Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Targ] Kupie, Sprzedam, Wycena, Oferta Taxi.

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do zaoferowania mam 106 lv (83%) Glaviera

Heuksal 106(FF) / Fire 106(FF) , Cold 106(FF)

Postać posiada glavie 101+7 nova , set +5/6 , Chest i legs nova FB +5

Nie będę sie rozpisywal wszystko widać na screen

http://www.speedyshare.com/files/26773685/glavier.rar

Postać wymienię za jakiegoś dobrego chara 105+ najlepiej jak by byl to wiz clear lub warrior /clear lub też Nuker s/s lecz wszystkie propozycje rozpatrze !

Wymiana tylko i wyłącznie przez allegro , posiadam 114 komentarzy w tym okolo z 20 z wtt , same pozytywy :]

Kontakt GG

7940411

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do zaoferowania mam 106 lv (76%) Glaviera

Heuksal 106(FF) / Fire 106(FF) , Cold 106(FF)

Postać posiada glavie 101+7 nova , set +5/6 , Chest i legs nova FB +5

Nie będę sie rozpisywal wszystko widać na screen

http://www.speedysha...685/glavier.rar

Postać wymienię za jakiegoś dobrego chara 105+ najlepiej jak by byl to wiz clear lub warrior /clear lub też Nuker s/s lecz wszystkie propozycje rozpatrze !

Wymiana tylko i wyłącznie przez allegro , posiadam 114 komentarzy w tym okolo z 20 z wtt , same pozytywy :]

Kontakt GG

7940411

Opublikowano

Zrobie taxi na antylopach 82/83lv serwer ELDORADO

Cena: 1.5m/1h (zawsze można się też inaczej dogadać)

Taxer to wiz/cler 103lv FF

Opublikowano

Wymienię postać na serverze Aege (isro) Jest to Wizz/Cler 90 lvl FF+ dodatkowe 145k sp . Na koncie znajduje się avatar oraz nieżywy grab pet . Oczekuję postaci na równym levlu,albo mniejszym,ale z zapasem sp. (Wyłącznie full str !)

Opublikowano

Witam . Wymienię konto: 91lv. warrior/cleric na serv. Hercules!.Weapon +5 , set +3 FB. ! za chara Warlock/cleric z (+/-) takim samym lvl'em lub większym :) (zalezało by mi na Serv. HELIOS lecz inny też może być!)). Pytania proszę kierować na Gadu-Gadu 1863154 . Pozdrawiam. :) (LUB SPRZEDAM ZA GOLD NA SERV. HELIOS)

http://www.rev6.com/player/Hercules/MortalStrike.html ((!!ma 91LVL!!))<<

Sprzedaż za gold : DO UZGODNIENIA! NIE WAŻNE

==========================================================================================================

UWAGA!

Wymienię 104 Rogue/Cleric

za

101++ wizzzarda Pisać na Gadu-Gadu Podane powyżej ! ^^ NIE WAŻNE

Rogue - Helios

i również chce chara na HELIOS!

Rainbow_8D_by_MyrthJ.gifRainbow_8D_by_MyrthJ.gifRainbow_8D_by_MyrthJ.gifRainbow_8D_by_MyrthJ.gifRainbow_8D_by_MyrthJ.gif33986.png34818.gif33628.gif34229.png
Opublikowano

Poszukuje farmingu postaci gdzieś ok.400k na ong za ceną sie dogadamy pm na forum lub gg:4226192 Serv Saturn

ZA POMOC DAM 5*

Opublikowano

WTT Postac Isro (Mars) na ZSZC WATER LUB FIRE

Na wymianę mam warrior/cler 96 lvl mastery 96 warrior i cler 90

na postaci jest set fb od +2 do +5 bron fb +2 spaliła się na +7 ma około 12 devil spirit 7 dniowych w depo, 3 wolfy 3 pandora box i wiele innych dupereli oraz avatar ( coś jak dragon flag)

na postaci jest jeszcze 6 silkow

oferty proszę kierować pod nr gg 10931323

Rozpatrzę każdą ofertę

ps: czesto niewidoczny

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

Mam na WTT:

95 rogue/bard - set+4/5, xbow +7, daggery +5, avatar itp. rusro - behepa

80 lvl nuker s/s gap -7 set +3/4 rusro - behepa

92 war/cler set +3/4 premka 11d - isro xian

112 str bow na swsro set +3/4

Za wszystkie chary oczekuje postac na rusro 98 + obojętnie jaki serwer, ale tylko rusro.

Pisać pw na forum.

GG: 355427

Opublikowano

Wymienie 102lvl Nuker (rome). Postac posiada set +7+8 FB. Na Początek zostawiam 30kk golda. Postać dobrze sprawuje się na pvp. wiecej na gg :33121208

Opublikowano

Witam, mam na sprzedaż pare kont, wszystkie na serverze Artemida-rusro:

-wizzard/bard 80lvl +835k sp;

-eu char 25lvl + 1,9m sp bez dodanych str,int;

-eu char 25lvl +840k sp bez dodanych str,int;

-wizzard/cleric 94lvl + 60k sp;

-1B golda

żadnych wymian, tylko sprzedaż, gg-9030055

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Potrzebne Taxi , Serwer Mercury [Kraina] - Euro - Rog/Cler oraz Chiny Bicheon

Napiszcie na PW cene taxi za 1h itd pozdrawiam i prosze o szybki kontakt

-

Opublikowano

Sprzedam/Wymienie 101 FF +1m SP wizard/clear na rome, Set +4/5 FB , staff +5 FB , bez wer , Weszelkie oferty kierowac na gg 7940411 , tylko prosze nie robić sobie jaj np : moj char za 103 FF wiz/bard czy coś w tym stylu .. Chce dobry lvl i FF i zapas sp , zalezy od lvla oczywiscie ^^ :}

Opublikowano

zrobię taxi na heliosie, plvl również, ewentualnie oferta specjalna:

Za taxi managera (na wingach będziemy 85-87 więc od 60 można iść, bo to długo potrwa w sensie taxi a możesz sobie zrobić gap i farmić np.) tj. bierzesz od wszystkich kasę i dajesz mi, ale: chcę mieć 200m dziennie. Przeciętnie wiz 110 jak ja bierze za 12h 25m biorąc pod uwagę, że Ci się nie chce codziennie siedzieć i co 12h zmieniać ludzi zrobisz to co 24h. przeciętnie 24h - 40m 40m*6 (ty masz free)=240m. Ja chcę 200m 40m masz Ty ZA DARMO ! jak zrobisz to 12h to masz 50m*6=300m i masz 100m na dzień :] Ale WYMAGAM bycia online tej osoby codziennie ewentualnie bez 1 dnia w tygodniu... chyba się opłaca, bo 100m - 7zł a tyle możesz zrobić w 1 dzień tylko zerkając czy ktoś doszedł i braniu od niego kasy. Za darmo masz też taxi do 85 spokojnie dojedziesz :D

Jeśli chodzi o plvl to tylko co najmniej 2 osoby, bo szkoda czasu dla 1.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

WTB postac Bowman tylko na serwie HERA - Place PayPal , Silki , Gold, interesuja mnie postacie 90+ 101+

GG 6244679 .

deejay-logo.gif

Serwer: HERA: Fight_PL , SlumS , Nikorausu

Przepraszam, że nie piszę Polskich znaków.

Opublikowano

Sprzedam postać na serwerze Alps, jest to wizz/ cler 85 lvl postać ma skile wiza ff do 85 i clera do 80 niestety nie ma zapasu sp. Na postaci znajduje się set +3+4+5 bardzo dobre blue, sporo scroli w depo i trochę golda. Postać sprzedam albo wymienię za jakąś postać na swsro2 lub zszc. Oferty pisać na gg: 4445670 :)

[TUT] - Poradnik Wr dla początkujących

plejas_7_1.png

Jeśli w czymś ci pomogłem to daj mi + ;)

1291495354-U115053.png

Opublikowano

Interesuje mnie char wizz-cleric 90-100lvl z zapasem SP i dobrym setem

Serwer TROY

Kontakt GG- 3357335 (zawsze na niewidocznym)

Forma płatności do uzgodnienia

Opublikowano

Wymienie 103 FF+134k sp Glaviera Full NOVA , Set +3/5 Full nova ( bez head) , glavia nova +3 FB , Fire/heuksal /Cold 103 FF ( Chara widac w mojej sygnaturce) . Char na serwerze Alexander

Bez wer

Wymiana tylko i wylacznie przez allegro

Wymienie za jakiegos chara Full int China z heuksal lub biecheon , lub bowman str ( tylko prosze dawać poważne oferty ...) Serwer nie gra roli

prosze pisac na gg 7940411!

Opublikowano

Dam 40 lvl Warrior 2h/cleric z psem lvl 34 na serverze Xian za konto lub kase na jednym z najnowszych serverow. Więcej info gg 6265599

Szukam taxi na servie Tigris mój nick w grze to Corey cena do negocjacji :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...