Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

My-SFgame - Kilka pytań do Was.

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Startuj kupię u ciebie hosting skoro wszystko da się szybko i łatwo zrobić. Za 3,69 miesięcznie to się nawet opłaca. Będzie poradnik do itemshopu ?

ItemShop jest z plików ZeuS'a domyślny.

Można wgrać ew. swój lub inny za naszym pośrednictwem.

Start o 20:00.

Usługi CloudFlare i inne rzeczy typu konfiguracja maszyny itp jest jeszcze wymagana + skrypty dopisać.

­

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ItemShop jest z plików ZeuS'a domyślny.

Można wgrać ew. swój lub inny za naszym pośrednictwem.

Start o 20:00.

Usługi CloudFlare i inne rzeczy typu konfiguracja maszyny itp jest jeszcze wymagana + skrypty dopisać.

­

Szczerze to za te 3zl to nawet kupie i sie pobawię :D

Ale skoro nie będzie twoich plików to mógłbyś dać do ftp i mysql dane :) każdemu po rejestracji do swojego serwerka :)

Opublikowano

Szczerze to za te 3zl to nawet kupie i sie pobawię :D

Ale skoro nie będzie twoich plików to mógłbyś dać do ftp i mysql dane :) każdemu po rejestracji do swojego serwerka :)

Nie damy takich danych, ponieważ serwer bacząc na szybkość działania nie wymienia się danymi serwer1<->serwer2 w dużym stopniu, bo transfer by nie wyrobił.

Mamy tam pliki konfiguracyjne serwera.

Pliki zostały odpowiednio skonfigurowane.

Być może w dodatkach serwera taka oferta się pojawi.

­

Opublikowano

Co z itemshopem ? Trzeba zrobić samemu ja chcę wykupić hosting tylko dla tego żeby dało się tam zrobić itemshop szybko i łatwo.

ItemShop dostajesz zeusa.

Jeśli chcesz możesz poprosić nas o wgranie Twojego.

Może w przyszłości będzie możliwość tworzenia ofert w swoim ItemShop, ale dotychczas tego nie planowałem.

­

Opublikowano

@SfPrivatePl

Ja tam sie jeszcze nie przełamałem aby jeść obce gile z nosów dlatego jak sie okazuje że wyjadłem wszystkie to czekam koło 4 godzin aż pojawiają się nowe a przez 4 godziny to okres wegetacji

@topic

Oficjalnie jestem już w ekipie.

filing_images_fd78f602addf16.jpg

baner.png

Opublikowano

Wiem na crazyysf też mam  itemshop zeusa. Tylko że ja nie mam pojęcia jak modyfikować itemshop i liczyłem że u was będzie funkcja w panelu. Szkoda czyli raczej u was nie kupię hostingu.

Niestety takich funkcji nie udostępniamy, lecz służymy pomocą co do edycji ItemShopu (@Norbertsons jest chętny do pomocy, co nie?).

­

Opublikowano

Mam kilka pytań. Jaki będzie najtańszy hosting bo potem jak zakupię okaże się że laguje tak samo jak na 5v.pl ? Czy będzie dało się dać do itemshopu sms  shop, czyli 500 grzybków np za 2,39 i żeby hajsik odrazu leciał do portfla na my-sfgame ? I jak będzie wyglądała domena nunu.pl czy nunu.my-sfgame.pl  ?

To jest serwis, nie hosting.

naszanazwahosta.pl/nazwatwojegoserwera

W dodatkach będzie można subdomenę dokupić.

Hosting startuje oficjalnie jutro o 18:00, gdyż mamy problem z DNS'ami, jeden dns ma jeszcze stare dane, a drugi nowe.

Oczywiście panel itp będzie działać, lecz kupowanie serwerów jeszcze nie.

­

Opublikowano

Nie damy takich danych, ponieważ serwer bacząc na szybkość działania nie wymienia się danymi serwer1<->serwer2 w dużym stopniu, bo transfer by nie wyrobił.

Mamy tam pliki konfiguracyjne serwera.

Pliki zostały odpowiednio skonfigurowane.

Być może w dodatkach serwera taka oferta się pojawi.

­

A za ile minimum ? :D

Opublikowano

A za ile minimum ? :D

Jak tylko na to czas pozwoli.

Dziś są testy beta.

Jutro będzie można zakupić serwer.

Dziś pkt można i testować.

Mamy problem z DNS'ami, gdyż DNS game.my-sfgame.pl/nazwaserwera wczytuje stare dane.

Przykładowo zainstaluję serwer, to raz mi nie zadziała jak na niego wejdę, a raz w 100% jest poprawnie.

DNS'y są nowe, gdyż przenieśliśmy naszą domenę, że tak to wyrażę, a raczej same DNS'y zmieniliśmy na te, które oferuje CloudFlare.

­

Opublikowano

Jak tylko na to czas pozwoli.

Dziś są testy beta.

Jutro będzie można zakupić serwer.

Dziś pkt można i testować.

Mamy problem z DNS'ami, gdyż DNS game.my-sfgame.pl/nazwaserwera wczytuje stare dane.

Przykładowo zainstaluję serwer, to raz mi nie zadziała jak na niego wejdę, a raz w 100% jest poprawnie.

DNS'y są nowe, gdyż przenieśliśmy naszą domenę, że tak to wyrażę, a raczej same DNS'y zmieniliśmy na te, które oferuje CloudFlare.

­

Spoko :) pewnie kupie tu serwer bo mnie @hurrican2000 wkurza bo myśli ze mnie na hosting nie stać (chwali sie ze ma 90pkt) :/ na stoo procent kupie :D a slotow jaka cena? I można kupic tylko przy Gold pakiecie ? :)
Opublikowano

Spoko :) pewnie kupie tu serwer bo mnie @hurrican2000 wkurza bo myśli ze mnie na hosting nie stać (chwali sie ze ma 90pkt) :/ na stoo procent kupie :D a slotow jaka cena? I można kupic tylko przy Gold pakiecie ? :)

Sloty można kupić przy wszystkich pakiętach oprócz testowego.

1 pkt = 25 slotów*.

Dodatki dodam jeszcze jutro.

­

Opublikowano

Sloty można kupić przy wszystkich pakiętach oprócz testowego.

1 pkt = 25 slotów*.

Dodatki dodam jeszcze jutro.

­

Spoko dzięki za info :) czekam na odblokowanie kupowania :):D
Opublikowano

a te punkty można tylko kupić czy można jakoś inaczej je zdobyć 

jest tam system reflinków :) więc chyba można ;d

Opublikowano

ale te płatności przelewem i paysafecard to mogliście zrobić tabele tak jak z sms a nie że zgłoszenie wysłać i h**wie ile czekać ma na odp   

Opublikowano

ale te płatności przelewem i paysafecard to mogliście zrobić tabele tak jak z sms a nie że zgłoszenie wysłać i h**wie ile czekać ma na odp

Krótko się czeka :)

Opublikowano
Witam!

Spoko dzięki za info  :) czekam na odblokowanie kupowania  :)  :D

Kupowanie zostanie odblokowane najprawdopodobniej o godzinie 18:00.

Na serwerach będzie opcja kupna za sms'a np. grzybków.

Jeżeli gracz coś kupi, to do portfela właściciela serwera zostaną dodane punkty.

Na start potrzebne są punkty, aby zainwestować w serwer, a później jak dobrze pójdzie, to serwer sam się będzie opłacał (gracze wysyłają sms'y = otrzymujesz punkty = możesz opłacić serwer itp).

a te punkty można tylko kupić czy można jakoś inaczej je zdobyć no i czy tylko smsem można je kupować???

Reflinki są, ale nie są skończone. W przyszłości, może jeszcze w tym tygodniu (w środę mam wolne, więc może w środę to zrobię) będzie to gotowe.

Oczywiście, aby nie nabijać sobie punktów przez zwykłe zakładanie kont, to będzie zaproszony klient musiał kupić jakieś punkty.

Punkty w przyszłości będzie można tak jak wspomniałem zdobyć za reflinki także.

Płatności: SMS, PaySafeCard, przelew.

Tak jak wspomniałem wyżej - gracze, którzy na wykupionym serwerze wyślą sms'a, to do właściciela tego serwera do panelu klienta dotrą jakieś punkty.

Odpowiedzi są udzielane szybko.

Krótko się czeka :)

Zgadza się.

W supporcie jest bardzo duża ilość osób.

Staramy się odpowiadać najszybciej jak to jest możliwe.

Pozdrawiam, 

Ilnezid

­

Opublikowano

Witam gdy wchodzę na my-sfgame.pl  wyskakuje mi że  połączenie jest niezaufane. Da się coś z tym zrobić czy to wasza wina?

Witam. Poproszę screeny.

Być może nie masz pobranych wszystkich certyfikatów.

Gdzieś powinieneś mieć pod spodem, aby kontynuować mimo to, coś w tym stylu.

Pozdrawiam. :)

­

Opublikowano

Screen

Gdy daję zrób wyjątek nic nie działa i nwm o co chodzi.

1_medium.jpg

Zaktualizuj sobie przegladarke :) lub pobierz Google Chrome :)
Opublikowano

Screen

Gdy daję  zrób wyjątek nic nie działa i nwm o co chodzi.

1_medium.jpg

Daj "Rozumiem zagrożenie".

Polecam skorzystać z Google Chrome lub zaktualizować Mozillę.

Być może masz jeszcze problem z wczytaniem nowych DNS'ów.

My-Sfgame.pl posiada bezpieczny protokół SSL. Może certyfikaty wierzytelności masz nieaktualne.

http://www.drzewo-wiedzy.pl/?page=artykul&id=43- Informacja o SSL.

Mała ciekawostka:

Tutaj małe info o CloudFlare: https://chmurowisko.pl/cloudflare-ochrona-ddos-sposob-idealny/

Na google chrom działa zaaktualizuję.

Serio ? Za 5 zł mamy tylko 6pkt. Chciałem u was kupić hosting za 5zł ale jeżeli na serwer może wejść tylko 50 graczy .. U mnie na serwerze gra już teraz więcej graczy bez reklam i innych ...  Ja bym to zmienił po co w ogóle dodawać coś takiego limit graczy ..

Sloty można dokupić. Serwer w przyszłości będzie zwiększał ilość graczy, to dokupisz.

Za 3.69 zł sms'em masz 5.20 pkt.

To tak wiele, naprawdę.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...