Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o Avantador

MVP Charlie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o kurna, to mała ilość szycia faktycznie będzie boleć (jak na koniec jest ok 2k defa to te 4k więcej z szyciem kusi)

Z tego co się dowiedziałem to 60% na szycie będzie w full odpale.

Serwer nie wypali nie polecam.

Nabijałeś 30 postów tylko po to by to napisać czy jak?

A jak poruszycie temat zakładania gildii? Wcześniej ludzie się żalili, że tak wysoki poziom trzeba mieć i byli za zmniejszeniem tego, a Wy co sądzicie?

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem to 60% na szycie będzie w full odpale.

Nabijałeś 30 postów tylko po to by to napisać czy jak?

A jak poruszycie temat zakładania gildii? Wcześniej ludzie się żalili, że tak wysoki poziom trzeba mieć i byli za zmniejszeniem tego, a Wy co sądzicie?

Jest już od 70 poziomu postaci. 

Opublikowano

własnie pytanie teraz bo ja mialem te renifery i te pety to jak zrobicie jakiś evencik żeby to odrobić bo te wierzchy byly naprawde dobre

Chciał nie chciał już nie ma świąt, więc bez sensu dawać event :p

nlUSIa9.png

Opublikowano

Chciał nie chciał już nie ma świąt, więc bez sensu dawać event :p

no dobra ale jakis inny evencik podobny do tego bo fakt faktem te renifery były jak z isu :O

Opublikowano

Czyli ma się rozumieć, że od razu serwer rusza z 160 lvl'em czy to już przygotowane pod update?

Obiecywaliśmy aktualizacje 140-160 na styczeń, z racji ponownego startu nie jest to już aktualizacja, a po prostu spełnienie obietnicy.

Opublikowano

własnie pytanie jak to bedzie z mapami znowu będzie taki przedział że co 2 lvl zmienia sie mapa :D?

Przecież przed reworkiem nie było zmiany mapy co 2 lvl'e, wiec nie wiem o co Ci chodzi. (te poziomy startowe były chyba co 5 lvli dostępne, ale w late nie było tak).

nlUSIa9.png

Opublikowano

Przecież przed reworkiem nie było zmiany mapy co 2 lvl'e, wiec nie wiem o co Ci chodzi. (te poziomy startowe były chyba co 5 lvli dostępne, ale w late nie było tak).

Czy tym razem macie na start zalatwiona reklame, jesli tak to u kogo? Zeby nie bylo jak poprzednio - szukanie ytberow po starcie i dziwienie sie, ze jest 200 online... Wole wiedziec za wczasu jak rozplanowac ferie :-) (taki zart.)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy tym razem macie na start zalatwiona reklame, jesli tak to u kogo? Zeby nie bylo jak poprzednio - szukanie ytberow po starcie i dziwienie sie, ze jest 200 online... Wole wiedziec za wczasu jak rozplanowac ferie :-) (taki zart.)

Z tymi pytaniami to do Bomba lub Yol'a. Podobno zarezerwowali wolne terminy u yt, ale jak to wyjdzie to już Oni Ci powinni odpowiedzieć.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Obiecywaliśmy aktualizacje 140-160 na styczeń, z racji ponownego startu nie jest to już aktualizacja, a po prostu spełnienie obietnicy.

I to się ceni u administracji! Załatwcie reklamę i spełniajcie każdą złożoną obietnice i macie murowane 700+graczy!

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Z tymi pytaniami to do Bomba lub Yol'a. Podobno zarezerwowali wolne terminy u yt, ale jak to wyjdzie to już Oni Ci powinni odpowiedzieć.

Racja. Myle Was przez sygny :D

@MałyShu @pieczara22

Jak wyglada sprawa reklamy na ten start? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer naprawdę godny polecenia! Byłem na pierwszej odsłonie (wbity max), teraz czekam na drugą odsłonę z niecierpliwością! Nie jest to wcale serwer trudny.. Na wszystko to chwilka roboty :P Jeżeli ktoś myśli że to jest prawdziwy medium, to nie widział na oczy prawdziwych medium... Dodatkowo administracja kurde cud miód... Wszystko pomogą, odpiszą (z wyjątkiem misji z Kim-Rim'em - tak Yolnen haha xDD - pozdrawiam!), Tylko tak jak poprzednicy już się wypowiedzieli, zainwestujcie w reklamę a to się Wam zwróci jestem tego przekonany (oczywiście jakiś spory Let's Play). Bym mógł sporo pisać i pisać, aa i jeszcze jedno zero bugów tu nie było :) Może ktoś pomyśli że jestem przez kogoś przysłany, to możemy się spotkać na ts'ie i pogadać :)

Edit. Chciałbym jeszcze dodać, żebyście nie dodawali zbyt szybko o ile w ogóle poziomów 200+, bo to jak na medium trochę odraża :) Albo po prostu ja jestem starej daty. Wg. mnie 160-170 to powinien być max

Opublikowano

Witajcie gorąco!!!
Nastąpiła mała zmiana planów!
Zmieniliśmy zbroje do setu na 155 lv.
Wcześniejsze nie zrobiły takiego efektu WOW jak się spodziewaliśmy, dla tego mamy dla Was coś zajebistego.
Set najlepszy na świecie.

12473899_1725627204319244_16539807037595

Opublikowano

Witajcie gorąco!!!

Nastąpiła mała zmiana planów!

Zmieniliśmy zbroje do setu na 155 lv.

Wcześniejsze nie zrobiły takiego efektu WOW jak się spodziewaliśmy, dla tego mamy dla Was coś zajebistego.

Set najlepszy na świecie.

12473899_1725627204319244_16539807037595

Nie powiem, bo są naprawdę fajnie, ale jak stoicie z reklamą, zapowiedziami i seriami u prosperujących jutuberów ?

Bo jeśli znów zrobicie to na " odwal " to nie ma po co tyłka ludziom zawracać jak na serwerze będzie 500 graczy...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

serwer dla mnie bomba ale własnie gracze ... jedyna rzecz która była - na serwerze :D

i pytanko kiedy beta czy bedzie zamknieta czy otwarta jak zamknieta to można sie zapisać :}?

Opublikowano

Set naprawdę przyjemny chociaż myślałem, że w grze będzie ciut żywszy...

Dla mnie i tak najważniejsza jest reklama i serie, bo jak znów nie podołacie wyzwaniu to na serwerze będzie 300-500 osób online a to dopiero 1/3 sukcesu. 

Z doświadczenia wiem, że po jakimś czasie na serwerze będzie utrzymywała się liczba osób ~300-500+ to małe prawdopodobieństwo, że kiedyś na serwerze dobijecie 1k ludzi. 

Czekam na start i mam nadzieje, że będzie warto grać i nie będzie rozczarowań jak poprzednio.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Reklama / ludzie Online / Reklama / ludzie Online i tak cały czas. Gracie pod publikę czy gracie dlatego, że serwer jest na prawdę z*******y? Mnie to lata czy będzie 100 osób czy 1000, bo dawno tak dopracowanego serwera (może poza Inv) nie widziałem. Pewnie znowu tak będzie, że każdy przejrzy prezentacji i stwierdzi, że mało ludzi, ale jeśli każdy przeglądający by się zalogował to nagle licznik by wzrósł do góry, dajcie coś od siebie, a pewnie dostaniecie to co sami chcecie (czyli ludzi).

nlUSIa9.png

Opublikowano

Reklama / ludzie Online / Reklama / ludzie Online i tak cały czas. Gracie pod publikę czy gracie dlatego, że serwer jest na prawdę z*******y? Mnie to lata czy będzie 100 osób czy 1000, bo dawno tak dopracowanego serwera (może poza Inv) nie widziałem. Pewnie znowu tak będzie, że każdy przejrzy prezentacji i stwierdzi, że mało ludzi, ale jeśli każdy przeglądający by się zalogował to nagle licznik by wzrósł do góry, dajcie coś od siebie, a pewnie dostaniecie to co sami chcecie (czyli ludzi).

Jaki sens ma granie na serwerze na którym będzie grało 100 osób ? Teraz to już przesadziłeś.

Nikt nie gra pod publikę ( tak myślę ), gra się dla przyjemności, rywalizacji itp. A jeśli takim tokiem myślenia " jeśli każdy przeglądający by się zalogował to nagle licznik by wzrósł do góry "  to powodzenia na starcie. 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...