Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shevia.eu [Dedyk] [Medium]

Neνis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to jeden wielki żart :)

Nie polecam, jest to lekko przerobiony ascarial - z dużo większą ilością bugów.

15 lvl - 1 dodanie, 15 zmianek, skile na 17 nie wchodzą na m1, ­tanaki mają pusty drop, autopoty naadal nie działają.

Ogólnie serwer opiera się na sponsorze, który będzie wieczorem i "wszystko będzie załatwione". 

Opublikowano

Serwer to jeden wielki żart :)

Nie polecam, jest to lekko przerobiony ascarial - z dużo większą ilością bugów.

15 lvl - 1 dodanie, 15 zmianek, skile na 17 nie wchodzą na m1, ­tanaki mają pusty drop, autopoty naadal nie działają.

Ogólnie serwer opiera się na sponsorze, który będzie wieczorem i "wszystko będzie załatwione". 

1. Tak trudno kupić zwój u npc?

2. Mają drop

3. Będą działać po przerwie

Opublikowano

1. Tak trudno kupić zwój u npc?

2. Mają drop

3. Będą działać po przerwie

1. Tak trudno zrobić coś co jest standardem ?

2. Nie mają dropu - zbiłem 3 szt, ludzie też zbijali i nie mają dropu.

3. Miały zostać naprawione po przerwie, która miała zakończyć się o 12 a skończyła około 2 :)

Nie polecam - niesłowny team, który nie potrafi przyznać się do błedu i przeprosić :)

Jeżeli chcecie grać na serwerze na kształt ascariala z bugami to jest to serwer dla Was ! 

­

Opublikowano

Kolega wyżej ma rację tanaki nie mają dropu, z tego co kojarzę mają one 81 poziom, wiec może problem jest z tym iż mam za niski lvl, ale skoro tak to dlaczego występują one w m1? Btw od samego startu jest bug na bugu, a co będzie na wyższych lvlach ? 

I te ciągłe offy. Nie polecam. Serwer 0/10.

Jak można postawić serwer bez bety.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Nie polecam, według mnie nic tam nie ma z medium :)
Miłego zrobienia skilla na P... z 10 metków ani jedno czarowane nie poleciało...Dla mnie ten serwer jest śmieszny i szybko Padnie...Tyle zmieniam serwer bye miałem nadzieje, że zmiany będą dotyczyły również skili (dostaniemy to G1 chociaż..) FMS,RIBY oraz zmianki trzeba dropic no kur... bez komentarza. Daje max. 5dni serwerowi :D

Opublikowano

Nie polecam, według mnie nic tam nie ma z medium :)

Miłego zrobienia skilla na P... z 10 metków ani jedno czarowane nie poleciało...Dla mnie ten serwer jest śmieszny i szybko Padnie...Tyle zmieniam serwer bye miałem nadzieje, że zmiany będą dotyczyły również skili (dostaniemy to G1 chociaż..) FMS,RIBY oraz zmianki trzeba dropic no kur... bez komentarza. Daje max. 5dni serwerowi :D

Uposledzony jestes chyba , skille na p , z metina 3 ku 100% dropniecia , na kazdym lvl dropia , to miales pecha po prostu , riby fms dropia po 5 sztuk z bestow kapitanów i innych bossow na maly lvl . Idz placz gdzie indziej
Opublikowano

Uposledzony jestes chyba , skille na p , z metina 3 ku 100% dropniecia , na kazdym lvl dropia , to miales pecha po prostu , riby fms dropia po 5 sztuk z bestow kapitanów i innych bossow na maly lvl . Idz placz gdzie indziej

Szukaj dalej haxów do tego serwera HAHAHAHAHAHAHAHAHHA 

Opublikowano

Szukaj dalej haxów do tego serwera HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Tak szukam , bo to jest mpcforum i chyba nie wiesz po co jest stworzony . Poczytaj sobie a potem sie wypowiadaj i nie spam w temacie

Kiedy zostana poprawione kd żeby łączyły sie ?

Opublikowano

Tak szukam , bo to jest mpcforum i chyba nie wiesz po co jest stworzony . Poczytaj sobie a potem sie wypowiadaj i nie spam w temacie

Kiedy zostana poprawione kd żeby łączyły sie ?

Spisuje wszystkie bugi i przez noc bedzie to naprawione.

Opublikowano

Medale miały być bez limitu, yangbug daje duuużo możliwości, nie widać jakie bonusy dają kostiumy, wierzchowce, medale bohatera, póki co, tyle.

Gdzie napisane bylo ze maja byc co 1sec ? Po przerwie mialy byc po 3h wiec dobrze jest

Opublikowano

Medale miały być bez limitu, yangbug daje duuużo możliwości, nie widać jakie bonusy dają kostiumy, wierzchowce, medale bohatera, póki co, tyle.

JAKI YANGBUG?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...