Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robert Lewandowski

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żyjemy w czasacy najlepszego piłkarza w historii footballu ~ Messi

oraz w czasach najlepszego polskiego piłkarza w historii ~ Lewandowski

zdajecie sobie z tego sprawe dzieci?

piłka nożna tak szybko raczej nie umrze, jeszcze wiele może się zdarzyć. obecnie są najlepsi w tych kategoriach, ale nie wiesz co będzie przykładowo za 5-10 lat :P

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Jutro po zimowej przerwie powraca Bundesliga.

Ciekawe jak zaprezentuje się Robert.

Też jestem ciekaw i mam nadzieje że coś ustrzeli, bo Auba mu ucieka a gadanie że interesuje go tylko dobro drużyny a nie osiągnięcia indywidualne traktuję już trochę jak wymówkę.

Opublikowano

Też jestem ciekaw i mam nadzieje że coś ustrzeli, bo Auba mu ucieka a gadanie że interesuje go tylko dobro drużyny a nie osiągnięcia indywidualne traktuję już trochę jak wymówkę.

W Borussii całe wykończenie akcji opiera się na napastniku to nie ma co się dziwić, że tak strzela.

Bayernowi w zasadzie jak trenuje ich Guardiola to napastnik nie jest aż tak potrzebny, dlatego tych bramek jest mniej. :(

636451494245979649038.gif

Opublikowano

W Borussii całe wykończenie akcji opiera się na napastniku to nie ma co się dziwić, że tak strzela.

Bayernowi w zasadzie jak trenuje ich Guardiola to napastnik nie jest aż tak potrzebny, dlatego tych bramek jest mniej. :(

Dokładnie, w Barcelonie Guardioli po odejściu Etoo'o czyli po 1 sezonie nigdy nie było typowej 9. 

Opublikowano

­Robert dwie brameczki dzisiaj.

Pierwsza z karnego, mimo że to Muller był faulowany.

Muller oddający karnego, mimo że ma na koncie 14 a Lewy 15 bramek. Aż Messi mi się przypomina :D

Opublikowano

Pojawiły się plotki, że Lewy poprosił o transfer do realu w letnie okienko transferowe. Jednak jeśli RM dostanie zakaz rejestrowania zawodników to nigdzie nie pójdzie :v. Dobrze dla niego gdyby trafił do realu i nawet chciałbym ale czy on jest tam potrzebny? Benzema gra teraz na dobrym poziomie. CR7 i Bale tak samo.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Pojawiły się plotki, że Lewy poprosił o transfer do realu w letnie okienko transferowe. Jednak jeśli RM dostanie zakaz rejestrowania zawodników to nigdzie nie pójdzie :v. Dobrze dla niego gdyby trafił do realu i nawet chciałbym ale czy on jest tam potrzebny? Benzema gra teraz na dobrym poziomie. CR7 i Bale tak samo.

Mało interesuje się Realem, ale on wtedy chyba będzie miał zakaz transferowy?

Masz może jakieś źródło co do tej informacji?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Tak oficjalny Polski serwis klubu z Madrytu podawał takie informacje powołując się na dziennik ABC. Jednak prawdą jest, że za 7 dni (chyba 7) RM najprawdopodobniej dostanie zakaz rejestrowania nowych zawodników.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Niby fajnie jakby Lewy przyszedł, ale wydawać aż 100 mln? Benzema powiedziałbym, że teraz gra lepiej o dużo. Ja nadal pozostaję przy zdaniu, że lepiej zainwestować w kogoś młodego. 

Jednak myślę, że Perez i tak kupi Lewego i Hazarda mimo wszystko, tylko nie wiadomo kiedy. 

denzel.png

Opublikowano

Benzema gra teraz na dobrym poziomie. CR7 i Bale tak samo.

Jak ja czekam na mecz białasów z Atletico. Bo jeśli białe przegrają, to udowodnią że nie grają lepiej niż za Benka.

Opublikowano

Jak ja czekam na mecz białasów z Atletico. Bo jeśli białe przegrają, to udowodnią że nie grają lepiej niż za Benka.

Różnica jest taka, że z Benitezem mieli problemy nawet z takim Sportingiem. ;) Na lepszych rywali ciągle potrzeba jeszcze czasu. 

denzel.png

Opublikowano

Niby fajnie jakby Lewy przyszedł, ale wydawać aż 100 mln? Benzema powiedziałbym, że teraz gra lepiej o dużo. Ja nadal pozostaję przy zdaniu, że lepiej zainwestować w kogoś młodego. 

Jednak myślę, że Perez i tak kupi Lewego i Hazarda mimo wszystko, tylko nie wiadomo kiedy. 

Benzema nie jest lepszym napastnikiem od Lewego. Jedynie bardziej pasuje do układanki zwanej Cristiano Ronaldo.

Opublikowano

Benzema nie jest lepszym napastnikiem od Lewego. Jedynie bardziej pasuje do układanki zwanej Cristiano Ronaldo.

Wiem. 

Po tych postach sobie analizowałem przejście Lewego do Realu i myślę, że byłoby to sensowne przy odejściu Benzemy i Ronaldo lub samego Ronaldo. Współpraca na linii Bale - Lewy myślę, że ułożyłaby się z*********e, bo Bale nie próbuje zgrywać jakiejś gwiazdy. 

Jeśli zakaz transferowy zostanie na letnie okienko, wszystko będzie stało w miejscu. Ten sezon nie wiem co to jest, tylko pośmiewisko. Została sama Liga Mistrzów, którą wątpię że wygramy. Od nowego sezonu powinni zająć się budowaniem Realu na nowo. 

denzel.png

Opublikowano

No i Real sypnął. Prawie 100 baniek za Lewego i teraz pytanie czy Bayern się ugnie?? Prawdopodobnie byli przyszykowań na odrzucenie jakiś 70mln, ale 99 to już chyba zmienia postać rzeczy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...