Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robert Lewandowski

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem Suarez jest bardziej kompletny niż Lewandowski, ale bramkarze bardziej się obawiają lewego niż suareza, Lewy ma momenty jak cris jak strzeli jedną bramke to już jest nie do zatrzymania :D

A co, pytałeś się ich? K***a, ciekawe kiedy skończą się porównania Lewego do Suareza i na odwrót. Dwaj świetni napastnicy, obydwaj top2. 

PS. Zobacz kogo ma Suarez w linii, a kogo Robert. Cała 3 Barcelony strzela po ponad 40/50 goli na sezon (Suarez już ma 40). Polecam też zobaczyć bilans bramkowy Suareza w meczach z PSG, City, Atleti, Realem, pierwszą piątką La Liga etc. Ogólnie z silnymi rywalami. 

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Dzisiaj o 15.30 Bayern będzie grać z Darmstadt.

Teoretycznie łatwy przeciwnik, więc może wpaść sporo bramek. Liczę na jedną, dwie Roberta.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jestem fanem realu od 5 lat, sledzę la lige od 5 lat ;d, za czasów suareza w BPL wiedziałem że będzie najlepszym napastnikiem :D 

Ale wydaje mi się że Lewandowski by nie pasował tak do Barcelony jak Suarez :D 

Opublikowano

Lewy strzelił wszystkim zespołom w lidze, fajne osiągnięcie. Ciekawe zapowiada się wyścig po złotego buta :) Ale teraz czeka go niesamowity sprawdzian w meczu z Juventusem.

Opublikowano

­Szkoda tej sytuacji sam na sam, kiedy przebiegł 30 metrów z piłką, minął jeszcze obrońcę i obił bramkarza.

Opublikowano

­

Gabończyk zwolnił tempo ostatnio, gdyby nie ta bramka w Leverkusen to dla mnie sprawa co do króla strzelców Bundesligii byłaby przesądzona.

Z Herthą został zmieniony w drugiej połowie po bezproduktywnej grze, a z Hanoverem w ogóle nie grał.

On jest nieprzewidywalny.

Opublikowano

­

Przed Lewym ciężkie zadanie dziś, ciekawe czy podoła. Podobno Chiellini nie wyjdzie w podstawie. 

I tak nie będzie miał tam pewnie życia z przodu.

Zależy jeszcze jaką taktykę obierze Juventus.

Opublikowano

­Spokojny oprócz tego incydentu z Mandżukiciem.

A miałem jakieś takie przeczucia przed meczem, że dojdzie do takiej konfrontacji xD

Opublikowano

­

Media huczały o tej konfrontacji... nikt sie nie spodziewał, że będzie aż taka :D

xD

Może w rewanżu za 3 tygodnie. Trochę szkoda będzie jak Bayern odpadnie.

Co do tego ostatniego meczu to Mandżukić grał dużo lepiej od Roberta. Szkoda, że on nie potrafi dać z siebie znacznie więcej w kluczowych spotkaniach.

Opublikowano

Na dobra sprawe to szkoda, bo odpadnie jeden z faworytów rozgrywek, ale mimo wszystko myślę, że Bayern u siebie może ugrać korzystny wynik

Opublikowano

­Ciekawe czy Robert dzisiaj zagra.

Mam nadzieję, że tak. Podobno Guardiola zastanawiał się nad wystawianiem paru zawodników z powodu zmęczenia, a Lewandowski w tym sezonie opuścił tylko jedno spotkanie.

Opublikowano

Jak dla mnie, jeden z czołowych piłkarzy świata, bijący o głowę wszystkich dotychczasowych reprezentantów.

Świetny sportowiec i wzór do naśladowania dla młodych obywateli naszego kraju.

Opublikowano

Spotkanie z wynikiem którego chyba mało kto się spodziewał, tym razem nie udało się nic ustrzelić

Szkoda, że nie wykorzystał swoich okazji.

Statystyka strzałów: 13:5 dla Bayernu :(

Opublikowano

cały bayern był nieskutecznym, miał tą jedną fajną okazje co przyjął ręką w polu karnym, gdyby ja bardziej opanowal to pewnie bylaby i bramka no ale nie da sie w kazdym meczu strzelic bramki na takim poziomie :D

Opublikowano

­

cały bayern był nieskutecznym, miał tą jedną fajną okazje co przyjął ręką w polu karnym, gdyby ja bardziej opanowal to pewnie bylaby i bramka no ale nie da sie w kazdym meczu strzelic bramki na takim poziomie :D

Strzelili przecież bramkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...