Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forest MU | EXP 1000 | S6EP3 | GR SYSTEM

Forest_MU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakis system party jest uwzgledniony?

1 os - 100 %

2 os - 105 %

3 os - 110 %

4 os - 115 %

5 os - 125 % 

Nie ma rasówki

Można się dowiedzieć jaki nick miał admin na tych serwerach?

PENOs , a dlaczego pytasz? 

Czekamy na stronę chociaż po obiedzie :D poklikam sobie na niej i w 1 procencie zaspokoje głód na serwer.

Strona jest lecz nie ma domeny jeszcze =/

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta te pliki od niego podobno mają być botnetem, tworzy od nowa :D ten AH muemu ma dostep do każdego procesu w systemie jak sie firewallem nie zablokuje, wiec ladnie można to wykorzystać

Opublikowano

Serwer jest przygotowany, lecz domeny w serwisie domena.pl nadal nie zaakceptowali... okres świąteczny co się dziwić.

Jeżeli nie dostanę domeny strona będzie na tymczasowym adresie ip :)

Zapraszam jutro o 18 !

Opublikowano

Czy będzie dostępne na stronie dostępne vote lub exchange online hours?

Godziny będzie można wymieniać, a vote jak mi się uda zrobić żeby zaakceptowali nasze reklamy to jasne, czemu nie :)

Opublikowano

Godziny będzie można wymieniać, a vote jak mi się uda zrobić żeby zaakceptowali nasze reklamy to jasne, czemu nie :)

Jaki przelicznik będzie? Strona będzie ta sama co na goldmu prestigemu i artemida?

Opublikowano

Jaki przelicznik będzie? Strona będzie ta sama co na goldmu prestigemu i artemida?

1 godzina 10 crd , 1 reset 10 crd 

Jak ta sama? Mam całkiem inny silnik jak tamte serwery, nie używam MVCORE, a MUCORE jak dla mnie jest po prostu bezpieczniejsza. Jedyne co mam z tamtych serwerów to, dostałem MonsterSetBase od MENx na forum tych plików zmieniłem pare rzeczy ,ale spoty były fajnie ustawione i sobie większość zostawiłem. 

Spoty będą od 6-8 mobów w zależności od położenia spota.. :D Jak ktoś pójdzie trochę dalej to znajdzie lepsze spoty niż te które są przy samym respie... 

Mam nadzieję, że nie zawiodę się na tych plikach, pracuję mi się na nich bardzo przyjemnie i łatwo się  w nich odnajduję :) Do jutrzejszego dnia mam czas na ogarnięcie jak tutaj dodaje się nowe inwazje, te własnego autorstwa. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Mam nadzieję, że wbijecie sprawdzić co tu namodziłem :)

Opublikowano

Ja moge nawet zaraz tylko daj strone ^^ clienta, czekac az do 18 do jutra! można sie zamordować

Będzie limit na ilość uruchomionych mainow z danego IP? tak ma PrestigeMu

Opublikowano

Ja moge nawet zaraz tylko daj strone ^^ clienta, czekac az do 18 do jutra! można sie zamordować

Będzie limit na ilość uruchomionych mainow z danego IP? tak ma PrestigeMu

A ile jest na prestige? Czy to jest potrzebne ? Nie róbmy podróbki serwera Prestige.... To nie fair w stosunku do nich trochę. 

Po co ograniczać ilość mainów na takim expie :)

@@ AKTUALNA STRONA ! 

http://51.254.221.73/ 

Domena będzie dostępna tuż po aktywacji w serwisie domena.pl ! 

Rejestracja otwarta, client będzie dostępny jutro w godzinach porannych

Opublikowano

Jaja jest przewidywana ilość graczy online?

2 pytanie, ile będzie trwać edycja?

Nie można przewidzieć ilości graczy. Maszyna utrzyma około 500 osób bez laga.

Na chwilę obecną nie ma co myśleć o edycjach :) 

Grajcie ile dacie radę :) 

No nieźle, aż doczekać się nie moge nowego serwera. A jaki jest exp w party?

Rozpisywałem to na pierwszej stronie 

1os - 100 % 

5 os - 125 % 

1 osoba daję Ci 5 % więcej expa, nie ważna rasa, nie ma  rasówek itp

Opublikowano

Pytam bo jak po 3 miechach, będzie reset to ja odpadam.

Dlaczego mam reset robić skoro byli by gracze... Nie rozumiem polskiego toku rozumowania :)

Jak będą gracze  na serwerze to po co robić reset? :D 

Gramy do ostatniego gracza proszę państwa !

Opublikowano

Bez ograniczonej liczby mainow odpale 10 kont na drop a dodatkowo wymienię przegrane godziny na kredyty za ktore będę sobie kupował to co mi wygodnie w danym momencie.

Ten beta client to zly client?

Opublikowano

Bez ograniczonej liczby mainow odpale 10 kont na drop a dodatkowo wymienię przegrane godziny na kredyty za ktore będę sobie kupował to co mi wygodnie w danym momencie.

Ten beta client to zly client?

Też prawda, ile proponujecie ogaraniczenia clientów na adres IP ? Moim zdaniem 3 byłoby okej. 

Ten client jest błędny bo stary i raczej nie odpalisz nawet okienka.

Client będzie dostępny jutro z rana jak się zuploaduje, ponieważ na noc zostawię parę linków do uploadu.

Pozdrawiam PENOs

Opublikowano

3 jest okej :) optymalna wartość, z linkami to można potem poreuploadowac, duzo ludzi ma szybkie łącze, u mnie jeden client około 8 minut by się wrzucał, ale to do rana i tak styknie

Opublikowano

Obyś nas nie zawiódł jakimis przedłużeniami :)

Według mnie serwer jest naprawdę dobrze przygotowany.... Zobaczymy co z tego będzie.. Mam nadzieję, że wyjdzie jak najlepiej ! I dotrzymacie mi towarzystwa na starcie ^^ 

3 jest okej :) optymalna wartość, z linkami to można potem poreuploadowac, duzo ludzi ma szybkie łącze, u mnie jeden client około 8 minut by się wrzucał, ale to do rana i tak styknie

Ok zablokuje to do max 3 okienek na 1 adres IP. ( ale to i tak można oszukać pobierając najzwyklejsze proxy... ) 

Ja sobie poradzę z uploadami, ale dziękuję za chęć pomocy :)

Opublikowano

Zakładajcie już konta :D trzeba sobie miejsce już rezerwować Panie i Panowie! ja na pewno startuje z kopyta i cisnę nockę jutro!

Opublikowano

Serwer zapowiada sie łądnie ale zobaczymy co z tego wyjdzie dla mnie opcja sezon na miesiąć była by dosyćspoko bo poco pózniej grać jak sie ma full eq na +15+28 exe z full op ? ;D kto jak woli ale spedzić troche czasu bedzie mozna chociaz by na starcie ;] a jak serwer bedzie spoko to nawet po streamuje :DxD

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...