Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robert Lewandowski

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś jakieś plotkarskie info że Real daje 98mln € za Lewego

wydaje mi się że już chyba za późno na ten transfer bo mamy 25.01 a przecież gdyby Lewy przyszedł to Benzema musiałby odejść a czasu niewiele

później 2 okienka omijają Real

coś mi się wydaje że Lewy będzie już do końca swojej "świetności" graczem Bayernu

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Teraz albo nigdy.

Potem będzie miał już tylko możliwość przejścia dla zwieńczenia swojej kariery w wieku 30 lat +.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie ma lepszego napastnika na świecie niż Benzema pasującego do obecnego Realu, koniec, kropka. Jak kupią Lewego za 100 to się zbłaźnią. 

To samo mówili na Suareza, że nie pasuje do stylu gry Barcy. No a teraz ?? Lewemu wystarczy ogranie i słuch po Benzemie szybko zaginie.

Opublikowano

­Najpierw niech go kupią, bo o tym transferze mówi się już od kilku miesięcy.

W międzyczasie był też Manchester United i PSG. Sam chciałbym, żeby taki transfer miał miejsce, ale raczej będzie z tym ciężko.

Opublikowano

To samo mówili na Suareza, że nie pasuje do stylu gry Barcy. No a teraz ?? Lewemu wystarczy ogranie i słuch po Benzemie szybko zaginie.

Pierwsze słyszę, akurat Suarez pasuje idealnie. A Benzema to giermek Ronaldo, który mu dogrywa piłkę. Lewy ma spięcia z Robbenem, a myślisz, że ich nie będzie z Ronaldo?

Opublikowano

Ronaldo potrzebuje w zespole kogoś, kogo uzna klasę piłkarską. Oczywiście nie mówię że w Realu nie ma piłkarzy na światowym poziomie, ale myślę że taki Lewy ma dość spory szacunek, nawet u takiej osoby jak CR. Kto wie, może współpraca układała by się jak w obecnej chwili Muller-Lewandowski, choć szczerze sam w to trochę wątpię, ale myślę że zarówno Lewy jak i CR zaakceptowali by siebie nawzajem i w Realu mogła by nadejść nowa era.

Opublikowano

Ronaldo potrzebuje w zespole kogoś, kogo uzna klasę piłkarską. Oczywiście nie mówię że w Realu nie ma piłkarzy na światowym poziomie, ale myślę że taki Lewy ma dość spory szacunek, nawet u takiej osoby jak CR. Kto wie, może współpraca układała by się jak w obecnej chwili Muller-Lewandowski, choć szczerze sam w to trochę wątpię, ale myślę że zarówno Lewy jak i CR zaakceptowali by siebie nawzajem i w Realu mogła by nadejść nowa era.

Prędzej postawiłbym na współpracę Lewy - Bale. Ogólnie coś czuję, że Real przeliczy się z tą pewnością zdjęcia zakazu i będzie kolejne ośmieszenie do dopisania. 

denzel.png

Opublikowano

­Ciekawe co z tym Lewandowskim. Mam nadzieję, że na dniach się to wyjaśni. Fajnie, gdyby to nie były plotki i doszło do transferu.

Opublikowano

­Ciekawe co z tym Lewandowskim. Mam nadzieję, że na dniach się to wyjaśni. Fajnie, gdyby to nie były plotki i doszło do transferu.

Nie zdziwiłbym się gdyby Perez wyłożył jeszcze więcej na stół. Taka prawda że Lewy zwróciłby się już na samych koszulkach, które przez pierwsze miesiące przebijałyby kilkukrotnie sprzedaż koszulek CR, czy w sumie jakiegokolwiek zawodnika, nie tylko Realu.

Opublikowano

Nie zdziwiłbym się gdyby Perez wyłożył jeszcze więcej na stół. Taka prawda że Lewy zwróciłby się już na samych koszulkach, które przez pierwsze miesiące przebijałyby kilkukrotnie sprzedaż koszulek CR, czy w sumie jakiegokolwiek zawodnika, nie tylko Realu.

Chyba przesadziłeś w tym momencie. Ronaldo przychodził do Realu jako najlepszy piłkarz świata. Lewy w marketingu na pewno by go nie przebił.

Opublikowano

Chyba przesadziłeś w tym momencie. Ronaldo przychodził do Realu jako najlepszy piłkarz świata. Lewy w marketingu na pewno by go nie przebił.

Ale chodzi mi o pierwsze miesiące Lewego w Realu, kiedy byłby na niego hype...

Opublikowano

­Są może jakieś nowe informacje co do transferu?

Próbowałem znaleźć jakieś newsy z dzisiejszego dnia, ale piszą praktycznie to samo co wczoraj.

Opublikowano

­Są może jakieś nowe informacje co do transferu?

Próbowałem znaleźć jakieś newsy z dzisiejszego dnia, ale piszą praktycznie to samo co wczoraj.

K***a, jakie newsy człowieku. Lewandowski zostaje w Bayernie, będzie pełnił ważną rolę w zespole Carlo. Po co niby miałby przechodzić? Spójrz na skład Realu, a następnie zastanów się, gdzie umieściłbyś Roberta, tam nie dla Niego miejsca...

805491408806070489277.png

Opublikowano

K***a, jakie newsy człowieku. Lewandowski zostaje w Bayernie, będzie pełnił ważną rolę w zespole Carlo. Po co niby miałby przechodzić? Spójrz na skład Realu, a następnie zastanów się, gdzie umieściłbyś Roberta, tam nie dla Niego miejsca...

Nie ja decyduje o rozmieszczeniu zawodników na boisku.

Opublikowano

To nie drąż ciągle tego samego tematu.

Musisz się z tym pogodzić, że prędzej czy później Lewy przejdzie do tego Realu. Bo Perez na pewno nie odpuści a wydaję mi się, że Lewy też chce spróbować czegoś nowego.

Opublikowano

Srały muchy będzie wiosna, znawcy od siedmiu boleści... Po pierwsze Real ma zakaz. Jeżeli nie postarają się to już nigdy nie dostaną lewego. Po drugie Lewy gra na ten moment w lepszym klubie. Po trzecie nie zarabia tak mało. A po czwarte Lewy doskonale zna Niemcy, to jest jego liga. Jakby miał odejść to już by to zrobił za czasów jego gry w Borussi. 

A jeżeli Bayern nawet pokusi się o sprzedanie Lewego to mogą zrobić deal życia. Sprzedadzą Lewego za 100 lub więcej, a kupią obecnie najlepszego strzelca Europy - Higuaina za mniej niż 50. o.O

Opublikowano

Srały muchy będzie wiosna, znawcy od siedmiu boleści... Po pierwsze Real ma zakaz. Jeżeli nie postarają się to już nigdy nie dostaną lewego. Po drugie Lewy gra na ten moment w lepszym klubie. Po trzecie nie zarabia tak mało. A po czwarte Lewy doskonale zna Niemcy, to jest jego liga. Jakby miał odejść to już by to zrobił za czasów jego gry w Borussi. 

A jeżeli Bayern nawet pokusi się o sprzedanie Lewego to mogą zrobić deal życia. Sprzedadzą Lewego za 100 lub więcej, a kupią obecnie najlepszego strzelca Europy - Higuaina za mniej niż 50. o.O

Jeszcze nie jest w 100% pewne czy ban transferowy dojdzie do skutku o wielki znawco.

Opublikowano

Hehe, i co k***a? A tak się pluliście. Co do bana to FIFA im go nie cofnie. ;)

Fajne czytać takie newsy o przejściu do Realu, które dodają Lewandowskiemu posłuchu.

Real będzie się odwoływał z tego co słyszałem. Poza tym może jeszcze przejść na innym etapie kariery. Ma 28 lat.

Opublikowano

No 28 lat, to już jednak trochę. Tak średnio do 31 lat jest się jeszcze wartościowym zawodnikiem, a w wieku 30 lat wątpię żeby Real go kupił. 

denzel.png

Opublikowano

­Dzisiaj znów pojawiły się na wielu stronach nowe informacje o tym, że Lewandowski jest zdecydowany na transfer do Realu Madryt, do którego przejdzie w połowie 2017 roku lub jeszcze tego lata. Podobno odmówił innym klubom m.in. Manchesterowi United, Chelsea czy PSG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...