Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shevia.eu [Dedyk] [Medium]

Neνis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakąś reklamę ten serwer ma w ogóle ??

na 2 stronie masz 

kiedy bd dostępna płatność w IS aby zobaczyć ile bd kosztować np 500SM 

TYLKO MrLG

Opublikowano

Uznałem że zrobię sobie po długiej przerwie powrót do metina, akurat święta a ja się nigdzie nie wybieram to pogram z kilkoma znajomymi, o ile nie będzie to klapa z cyklu startujemy i po godzinie wychodzi masa bugów ddosy, dziękujemy za wsparcie item shopu serwer startuje w przyszłym roku heheh, o ile wgl serwer wystartuje punktualnie, bo to już przełom.

Kilka uwag:

Sety PvP na max lvl są paskudne.

Jak zobaczyłem zawartość Item Shopu to osoba płacąca ma gigantyczną przewagę w expie jak i pvp przy osobie niepłacącej, takiej jak ja np, mieszkam w Niemczech nie mam takich możliwości chociaż nie sprawiło by mi to żadnych problemów wydanie 10/20 euro.

Jeśli IS pozostanie taki jaki jest to ja dziękuje, zrobię postać na max lvl z full setem i nie ma opcji że pokonam kogoś kto będzie miał pierścionek, pasek, peta i c**j wie co jeszcze, do tego znacznie szybciej niż ja grając tyle samo.

Nawet nie piszcie "a na czym serwer ma zarabiać" i inne bzdury tego typu, bo z idiotami nie ma sensu dyskutować. Jest masa innych lepszych polityk marketingu jak np skiny.

Jak placisz przez paypal to ci z euro odrazu na zlotowki zamienia.

Ja z Angli jak kupuje sm przez paypal za £10 to mam doladowanie za 50zl.

Nawet z kambodzy jakbys placil to sie da wiec nie wiem o co ci chodzi z brakiem mozliwosci?

@Edit

LOL. Dopiero teraz zobaczylem ze nie ma placenia przez paypal. Nie zagram. Juz nawet nie dlatego ze nie bede mogl kupic sm tylko widac ze tutaj administracja jakas zacofana skoro wola platnosc sms od paypala xD

ale powodzenia moze cos tam uskubiecie od ludzi xD

Opublikowano

"Media aniloekaeo" tak więc nie polecam nie wiem o co chodzi w "media" czy jako reklama czy będzie jakimś administratorem, ale jeżeli serwer jest powiązany z tą osobą to nie masz szans to stać, największy złodziej w historii metina, własną gildie wyebał, później udawał, że nic się nie stało lecz po cofce eq wróciło, tak więc nie tylko na jednym serwerze był spalony, jest to oszust hahment nieudacznik i ZŁODZIEJ. odradzam gry navii będzie sprzedawał za ramke szlugów.

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

"Media aniloekaeo" tak więc nie polecam nie wiem o co chodzi w "media" czy jako reklama czy będzie jakimś administratorem, ale jeżeli serwer jest powiązany z tą osobą to nie masz szans to stać, największy złodziej w historii metina, własną gildie wyebał, później udawał, że nic się nie stało lecz po cofce eq wróciło, tak więc nie tylko na jednym serwerze był spalony, jest to oszust hahment nieudacznik i ZŁODZIEJ. odradzam gry navii będzie sprzedawał za ramke szlugów.

Aniolek nie jest już w administracji.

Opublikowano

Pety , fryzury , wierzchowce , kostiumy, pierscienie exp i pvp na ile czasu  ?

kiedy beda platnosci  ?

Na stale: pety,fryzury,kostiumy

Na czas: wierzchowce (30dni), pierscienie (2dni czas leci tylko jak uzywasz

Opublikowano

MAM PYTANIE JAK JEST Z BRONIAMI NA 30-TY LVL? I CZY SA TUTAJ SKLEPY OFFLINE? JA OSOBISCIE WOLALBYM ZEBY NIE BYLO BO LAGI JAK CHOLERA W M1 SA;P

Nie ma sklepów offline, bronie na 30 z bestow/wieza orkow

Opublikowano

To jest zbugowane.

Jakim cudem jest 1k sciągniec jak było 100 :) 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

do jakiego admina z PSC przyjść ? 

Do Nevisa. 

Jakim cudem jest 1k sciągniec jak było 100 :)

Buguje się to, nie jest tyle pobrań. ;) 

Opublikowano

Clienta nie da się odpalic wyskakuje bląd że przestał działac o co kaman ?? 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Clienta nie da się odpalic wyskakuje bląd że przestał działac o co kaman ?? 

Mi wszystko ładnie śmiga  :D nie wiem z czym masz problem  ;) czekamy do 19 i jazda !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...