Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forest MU | EXP 1000 | S6EP3 | GR SYSTEM

Forest_MU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy będzie w sklepie dark side parchment? Jest to jedyny cokolwiek bijący skill dla rf (na tych plikach).

Skille jak TS/ES/DS będą w sklepach, nie róbmy z tego serwera nie wiadomo jakiego "HARDA" .

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie, przydałoby się! będzie więcej ludzi na starcie kurcze. A potem będzie kiepsko, publikacja powinna dawno wisieć. Ale te pare godzin też by mogła.

Opublikowano

A tak to kmninisz, no okej. Tylko żeby ludzi bylo na start z 80... to byłoby super!

Panie Forest :) nie można by rozjaśnić troszkę napisu na headerze na stronie? jest prawie czarny, trzeba by go troszkę podjasnić albo zrobić jakąś świecącą obwódkę

Opublikowano

Widzimy się o 18!

Klient na stronie jest bez dźwięku, bo mało waży? Logowanie na stronie nie działa? Linka też nie wysyła z hasłem, więc to chyba błąd..

Opublikowano

Co do logo serwera to na razie jest tymczasowe, ze względu na brak czasu wczoraj... 

Sprawdziłem właśnie czy wszystko gra na serwerze i jest ok. 

Widzimy się o 18!

Klient na stronie jest bez dźwięku, po mało waży?

Dzwiek i rozdzielczosci beda w download dzisiaj

Opublikowano

No to teraz mam dylemat! :O

PS. Dlaczego nie działa logowanie na www?

Działa poprawnie właśnie się zalogowałem... W czym problem? Ile znaków ma twoje hasło? M=

Opublikowano

Rób start o 16 :P

To nie byłoby fer dla tych, którzy mają już poustalane plany do 18, a od 18 chcą grać ;/ też chciałbym szybciej, ale niech godzina już zostanie.

Opublikowano

To nie byłoby fer dla tych, którzy mają już poustalane plany do 18, a od 18 chcą grać ;/ też chciałbym szybciej, ale niech godzina już zostanie.

w sumie racja, niektórzy pewnie pracują czy coś, no nic. Trzeba czekać :)

Opublikowano

Serwer startuje zgodnie z planem, mam nadzieję, że bez żadnych przeszkód i osób trzecich które będą działali na szkodę serwera. :D

Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. 

Przetestujmy te pliki czy mają rację bytu. 

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na godzinę 18:00 dzisiejszego wieczoru !

PS. Osoby, które wysłały pieniążki na VIP'a i dodali w uwadze login do konta, albo wysłali email otrzymali już VIP KONTO na dany login :) 

Opublikowano

W święta? :D

Czekamy do 18! :)

Nie wszyscy święta obchodzą w tym samym mieszkaniu co mieszkają, czasem trzeba przejechać wiele kilometrów, aby odwiedzić rodzinne miasto czy spędzić wigilję w rodzinnym mieście...

Serwer moim zdaniem jest naprawdę przygotowany...

Zapraszam na 18:00 !!!!

Opublikowano

Jeśli już ktoś spędza z rodzinom święta (tak jak należy) to o 18:00 i tak się nie skończy^^ Ja wstałem dzisiaj na kacu i chętnie bym już pograł,bo akurat wczoraj mieliśmy całe świętowanie ;p. Tak więc moim zdaniem jeden pies o której ruszy. pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...