Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shevia.eu [Dedyk] [Medium]

Neνis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witaj.

Otóż monotonne ulepszanie Umiejetnosci odstrasza.

Zróbcie tak aby na 17pkt. dana UM wchodziła na Poziom G1!

Myśle że wielu graczom to się spodoba. Bonusy 10,15% taki układ jest bardzo dobry. Zmieńcie ostatni set (BRONI) do PvP Gdyż jest to stary i zarazem ohydny set :(..

Jeśli liczycie na większą ilość Graczy, to posłuchajcie mnie :) Do reszty nie ma co się przyczepić :) Wszystko dobrze opisane w prezce.

Czekam niezmiernie na odpowiedź :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Witaj.

Myśle że wielu graczom to się spodoba. Bonusy 10,15% taki układ jest bardzo dobry. Zmieńcie ostatni set (BRONI) do PvP Gdyż jest to stary i zarazem ohydny set :(..

Jeśli liczycie na większą ilość Graczy, to posłuchajcie mnie :) Do reszty nie ma co się przyczepić :) Wszystko dobrze opisane w prezce.

chyba nie dobrze jest ze wchodzi na m 

TYLKO MrLG

Opublikowano

Witaj.

Z umiejetnosciami fajne jest zrobione to medium a nie easy , 

bonusy to juz poprawiaja tak jak pisales ,

set jest ochydny racja 

Opublikowano

Z umiejetnosciami fajne jest zrobione to medium a nie easy , 

bonusy to juz poprawiaja tak jak pisales ,

set jest ochydny racja 

Co do UM niestety nie zgodzę się z tobą.. Grałem na wielu bardzo dobrych Medium serwerach...

I również był system skili z 17 na G1! Jest to bardzo dobre rozwiązanie.  A jeśli nawet z 17 na M1 to było to zrobione tak że czytało się KU bez limitu czasu.

Więc radził bym wprowadzić 1 z 2 systemów opisanych :)

Ja podsyłam pomysł.. A co Administracja zrobi to zrobi:) Jeśli zależy im na graczach to powinni coś przemyśleć :)

@Edit

Serwer działa lecz nadal znikają pelerynki.. AutoPoty nie działają... Nie widać ikon Ciasteczek..

Nie można usuwać postaci... Nadal wchodzą bony 4/6%... Zróbcie 10/15%! Radził bym zamknąc chwilowo serwer i wszystko an spokojnie poprawiać..

Co chwile widzę że ktoś pisze a to coś znika a to nie działa.. Na Chwile obecną jest to syf nie serwer... Albo nie potraficie naprawić albo chuya się znacie...

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Nie dzialaja autopoty , pelerynki z skrzynki , bodzie niektore , ulepki jak na pl masakra.  muzyka w m2 nie widac .

bony nadal po 4% wchodza

stackowanie kd zrob , mam 5kd +0 tych samych

Opublikowano

Siemano dlaczego nie widze wieszchowcow.

Bo nie ma czegoś takiego jak wieszchowiec, są wierzchowce. 

Na serwerze brak niektórych ikonek niby ma być off do jutra i mają naprawić all bugi. 

Opublikowano

Witam, wszystkich wszystkich jak wiecie (albo i nie?) postanowiłem wyłączyć serwer na noc  naprawić wszystkie bugi/błędy, bo zdaje sobie sprawę, że teraz się nie da grać, wszystko przez to, że nie było bety serwera (teraz tego mocno żałuje), a więc do rzeczy serwer zostanie wyłączony na całą noc, i ponownie włączony o 12:00 (27.12.2015). Przepraszam za tą stytuacje, mam nadzieje, że zobaczymy się wszyscy jutro.

Na forum serwera został otworzony dział przeznaczony dla bugów/błędów:

http://forum.shevia.eu/index.php?/forum/31-bugib%C5%82%C4%99dy/ [Za bugi będą przydzielane SM]

Pozdrawiam, Nevis.

Opublikowano
Takie coś jest na waszym Ts3... Chyba że to nie wasz ;d

"SERWER UPADŁ, DZIĘKI WSZYSTKIM ZA SPĘDZONY CZAS RAZEM NA NASZYM SERWERZE

W IMIENIU SWOIM

JAK I MEMA

DZIĘKUJEMY WAM ŻE BYLISCIE Z NAMI ;)

MOŻNA NAS SPOTAKĆ NA ts3.cskatowice.com

DO USŁYSZENIA :)

PYRO"

I poprawcie na stronie aktualizowanie serwera bo wszystko jest ON a serwer off..

Opublikowano

Takie coś jest na waszym Ts3... Chyba że to nie wasz ;d

"SERWER UPADŁ, DZIĘKI WSZYSTKIM ZA SPĘDZONY CZAS RAZEM NA NASZYM SERWERZE

W IMIENIU SWOIM

JAK I MEMA

DZIĘKUJEMY WAM ŻE BYLISCIE Z NAMI ;)

MOŻNA NAS SPOTAKĆ NA ts3.cskatowice.com

DO USŁYSZENIA :)

PYRO"

I poprawcie na stronie aktualizowanie serwera bo wszystko jest ON a serwer off..

Ty chyba głupi jestes.

Serwer nie upadl tylko beda go robic cala noc wiec musza miec on dla siebie zeby naprawiac ? Pomysl moze czasem wiec dla tego pisze on i admini moga wchodzic

Edit : cofam to. Nie zauwazylem ze to z ts3

Opublikowano

Ty chyba głupi jestes.

Serwer nie upadl tylko beda go robic cala noc wiec musza miec on dla siebie zeby naprawiac ? Pomysl moze czasem wiec dla tego pisze on i admini moga wchodzic 

Chyba ty jesteś głupi... Piszę przecież że coś takiego na TS3 PISZE... 

Więc napisałem coś takiego.. 

I jak byś umiał czytać to jest w "cytacie"...  

A co do serwera poczekam i zagram jutro :) 

Opublikowano

GDZIE SA SM'y NA MOIM KONCIE ??? GM PISAL ZE KAZDY DOSTANIE SMY JAKO WYNAGRODZENIE I GDZIE ONE SA ??? !!!!!!!!!!!!!!

Najpierw niech serwer ogarną a potem ci oddadzą twoje sm-y i nie płacz tak o te sm-y jak by to było warte majątek

Opublikowano

Najpierw niech serwer ogarną a potem ci oddadzą twoje sm-y i nie płacz tak o te sm-y jak by to było warte majątek

spierdolili start to niech daja te sm'y ... a nie tylko dla tych co bugi wymieniaja kazdy te same xD

Opublikowano

I jak z startem o 12 ? Nie placz o te sms. Sm dostaniesz tyle ze i tak musisz dopladowac bo nic za to nie kupisz a za bugi cie boli ze pierwszy nie napisales czy co ?

Opublikowano

spierdolili start to niech daja te sm'y ... a nie tylko dla tych co bugi wymieniaja kazdy te same xD

Wysyłałeś sms lub przelew na sm-y że ci mają oddać ? jeśli tak to ci oddadzą na pewno  ;)

Opublikowano

Wysyłałeś sms lub przelew na sm-y że ci mają oddać ? jeśli tak to ci oddadzą na pewno  ;)

nie i nie zamierzam

I jak z startem o 12 ? Nie placz o te sms. Sm dostaniesz tyle ze i tak musisz dopladowac bo nic za to nie kupisz a za bugi cie boli ze pierwszy nie napisales czy co ?

lepszy ryc niż nic :P napewno cos sie kupi  jakis kostium moze albo pd :D

Opublikowano

hahah to ten server jeszcze nie wystartował? xD

szkoda czasu

Glupi jestes. Ruszyl do 00 00 stal ale bugi byly wiec dal info ze ponowny start bez resetu kont o 12 wiec wyjdz jak nie wiesz
Opublikowano

hahah to ten server jeszcze nie wystartował? xD

szkoda czasu

Typowy hejter  :D  szkoda czasu ? to WYPI.ERD..ALAJ stąd 

Opublikowano

Typowy hejter  :D  szkoda czasu ? to WYPI.ERD..ALAJ stąd 

Ja nie hejtuje tylko stwierdzam fakty skoro server miał wystartować o 19.00

jest 12 a gracze nadal nie mogą grać xD

nie bulwersuj się :D

6833714485704641138151.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...