Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mam włączonych 10 botów, laptop może się spalić ?

Nic się nie tnie itd...

Heh. Bez przesady żeby cokolwiek mogło stać się systemowi (bo części mechaniczne nie mają prawa się zepsuć) musiał byś chyba odpalić z 10 wiedzmin'ów 3. :lenny:

A i tak pewnie by się tylko zawiesił.

Jeśli komputer przy takiej ilości botów ci się nie zawiesza to nie ma przeciw skazań żebyś tego nie robił nadal.

A kiedy planujesz kolejno aktualizacje??

Puki co nie mam za dużo czasu. Może w ferie zimowe znajdę chwilę by zacząć pracę.

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co zrobić jak wyskakuje błąd, że wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji? Pod spodem pisze: Wartość jest za duża albo za mała dla wartości typu Int32.

Opublikowano

Nie działa kupowanie 10 piwerek. Fakt zaznaczyć można, ale po skończeniu paska kupuje tylko 5, robi awkę i idzie na wartę :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gratuluje świetnej roboty oraz tak jak kolega wyżej prosiłbym o dodanie możliwości używania bota na w7, byłbym bardzo wdzięczny.

Trzymaj tak dalej ;)!

Opublikowano

Zeus olał bota i tyle..

Nie olałem. Mam ważniejsze rzeczy do roboty niż poprawiać boty do takiej gry jak sf.

Opublikowano

Jeśli zeus się zgodzi to mogę udostępnić wersje z wpisywaniem serwera(tylko na globala)

e8e49d7ec91eb0a4a9381a5276947be9.png

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@ZeuSXP Oczywiście cie rozumiem, wiadomo, że każdy ma taki czas kiedy ma mnóstwo spraw na głowie i jest ciężko. Gry to nie jest cały świat przecież, no ale niektóre osoby tego nie rozumieją i od razu piszą negatywne komentarze.

Pozdrawiam ;).

Opublikowano

Po wbiciu 300 lvl straciłem chęci do gry, a dzięki temu botowi konto się nie zmarnuje. Robi to co najważniejsze, na wyższych lvl opcja lochów jest zbędna, bo i tak szansa na zrobienie jest bardzo mała.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodasz w8?

@CZYNASTYII

Już jest w8. :lenny:  Playa to chyba zwariowała żeby tak często te serwery stawiać. B)

Ok. Jak najszybciej zrobię update. Zanim pojawi się kolejny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...