Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze marzenia

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja to chcialbym zaruchać przed 40-stką

a tak serio, wbić djament w lolu

Opublikowano

Przepić Kwaśniewskiego.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Huh... w większości to widzę, że sami materialiści  <.<

Moim marzeniem, jak i moim celem życiowym jest aby móc pomagać (w czymkolwiek) jak największej liczbie osób i sprawić byliby szczęśliwsi przez moje czyny. ;)

BbzHBjW.png

Opublikowano

Moim marzeniem, jak i moim celem życiowym jest aby móc pomagać (w czymkolwiek) jak największej liczbie osób i sprawić byliby szczęśliwsi przez moje czyny. ;)

W dzisiejszych czasach z takim nastawieniem daleko nie zajedziesz, będziesz wszystkim pomagał ale zostaniesz daleko w tyle bo będą mieli na ciebie wyjebane jak im już "pomożesz" xp

Moim marzeniem jest nauczyć się perfekcyjnie rysować i zwiedzić większość krajów egzotycznych, spróbować sportów ekstremalnych :)

Opublikowano

Od zawsze moim marzeniem było odwiedzenie jak największej ilości państw na świecie. Nauka nowych języków, poznawanie nowych kultur i ludzi, to coś czego chciałabym doświadczyć. :3

large.gif

Opublikowano

W dzisiejszych czasach z takim nastawieniem daleko nie zajedziesz, będziesz wszystkim pomagał ale zostaniesz daleko w tyle bo będą mieli na ciebie wyjebane jak im już "pomożesz" xp

Moim marzeniem jest nauczyć się perfekcyjnie rysować i zwiedzić większość krajów egzotycznych, spróbować sportów ekstremalnych :)

Mówię o pomaganiu, a nie poświęcaniu się na rzecz szczęścia innych. A jak poprostu ktoś odrzuci mnie przez to, że wszystko co mogłem zrobić - zrobiłem, to spotka się z karmą i zapewne ktoś go odrzuci. :v Takie filozofie.

BbzHBjW.png

Opublikowano

Zamieszkanie w jakimś lesie (w górach) w USA, być tam odciętym od świata zewnętrznego, żyć sobie tam spokojnie bez zmartwień

Heh, mam podobne. Zamieszkać w Kanadzie tak samo w domu z dala od miasta. Ten krajobraz... ;)

Jednym z takich nie do spełnienia i szalonych marzeń to takie, że chciałbym nosić angielski tytuł szlachecki 'Sir'.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Hurr durr materialiści tacy źli, tylko wiesz, że to właśnie dzięki pieniążkom można najwięcej zdziałać a co za tym idzie również pomagać potrzebującym?

Mówię o pomaganiu, a nie poświęcaniu się na rzecz szczęścia innych.

Pomaganie to właśnie poświęcenie się na rzecz szczęścia innych, a niby co innego? w końcu poświęcasz część swojego czasu lub pieniędzy, żeby komuś pomóc.

A jak poprostu ktoś odrzuci mnie przez to, że wszystko co mogłem zrobić - zrobiłem, to spotka się z karmą i zapewne ktoś go odrzuci.  :v Takie filozofie.

Nie ma czegoś takiego jak karma, powiedziałbym nawet, że najlepiej w ogólnym rozrachunku wychodzą jak na złość ci źli, jeśli pożyjesz trochę dłużej i zaczniesz widzieć więcej niż do tej pory to sam się przekonasz, że bycie takim wspaniałym człowiekiem to tylko strata czasu, a wszelkie idealistyczne wzorce, które można spotkać w książkach, filmach czy bajkach i tak szybko zostają weryfikowane przez życie na swój własny sposób. Większość ludzi nie zasługuje na żadną pomoc.

A jakie jest moje marzenie? Nie wiem, grunt, żeby coś się działo i było śmiesznie. Ostatecznie i tak celem każdego jest po prostu bycie szczęśliwym.

Opublikowano

Wszyscy piszą, że nie chcą wejść w monotonię, że chcieliby zwiedzić cały świat.

Tylko, że czekając na to aż stać was będzie na wakacje w hotelu all inclusive z przelotem dajecie się uwikłać właśnie w taką monotonię.

Chcecie podróżować? To po prostu to kurna zróbcie! Plecak na plecy, namiot do środka, dwie stówy w kieszeni, idziesz na wyjazdówkę i łapiesz stopa gdziekolwiek chcesz :)

Polecam, osobiście zwiedziłem tak Budapeszt, Pragę, Berlin, Barcelonę, Wenecję i Paryż a w przyszłym roku wybieramy się na Islandię :)

742611478555387739101.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim marzeniem jest by w końcu ktoś mnie zauważył i docenił, żyć w kraju bez cwaniactwa wśród uczciwych ludzi.

Mieć swój mały biznes, który zapewniłby mi byt na przyzwoitym poziomie, mały domek

na skraju lasu z dala od cywilizacji (jakieś 50m - 70m kwadratowych (drewniany) z bardzo dobrze przemyślanym zagospodarowaniem przestrzennym (w tej chwili mieszkam z rodzicami na 100m kwadratowych i nie ma w ogóle przestrzeni).

arijh2.jpg

Opublikowano

Moim marzeniem jak na razie jest to, żeby zakończyć pozywywnie wszystkie szkoły i znaleźć dobrą prace oraz odnaleźć tą jedyną kobite. A jako drugie marzenie to chciałbym zwiedzić i zobaczyć jak wygląda takie studio CD Projekt, zobaczyć na własne oczy jak robią różne animacje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...