Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodasz w8?

@CZYNASTYII

Już jest w8. :lenny:  Playa to chyba zwariowała żeby tak często te serwery stawiać. B)

Ok. Jak najszybciej zrobię update. Zanim pojawi się kolejny serwer.

Nie dość na na starcie serwera zarabiaja na Streamie w luj to jeszcze niemcy nawalają im pełno ojro. Co msc nowy serwer..

Mam tylko do w7 ;/

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno malutkie pytanko, czy bot działa jeżeli okno z nim jest zminimalizowane? Bo co do tego mam troszkę mieszane uczucie.

Dobra, wszystko działa jak należy. Najlepszy bot do tej gry jaki znalazłem, jeszcze raz wielki szacuneczek Zeus.

Polecam.

Opublikowano

dał byś rade żrobić żeby kilkanaście kont na raz można było ustawiać na typ bocie ? i pasy do tych kont sięzapisywały 

Może zrobię zapis kont. Wtedy logowanie będzie się opierać o kliknięcie myszką.

Co do wielu kont w jednym bocie to nie jest to zbyt opłacalne i wymagało by dużo pracy.

Opublikowano

- Błąd: Brak połączenia z serwerem ! Pomocy! :C

Zły adres serwera wybrałeś. Sprawdź uważnie czy pl, net , de i jaki świat.

Opublikowano

ZeuS mam pytanie, powiedz mi, bot będzie w jakiś sposób rozwijany? Chodzi mi o dodanie do niego dodatkowych opcji typu zbrojownia czy też arena? Testuję już go kilka dni i muszę powiedzieć, że idealnie się sprawuje, nie mam z nim żadnych problemów. Bardziej zależało by mi na takiej zbrojowni, co by itemki zdobyte podczas wyprawy nie przepadały, a zawsze ktoś mógł by wejść w taką zakładkę i ubrać na siebie coś lepszego, czy tez od razu bez pidolenia sprzedać w sklepie. 

Opublikowano

Pobrałem, odpalam i mam błąd mówiący o nieprawidłowym loginie lub haśle. Serwer S1.pl wybieram dobry, hasło i login wpisuje poprawnie. Ktoś coś?

Opublikowano

ZeuS mam pytanie, powiedz mi, bot będzie w jakiś sposób rozwijany? Chodzi mi o dodanie do niego dodatkowych opcji typu zbrojownia czy też arena? Testuję już go kilka dni i muszę powiedzieć, że idealnie się sprawuje, nie mam z nim żadnych problemów. Bardziej zależało by mi na takiej zbrojowni, co by itemki zdobyte podczas wyprawy nie przepadały, a zawsze ktoś mógł by wejść w taką zakładkę i ubrać na siebie coś lepszego, czy tez od razu bez pidolenia sprzedać w sklepie. 

Bot napewno będzie rozbudowywany. Teraz mam mało czasu na wszystko. I update zrobię jak skończę pozostałe zadania.

Pobrałem, odpalam i mam błąd mówiący o nieprawidłowym loginie lub haśle. Serwer S1.pl wybieram dobry, hasło i login wpisuje poprawnie. Ktoś coś?

Spróbuj na innych kontach. Sprawdz też poprawność adresu serwera.

Działa na steam ? :)

Działa na steam ? :)

Co masz na myśli ? Steam ? o.O

Opublikowano

Jeśli macie jakieś propozycje co do bota to piszcie śmiało.

Możliwe jest zrobienie bota na prywatne serwery ? :)

­

­

Opublikowano

Zrób aby działał na privach, będziesz moim bogiem!

Być może zrobię nowego bota. Na wszystkie serwery. Jak znajdę czas.

Opublikowano

Zrób aby działał na privach, będziesz moim bogiem!

Być może zrobię nowego bota. Na wszystkie serwery. Jak znajdę czas.

Przerób go pod Androida :)

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

• 1 miesiąc temu...
Gość Nerfinekk
Opublikowano

Proszę o update na nowy server w9 :)

P.S. Bot nie obsługuje logowania z polskimi znakami.

Dołączam się do prośby.

ja też.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...