Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forest MU | EXP 1000 | S6EP3 | GR SYSTEM

Forest_MU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ng7ILFL.png

Serwer startuje 26.12.2015 o godzinie 18:00

NObCQUA.png

Strona: http://51.254.221.73/

Obecnie strona bez domeny ze względu na aktywację domeny w serwisie domena.pl

Nazwa Serwera: Forest MU

Wersja plików: Season 6 Episode 3

Host: 24/7 

IP: main.exe

PORT: main.exe

qlOrs0a.png

Exp: 1000 % 

Drop: 50 % 

Poziom na reset: 400 

Ilość resetów na GR: 100 

Bless Bug: OFF

Tworzenie gildi: 250 poziom

MG/DL/RF/SUMM: 1 poziom

Max item +15+28

Max staty: 32767

Punkty za reset: 500 pkt

B6zDeuS.png

+9 - +10 = 50 % 

+10 - +11 = 45 % 

+11 - +12 = 40 % 

+12 -  +13 = 35 % 

+13 - +14 = 30 % 

+14 -  +15 = 25 % 

ITEM Z LUCKIEM DODAJE 25 PROCENT DO SUM POWYŻEJ

pH1HdlM.png

Jevel of Bless = 100 %

Jevel of Soul = 60 % 

Jevel of Life = 60 % 

Jevel of soul + LUCK = 85 % 

B3odOyY.png

Jedynym sposobem dotacji na serwer będzie VIP SERWER. 

VIP SERWER: 1150 expa

KWOTA - 40 zł miesiąc 

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jakieś szybkie beta testy można zrobić? Bedzie antyhack, anty ddos?

Anty DDOS aktywny, Anty Hack niezwodny, zapewniam :)

Nie martwcie się o zabezpieczenia, maszyna była kosztowna... 

Testy na razie robię sam i potem wpuszczę graczy na 24 h :)

Pozdrawiam 

Opublikowano

No to kurde panie! Jak nie ma webshopu, żadnego głupiego donate! To serwer przedni. Czekać aż 3 dni jejuuuś haha.

Przewidujesz liczbę online? To 1 edycja? Czy któraś z kolei.

Opublikowano

jak od rebeki :D od tego kolesia co tak sobie serwer wybierał i potem go psuł? Teraz zrobił własne pliki i AH i sprzedaje?

btw również chciałbym potestować serwer jak najszybciej

Opublikowano

Shevrill jesteś współtwórcą serwera?

Raczej nie :D to skąd wiesz jak będzie, może jednak Helpera się zablokuje, żeby ludzie nie afczyli tylko aktywnie spędzali czas przy kompie. Sezony bez helpera były raczej najbardziej społecznościowe :P

Opublikowano

Shevrill jesteś współtwórcą serwera?

Raczej nie :D to skąd wiesz jak będzie, może jednak Helpera się zablokuje, żeby ludzie nie afczyli tylko aktywnie spędzali czas przy kompie. Sezony bez helpera były raczej najbardziej społecznościowe :P

Aktualnie na serwerach poniżej S6 większość graczy używa autoclickerów i większość by wolała, aby helper został także wątpie, żeby mieli go blokować.

Opublikowano

Jak dla mnie nie powinno być postaci od 1lvl a zwłaszcza DL, bo połowa serwera zacznie nim grę, jest on o wiele łatwiejszy i mocniejszy na start od innych postaci. Mam nadzieje, że wystarczająco mocno osłabiliście BK i DL w pvp o ile są to pliki rebeki (muemu).

Opublikowano

Własnie o to chodzi żeby bylo jakies community gry , a nie wszscy afk ,kiedys na 97d to sie stało w lorce i handlowało i to była fajna gra a nie stawianie 5 kont na  spotach na jewele :/

Opublikowano

Rozumiem co macie na myśli mówiąc o braku helpera :)

Na scenie mu online jest już trochę i przebyłem długą drogę po różnych seasonach... niestety społeczeństwo mu online jest już tak wygodne, że bez clickera, czy helpera nie chcą grać. Też weźcie pod uwagę to, że to nie jest exp 10 czy 100 a 1000 resety będą wykonywane dosyć szybko, więc gdzie tu AFK.

Kończę właśnie tworzyć stronę i wypuszczę bete. Serwer jak dla mnie jest gotowy, ale to przetestują sobie gracze na spokojnie.

Więcej info już nie długo :)

Dzisiaj będzie client

Opublikowano

Czyli wkoncu bedzie Helper czy nie ? bo głowny problem to jest taki ze ktos robi sobie "drop bota" zostawia helpera na spocie na noc , a  rano pełno jeveli w inventory i to jest lipka troche :P

Opublikowano

Czyli wkoncu bedzie Helper czy nie ? bo głowny problem to jest taki ze ktos robi sobie "drop bota" zostawia helpera na spocie na noc , a  rano pełno jeveli w inventory i to jest lipka troche :P

Helper będzie dostępny. Na tak dużym expie ty mówisz o dropieniu jeveli na noc? Drop jest ustawiony na 50 %. 

Niestety nie wpuszczę graczy na beta testy, ponieważ nie widzę po 1. Potrzeby takowej ( wiem, że można znalezc więcej bugów wspólnie, lecz zapewniam o ich braku) po 2. Są święta i niestety muszę wyjechać na 2 dni i wracam dopiero w piątek wieczorem. Start jest zgodnie z planem, strona aktywna, lecz zostanie ujawniona już jutro w godzinach poobiednich. 

Proszę się nie martwić o bugi itp. 

Grałem na wielu serwerach na tych plikach i wiem gdzie są jakieś dziurki, grając na GoldMU,ArtemidaMU,PrestigeMU wiem gdzie najczęściej były błędy i je wszystkie poprawiłem proszę państwa. Dzisiaj jeszcze popracuję nad wizualnymi bugami, które są w pralce, nie pokazuje prawdziwej ilości :) , ale to nie jest jakiś większy kłopot.

Startujemy zgodnie z planem proszę Państwa... 26.12. godzina 18:00.. Mam nadzieję, że odwiedzicie serwer przynajmniej przetestować mój wkład w ten serwer.

Pracowałem nad tymi plikami około 2 tygodni :)

Korzystając z okazji, Chciałbym wszystkim życzyć Wesołych świąt, rodzinnych, pogodnych, "sytych" i żebyście po świętach wróci cali i zdrowi na FOREST MU. 

Serdeczne pozdrowienia ode mnie i od mojej Żony ( GM SERWERA ) dla was gracze i dla waszych rodzin.

Z FARTEM !

Opublikowano

Grałem na wielu serwerach na tych plikach i wiem gdzie są jakieś dziurki, grając na GoldMU,ArtemidaMU,PrestigeMU wiem gdzie najczęściej były błędy i je wszystkie poprawiłem proszę państwa.

Można się dowiedzieć jaki nick miał admin na tych serwerach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...