Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forest MU | EXP 1000 | S6EP3 | GR SYSTEM

Forest_MU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elf ma 0 balansu ENE bije wiecej jak AG to nie ma zadnego sensu mam 6 rr i 2500 agi z eq co daje 400 defa mam 500 defa ............................... a dmg 1200 z aa crossbowem

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalem na AE 2500 AGI to moj elfik cisnal po 500 ledwo? Def marny... Nie mam pytań, najwięcej pożytku tylko EE przynosi. Bardzo się zawiodłem na ustawieniach.

Goldy były tak słabe że ktos po 1rr mógł tantala ubic w niej niż minute, dopiero teraz to trochę admin poprawil.

Balans? no raczej tu go nie ma...

Drop kamieni i drop z dropajek da się przeżyć, jest ciężko, ale to dobrze bo nikt nie będzie miał zaraz wszystkiego.

Sumka to jakieś nieporozumienie... Devex dodał tyle pkt w sumke a ona po 200 dmg wciąż, podobnie jak AE gdzie nawet 1000 pkt robilo różnice rzędu 100 dmg?

Publikacja w ogole nie ogarnieta na czas, z samych Polaków wielu graczy się nie zbierze... Ostrzyłem sobie zęby na serwer a tu taka klapa.

FOREST osoba która pomagała Ci przy serwerze chyba go spierdzielila, albo Ty niedostatecznie wszystko przetestowałeś i nie wiadomo czemu tak sie opierałeś beta testom...

Opublikowano

JA SIĘ PYTAM CZEMU ADMIN SIĘ NIE ODZYWA ... NA PEWNO TRZEBA DL POPRAWIĆ... SM NA 6 RR BIJE 4-5K NA CZERWONYCH NA AIDA2, A DL Z MAKS 4K Z CRITICALA NA KONIU!!!... ENERGIA PRAKTYCZNIE NIE DAJE SKILLA... NIECH COŚ ADMIN ODPOWIE A NIE...

Opublikowano

Przy okazji można by naprawić crywolf i poprawić reszte postaci jak SM który bije 4-5k na 6rr, gdy MG na 11rr 1,5k dmg z AA+7. Poza tym moby typu twin tale albo karutan na 3k defa zabijają na hita. U RF cape ani pet nie daje bonusów, RF bije ciągle tym samym dmg nie ważne czy to kryt czy zwykły hit.

Opublikowano

Z tego co wiem to Admin jest pod wpływem alkoholu. 

Poprawiam za niego... Zapłacił mi i konfiguruję serwer. 

Proszę pisać do mnie na GG 8246042

Pozdrawiam MENx

Opublikowano

Z tego co wiem to Admin jest pod wpływem alkoholu. 

Poprawiam za niego... Zapłacił mi i konfiguruję serwer. 

Proszę pisać do mnie na GG 8246042

Pozdrawiam MENx

Dobre  :D  :D :D

Opublikowano

Striker zmien te goldy na inwazji bo ja z 17rr jestem na hita od smoczka w lorce

To bardzo dobrze goldy sa ustawione , chyba nie chcesz na expie 1000 bic k3 lub k5 na 17 resach ..
Opublikowano

Spróbuj inną przeglądarkę, jak się nie uda to może z telefonu załóż konto :D i upewnij się że dobrze kod przepisujesz i masz w haśle mniej niż 12 znaków

Opublikowano

Admin to imbecyl i zabrał mi dostęp do VPS'a na którym znajduję się serwer. Płaci mówi, żebym to zrobił potem zmienia hasło.

Nie pomagam już tutaj.

Pozdrawiam

Opublikowano

Reset kont, poprawa paru bugów, publikacja na Ragezone, data startu 29.12 lub 30.12 i będzie dało się grać... bo to co teraz jest to można o kant tyłka otrzeć... Gdyby publikacja trafiła na RZ to można byłoby jeszcze grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...