Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no robisz tego bota czy nie ? bo nie mam czasu i ide na innego bota 

Mam to głęboko w d#$&@. Jest lato więc mam ciekawsze i ważniejsze zajęcia.

Opublikowano

no robisz tego bota czy nie ? bo nie mam czasu i ide na innego bota 

Dziecko prosze Cie nie masz czasu to nie grac w sf i wszystko w temacie

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

ahhh te rozwtyryczone gimby, tylko obrazać cię umią, troche powagi, on też ma życie, i wazniejsze sprawy, zrobi to zrobi, musicie odrazu cisnąć go ? 

mam nadzieje ze znajdziesz chwilke na bota

Opublikowano

no rob ze tego bota czekamy wszyscy chyba nie masz robic po to dostawales ode mnie donate 100zl 

Nw jakie 100 zł. Ale mniejsza z tym. Jak tylko będę miał dostęp do komputera dodam w9 jak i kilka światów na przyszłość. Także proszę o cierpliwość.

Opublikowano

A co zrobić jak wyskakuje błąd, że wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji? Pod spodem pisze: Wartość jest za duża albo za mała dla wartości typu Int32.

Mam ten sam problem kiedy próbuję odpalić więcej niż 1 bota :/

edit: poprawka, można odpalić kolejnego bota ale błąd występuje gdy chcę się zalogować na drugie konto.

Opublikowano

Spoko bot :)

PS: Dajcie chłopakowi spokój nie każdy siedzi przed kompem 24/7

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

nah korzystasz z starego req, a myślałem, że dostanę gotowca :D

btw czy nie da rady w prosty sposób przystosować tego bota pod privy? Jak przeglądałem kod to wystarczy w jednym miejscu ustawić adres req.php

PS. Wybór serwera jest koszmarny, ustaw tam pole do wyszukiwania lub zrób dłużą listę.

Opublikowano

tak nei dziala bot ten bot jest niezadabany wina autora tego bota ma nas w dupie nie zbiera pupili ani owocow proponuje bardzo dobrego niemieckiego bota tam jest wszystko pozdrawiam :)

temat do zamkniecia 

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

tak nei dziala bot ten bot jest niezadabany wina autora tego bota ma nas w dupie nie zbiera pupili ani owocow proponuje bardzo dobrego niemieckiego bota tam jest wszystko pozdrawiam :)

temat do zamkniecia 

Chyba nie Ty decydujesz czy temat jest do zamknięcia czy nie, prawda? :)

Role Ci się pomyliły?

Za kogo Ty się uważasz?!

Obrażasz Zeusa, który jest bardzo dobrym programistą i zna się na tym co robi.

Skoro bot nie zbiera owoców czy nie walczy na arenie to znaczy, że Zeus na tą chwilę nie chce by bot to robił lub nie ma czasu tego zrobić..

Proste i logiczne -,-

Tak samo z w9.

Srasz się do niego, że nie aktualizuje bota, ale nie pomyślałeś o tym, że to też jest człowiek i może nie mieć czasu czy ochoty tego robić..

Wypuszczenie danej wersji programu nie zobowiązuje do ciągłego aktualizowania go..

Jak Ci się nie podoba to polecam samemu zacząć się uczyć jakichś języków i coś napisać, a nie czekać tylko na gotowce, a później wyzywać autorów, bo nie aktualizują bota wtedy gdy Ty sobie tego zażyczysz..

Pomyśl gdy coś napiszesz, nie pozdrawiam.

Opublikowano

temat do zamkniecia 

Role Ci się pomyliły?

Za kogo Ty się uważasz?!

Skoro bot nie zbiera owoców czy nie walczy na arenie to znaczy, że Zeus na tą chwilę nie chce by bot to robił lub nie ma czasu tego zrobić..

Proste i logiczne -,-

Tak samo z w9.

Srasz się do niego, że nie aktualizuje bota, ale nie pomyślałeś o tym, że to też jest człowiek i może nie mieć czasu czy ochoty tego robić..

Wypuszczenie danej wersji programu nie zobowiązuje do ciągłego aktualizowania go..

Jak Ci się nie podoba to polecam samemu zacząć się uczyć jakichś języków i coś napisać, a nie czekać tylko na gotowce, a później wyzywać autorów, bo nie aktualizują bota wtedy gdy Ty sobie tego zażyczysz..

Bot nie zbiera pupili od kad weszlo czyli pare miesiecy bot nie zostal update od kilku miesiacy nie bylo update nie dodawania servera itd dlatego usuwac bota i temat jest do zamkniecia pozdrawiam 

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

temat do zamkniecia 

Role Ci się pomyliły?

Za kogo Ty się uważasz?!

Proste i logiczne -,-

Tak samo z w9.

Bot nie zbiera pupili od kad weszlo czyli pare miesiecy bot nie zostal update od kilku miesiacy nie bylo update nie dodawania servera itd dlatego usuwac bota i temat jest do zamkniecia pozdrawiam 

Ale co ma update do zamykania tematu?

To, że bot nie dostał update'a z owocami, pupilami, areną itd. to nie znaczy, że ma być zapomniany...

Jest dobry w swojej prostocie i na wszystkich światach do w8 działa bez zarzutu, więc nie rozumiem o co Ci chodzi...

Opublikowano

Bot jest nieakutalny prosze o zamkniecie tematu sam autor programu Bot Zeus XP powiedzial ze ma nas w dupie i nie bedzie robil update uwazam ze temat powinien byc zamkniety a co do tego typa wyzej myslalem ze reprezentujesz jakis poziom ale twoj poziom jest ponizej poziomu pozdrawiam 

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Słuchaj kolego bot działa na innych serwerach a nie będzie robił update dla jakiegoś dzieciaka co nie umie grać, brakuje ci opcji to naucz sie programowania i sam sobie dopisz.

Wysłane z mojego LG-H635 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...