Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze marzenia

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, jakie są wasze marzenia? Robicie coś by je realizować?

Moim marzeniem jest być szczęśliwym. Na krótką chwilę pozwalają mi to ludzie,

u których wywołam uśmiech czy też zaskoczenie pokazując im "magię" :D

Z drugiej strony chciałbym zwiedzić świat, wyrwać się z domu i ruszyć przed siebie,

być takim włóczykijem. W styczniu ruszam w pierwsza podróż, zobaczymy co ciekawego

wyniosę z tej przygody.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie jednym z moich większych marzeń jest podróż do Prypeci, ale to dopiero za kilka lat, więc jeszcze nie za wiele w kierunku realizacji tego pomysłu zdziałałem.

Opublikowano

Zdać maturę, znaleźć pracę, ustatkować się ;)

Opublikowano

być szczęśliwym i w spokoju umrzeć ciesząc się z życia

Opublikowano

Nie dać się porwać monotonni życia jak większość ludzi = praca rodzina dom.., zwiedzić jak najwięcej świata, żyć pełnią życia :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Nie wiem jak waszym marzeniem może być ustatkować się, ja p******e.

Moim marzeniem jest polecieć na księżyc.

A no i zwiedzać świat, nie umrzeć w jednym miejscu.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Moim zdaniem człowiek nie powinien mieć marzeń. Powinien mieć cele. Moim celem jest zarobienie pieniędzy. Dużej liczby pieniędzy.

Akurat to czy ktoś ma marzenia i jakie nie zależy od niego.

Moim marzeniem jest nauczyć się bardzo ładnie rysować i jak tylko czas mi pozwala to staram się ćwiczyć.

A drugie marzenie to, żeby w ciągu 7 lat Polska była już na tyle bogata (żeby dorównywała np. Norwegii), żebym nie potrzebował emigrować.

Opublikowano

Zamieszkanie w jakimś lesie (w górach) w USA, być tam odciętym od świata zewnętrznego, żyć sobie tam spokojnie bez zmartwień

Opublikowano

Brnąć, nie wiem dokąd, nie wiem po co, ale wiem z kim. 

Po prostu przed siebie, poczuć wolność, przesunąć bariery. Jeździć, zwiedzać, poznawać i próbować. 

~ ~

Opublikowano

mieć zabawę z życia i dużo hajsu, w końcu bez tego drugiego ciężko zrealizować wiele zachcianek ;d

a tak po za tym nie mam żadnych priorytetów, jako, że jestem młody to nie myślę nad żadnym zakładaniem rodziny czy ustatkowaniem się, może kiedyś jeśli będę miał na to ochotę xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...