Inv) nie widziałem. Pewnie znowu tak będzie, że każdy przejrzy prezentacji i stwierdzi, że mało ludzi, ale jeśli każdy przeglądający by się zalogował to nagle licznik by wzrósł do góry, dajcie coś od siebie, a pewnie dostaniecie to co sami chcecie (czyli ludzi).

Tak, a pieczara będzie charytatywnie utrzymywał serwer.

Jeśli takie będziecie mnie podejście to może od razu powiedzcie, że nie planujecie " wielkiej fali " graczy i oszczędźcie rozczarowania wielu ludziom. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki sens ma granie na serwerze na którym będzie grało 100 osób ? Teraz to już przesadziłeś.

Nikt nie gra pod publikę ( tak myślę ), gra się dla przyjemności, rywalizacji itp. A jeśli takim tokiem myślenia " jeśli każdy przeglądający by się zalogował to nagle licznik by wzrósł do góry to powodzenia na starcie. 

No tak, ale czego nie rozumiesz w tym co napisałem? Chyba po to daje się prezke by ludzie jednak logowali się na serwer, ale widzę, że niektórym myślenie poszło na AFK'a.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jeśli takie będziecie mnie podejście to może od razu powiedzcie, że nie planujecie " wielkiej fali " graczy i oszczędźcie rozczarowania wielu ludziom. 

Ale to nie jest nikt z administracji, więc nie wiem czemu piszesz o "podejściu administracji do serwera".

Opublikowano

Ale to nie jest nikt z administracji, więc nie wiem czemu piszesz o "podejściu administracji do serwera".

Siwy, ale wiesz jak to jest, to co piesek usłyszy na ulicy to powtarza dalej, ale z faktami to się mija :D

Serwer przed reworkiem i tak nie był failem jak to nazwales, bo mało który jest tak dopracowany ;)

nlUSIa9.png

Pomocnik
Opublikowano

Czekam na serwer, oby było wiecej ludzi niż na poprzedniej odsłonie, kto zajmuję się arian*ą?, bo widze że restart.

Opublikowano

Siwy, ale wiesz jak to jest, to co piesek usłyszy na ulicy to powtarza dalej, ale z faktami to się mija :D

Serwer przed reworkiem i tak nie był failem jak to nazwales, bo mało który jest tak dopracowany ;)

Mi chodziło tutaj o falę graczy, bo jeśli pieczera nie planuję zbytnio serwer reklamować, to poco robić ludziom nadzieje ? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

No tak, ale czego nie rozumiesz w tym co napisałem? Chyba po to daje się prezke by ludzie jednak logowali się na serwer, ale widzę, że niektórym myślenie poszło na AFK'a.

Ja nie twierdzę, że serwer nie jest dopracowany, bo moim zdaniem jest bardzo dobrze dopracowany, jestem z wami i będę was wspierał.

Ale pisanie, że nie ważne czy będzie 100 graczy czy 1000 - jest po prostu idiotyczne, bo jak znów będzie stu graczy jak poprzednio to serwer po prostu padnie, bo z czego niby będzie się utrzymywał ?

Nie trudno zauważyć, że w dzisiejszych czasach, serwery idealne bez reklamy, same się nie obronią... 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer wcześniej miał spore problemy. Kilka bugów itp, ale myślę że ta reaktywacja będzie kosiorska dlatego życzę powodzenia no i czekam na start. :3

Opublikowano

Serwer wcześniej miał spore problemy. Kilka bugów itp, ale myślę że ta reaktywacja będzie kosiorska dlatego życzę powodzenia no i czekam na start. :3

Hmm kilka bugów, spore problemy? Mógłbyś napisać coś więcej? Jestem ciekaw, bo wbiłem maxa i nie rzucił mi się w oczy żaden problem, czy też bug....

Edit, Poza oczywiście reklamą, bo to był tylko i wyłącznie jeden problem :)

Opublikowano

Ja tak czytam, bo słyszałem, że oprócz tego systemu z dropienie broni. To Serwer calkiem fajny byl:D Czekam z ekipa na 15 i lecimy w topke ;D

Opublikowano

Ja tak czytam, bo słyszałem, że oprócz tego systemu z dropienie broni. To Serwer calkiem fajny byl:D Czekam z ekipa na 15 i lecimy w topke ;D

no i taka postawa jest najlepsza :D

Opublikowano

szykuję mi się niezła rywalizacja xD

Opublikowano

Ten system jest już usunięty podobno, więc teraz wyczekujemy bety no i coraz bliżej startu ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

A nie wiesz kiedy bedzie beta ?

Pisali coś własnie, że 8 stycznia chyba, ale aktualnie robią zapowiedź serwera (czyli pewnie prezentacje).

nlUSIa9.png

Opublikowano

Wiem, że serwer w 90% jest dopracowany, ale beta przed startem będzie zamknięta czy ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Wiem, że serwer w 90% jest dopracowany, ale beta przed startem będzie zamknięta czy ?

Beta będzie dla ludzi, którzy zaglądają na forum. :)

Opublikowano

Beta będzie dla ludzi, którzy zaglądają na forum. :)

Czyli dla mnie, ale w sumie nie ma co testować, grałem w pierwszej odsłonie i bugów itp. jak większość, nie znalazła.

Liczę tylko na huczny start. :)

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Czyli dla mnie, ale w sumie nie ma co testować, grałem w pierwszej odsłonie i bugów itp. jak większość, nie znalazła.

Liczę tylko na huczny start. :)

Już nie chodzi o same bugi, ale o zmiany jakie zaszły, warto wpaść i sprawdzić. :)

Opublikowano

Wielki szacun za to, że dodawali rzeczy jakie podrzucali im gracze, a to oznacza, że chcą jak najlepiej dla graczy i nie olewają ich opinii. ;)

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...