Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

My-SFgame - Kilka pytań do Was.

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosty szablon AdminLTE robi swoje, wszystko wmiare ładnie wygląda, zobaczymy jak z mechaniką, sam poprałem sobie ten szablon na potrzeby własnego serwera jako directadmin ;)

Też mi się podoba.

Niestety, ale to tylko szablon, nie cały serwis.

A co z tym limitem graczy dla mnie to śmiech na sali za 5zł powinno być minimum 100 graczy a nie 50 ..

To jest pakiet brązowy.

Pakiet srebrny ma 250 graczy limit (można w każdym zwiększyć), a złoty 750 (też można zwiększyć).

Zamiast użalać się tutaj, na forum, to możesz wyjść na dwór i pomóc starszej Pani w zakupach czy w czymś i akurat załapiesz coś (polecam pomoc bezinteresowną, no ale skoro 3.69 zł to tak dużo...).

Pozdrawiam!

P.S

Teraz idę, nie będę na razie odpisywał.

W razie dalszy pytań jesteśmy do dyspozycji w panelu kontaktowym.

­

Opublikowano

O boże to tak dużo 5zl na serwer 75slotow ? :/ kupcie a potem wyjdziecie na plus jak fajnie zrobicie serwer :)

Opublikowano

Gdyby komuś to było potrzebne, to:

"Na supporcie odpisałem klientowi następującą wiadomość:

­Witam ponownie. o 18:00 będzie dostępna możliwość kupna serwera w zakładce Serwery->Kup serwer->Wybór pakietu->Kupno serwera. Po kupnie może Pan ustawić grzybki na start itp. w "Zarządzaj serwerem". Oczywiście podczas kupna serwera wpisujemy login i hasło - i one nam posłużą za zalogowanie się do panelu administracyjnego na serwerze. W zakładce "Moje serwery" można przeglądać listę swoich serwerów, a także wyłączać i włączać je. Po kupnie serwer jest automatycznie wyłączony, należy go włączyć. ItemShop jest w plikach od razu. Nie ma potrzeby tworzenia go. Zaś jeśli chciałby Pan dodać nową ofertę, to możemy w tym pomóc. Pozdrawiam!"

Być może będzie to dla kogoś przydatne.

Teraz idę zająć się sprawą DNS'ów oraz zaktualizować pliki do instalacji, aby automatycznie skrypt od sms'ów pobierał informacje dotyczące właściciela serwera i dodawał mu pkt do portfela.

Gdy tylko Zeus doda nową aktualizację, to zostanie dodana nowa paczka instalacyjna:

http://prntscr.com/9lyvcw

Nie wiem jak będzie wyglądała sprawa z przejściem na nowszą wersję plików, ale pewnie dam automatyczną.

Opublikowano

Okej  a co z bugami itp są naprawione ? Mała zmiana na serwerze mam 95 kont założonych a 53 graczy gra codziennie. Wykupię hosting najprawdopodobniej za 10zł to nie majątek. A co do is możecie dodawać komuś na przykład miksturki tak ? ?

Tak, możemy skonfigurować ItemShop.

Zaś robimy to w wolnych chwilach, gdyż to nie jest nasz obowiązek, lecz dobra inicjatywa.

@Norbertsons Support czeka na Ciebie.

­

Opublikowano

Wysłałem sms za 3.69 żeby przetestować i nie dostałem kodu ;/ (dwa razy już ;/)

Proszę napisać na support.

Żeby testować, nie trzeba mieć punktów.

Masz grafikę podczas kupowania i tam jest na niej jakie sieci są obsługiwane.

­

Opublikowano

Proszę napisać na support.

Żeby testować, nie trzeba mieć punktów.

Masz grafikę podczas kupowania i tam jest na niej jakie sieci są obsługiwane.

­

wiem ,ale chciałem kupić ,a nie dostałem wiadomości zwrotnej ;/

Opublikowano

Dlaczego na panelu, nie mogę ustawić zdjęcia?

Zmiana avataru nie jest aktywna, jeszcze.

Nie zagraża to funkcjonowaniu serwisu, zostanie w późniejszym czasie to zrobione.

Można zmienić po kontakcie z obsługą.

­

Opublikowano

Witam wysłałem smsa za 4,92 i nie mam kodu zwrotnego to wasz problem że nie dochodzi "?

Sprawdzalem tez mi nie działa ..

Zgłosiłem to.

Opublikowano

Od mojego wysłania minęło już 24 minuty i nadal nic. Poczekam trochę może jutro przyjdzie :P

Ja tez :D czekammm! :)

Opublikowano

Doszedł ale pisze że jest niepoprawny napisałem drugi raz i zlagowało mi my-sfgame.

Hyhy :D mi nadal nie doszedł :P

Opublikowano

No własnie, na swoim servie straciłem admina, serwer po niemiecku, gracze tracili levele,złoto,grzyby. xD Raz bana dostałem, ale ktoś odbanował ;)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Witajcie!

Przepraszam Was za wszystkie nieprzyjemności.

Nie spodziewaliśmy się takiego czegoś.

Cała nasza serwerownia od VPS'ów padła, do tego jak jeszcze serwerownia nie padła, to był problem z serwerem od SMS'ów.

Wracamy do Was 9 stycznia, czyli w sobotę.

Jak już wspomniałem - nie spodziewaliśmy się takiego biegu wydarzeń.

Jest to dla nas kłopotliwa sytuacja, jak i dla Klientów.

Postanowiłem, że wszyscy Klienci otrzymają podwojenie swoich punktów, a stracone punkty zostaną odzyskane.

Pliki instalacyjne zostaną zmienione. Zobaczycie na jakie.

Myślałem, że pliki Zeusa są bezpieczne - sprawdzałem kilkanaście minut temu i mogę się zalogować na każdy serwer na plikach Zeusa posiadający jego panel.

Pliki jak i panel zostaną zmienione.

Po reedycji my-sfgame.pl obiecuję, że postaramy się jak najbardziej się da zadbać o naszych Klientów i ich serwery.

Nie dopuścimy więcej do takich nieprawidłowości jakie dziś można było zauważyć.

Zapraszamy do nas 9 stycznia.

Z poważaniem, 

Ilnezid

Opublikowano

czyżby pliki alexandrie będą zamiast zeusa? wiesz że @GILUxDILU sie musi zgodzic na ich rozpowszechnianie?

A że tak się zapytam, to co On ma do gadania :P?

Gilu nie zgłosił się do Zaiksu czy innej instytucji przez co nie ma jak dowodzić swoich praw autorskich.

W takim razie, Gilu nie ma praw do publikowania na mpc plików By Gilu ponieważ są to pliki OnRaina lekko zmodyfikowane. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...