Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo skillowy poziom na MMach?

karol123742

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W lolu wbicie 30 trwało nawet dłużej a chętnych na granie rankedów nie brakowało 

Co z tego że by byli cheaterzy na nierankingowym? Ma to tylko służyć wbiciu 30lvla i zapoznania się z grą

To tak jak z cheaterami na DM, nikogo to nie obchodzi, wychodzisz i idziesz na inny server.

Rankedy i tak nie powinny być dla casuali.

Chcesz pograć raz w tygodniu? To wchodzisz na nierankingowy i biegasz z p90.

Oczywiście nierankingowy system 5v5 był by tak naprawdę rankingowy tylko nikt nie widziałby jaką ma rangę. Inaczej było by to bez sensu

Panu podziękujemy, proszę wyjść. Co to są za głupoty?! Cholera no. 30lv wbić aby grać MM;y? 

Co do tematu, to często też trafiam na ludzi z 30-100h i super dobrze grają, 

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panu podziękujemy, proszę wyjść. Co to są za głupoty?! Cholera no. 30lv wbić aby grać MM;y? 

Co do tematu, to często też trafiam na ludzi z 30-100h i super dobrze grają,  

Mi tam smurfy nie przeszkadzają w globalu ich nie ma, a na cheaterow często nie trafiam (chyba).

To jest skuteczny sposób na zmniejszenie liczby haxów i smurfów.

W lolu było tak samo i jakoś nikt nie narzekał a tutaj jak zrobili 3 lvl to już ludziom ciężko wbić.

Jakby był wymagany 30lvl od początku systemu rankingowego to nikt by nie narzekał.

Opublikowano

Nie przesadzajmy z tym 30, bo to się troche wbija, a co dopiero dla nowego gracza,ktoremu zeszlo by to z pol roku :)

Opublikowano

Jakby był wymagany 30lvl od początku systemu rankingowego to nikt by nie narzekał.

Nie przesadzajmy z tym 30lvl, normalnemu początkującemu graczowi zajęłoby to spokojnie ponad 6-7 a może i nawet 8 miesięcy. Ja bym zszedł trochę niżej bo do 10lvl to według mnie było by optymalne bo wątpie że jakikolwiek cheater/smurf specjalnie wbijałby ten 10lvl żeby sie pobawić na wh/pograć na niższych rangach.

(nie)profesjonalny gracz counter strike global offensive.Trochę znam się na grze...chyba.

Opublikowano

Nie przesadzajmy z tym 30lvl, normalnemu początkującemu graczowi zajęłoby to spokojnie ponad 6-7 a może i nawet 8 miesięcy. Ja bym zszedł trochę niżej bo do 10lvl to według mnie było by optymalne bo wątpie że jakikolwiek cheater/smurf specjalnie wbijałby ten 10lvl żeby sie pobawić na wh/pograć na niższych rangach.

Nie przesadzajmy z tym 30, bo to się troche wbija, a co dopiero dla nowego gracza,ktoremu zeszlo by to z pol roku :)

30 lvl to wziąłem przykładowo z lola i jest to wszystko w założeniu że zrobiliby tryb 5v5 nierankingowy na którym nowi gracze mogliby trenować przed rankedami.

Nawet jeśli nowy gracz musiałby poświęcić te 2miesiące to i tak grał  by taki sam tryb tylko że beż rang nie widze w tym nic złego.

Opublikowano

30 lvl to wziąłem przykładowo z lola i jest to wszystko w założeniu że zrobiliby tryb 5v5 nierankingowy na którym nowi gracze mogliby trenować przed rankedami.

Nawet jeśli nowy gracz musiałby poświęcić te 2miesiące to i tak grał  by taki sam tryb tylko że beż rang nie widze w tym nic złego.

A to przepraszam , mój błąd nie doczytałem że chodzi ci o lola, a co do trybu 5v5 nierankingowy ... grałbym.Zapewne byłoby tam mniej cheaterów (bo po co cheatować jak to tam nic nie da ) A po drugie można by tam grać w słabsze dni jeżeli nie chcielibyśmy spaść z rangi.Ale to jest Valve i szansa na to że wprowadzą coś takiego jest równa zeru.

(nie)profesjonalny gracz counter strike global offensive.Trochę znam się na grze...chyba.

Opublikowano

valve też nie pomyśli nad trybem team competive powiedzmy że tak jak w lolu 5vs5 team ranked żeby było można pograć z swoim teamem na inny team myślę że tu by było dużo taktyk nawet na rundach pistoletowych ale valve nie prowadzi bo co

Opublikowano

A to przepraszam , mój błąd nie doczytałem że chodzi ci o lola, a co do trybu 5v5 nierankingowy ... grałbym.Zapewne byłoby tam mniej cheaterów (bo po co cheatować jak to tam nic nie da ) A po drugie można by tam grać w słabsze dni jeżeli nie chcielibyśmy spaść z rangi.Ale to jest Valve i szansa na to że wprowadzą coś takiego jest równa zeru.

Czemu mieliby nie wprowadzić? Bo valve?

Opublikowano

Pewnie dostanę offtopic, ale sam jesteś jak PolishDesigner, zapewne twój supreme to kałaszek z goldami, pozdrawiam.

Pisze to typ ktory robil temat bo nie mogl sobie poradzić z wygraniem meczu na kalaszki  :yay: .

Proste. Dobry gracz, pnie się w górę i nie tłumaczy się tym, że ktoś ma 3h i gra jak global. Jak sam dobrze gra to nie będzie miał problemu. Cheaterzy natomiast to inna bajka. Psują grę, fakt ale nie ma ich w każdym meczu. Przegrasz jeden przez takiego podczłowieka ale wygrasz 3 kolejne w którym go nie będzie. Wszystko zależy od umiejętności   :)

Wiesz ziomeczku grajac z klanem gramy pcw co daje nam typów po 3k godzin po 2k godzin i jakos gramy nie mowie ze jest ez 16/0 tylko wygramy 16/10 16/13 czy przegrywamy z oporami z ciekawosci piszemy do nich jakie maja rangi a oni pisza ze globusy no to skoro gramy jakos radzimi sobie z globusami po 3k godzin to jakos dziwnie to wyglada ze jakis team randomow robi nas na mmach jak chce + maja te 40-500 godzin to troszki jest nie hallo.

Wystarczy zeby zrobili tak jak kiedys bylo w lolu (teraz nie wiem jak jest) 

Zeby grac rankedy trzeba by wbic z 30 lvl a nie 3 jak teraz, liczba smurfow i haxow spadlaby o polowe.

Do tego musieliby dodac tryb 5v5 nierankingowy.

Z tym lv cos jest no ale lepszy sposob bylby ze 1 konto steam przypada na 1 czlowieka konto steam aktywujesz za pomoca kodu ktory ci przyjdzie poczta troche skomplikowane ale za to pewnie byloby 100% skuteczne a gdy ktos dostal vaca np w csie to nigdy sobie nie zagra w ta gre raczej ze kupi od kogos konto.

Z trybem "normalnym" tak jak w lolu 5v5 bylo by tak ze kazdy by mial wyjebane i by trolowal.

lel ja mam orzelka xp

Orzelek to taka dobra ranga xp  pewnie dalej na kalaszkach sobie nie radzisz xD 

Opublikowano

Bany za wychodzenie byłyby normalnie, jedyna różnica to brak rangi.

Tak czytam te twoje komentarze i jestem pewny, że masz maks MGE bo po twojej znajomości cs'a niemożliwe żebyś miał GLOBALA bo za głupie odpowiedzi dodajesz na ten temat :D

Opublikowano

Mi tam smurfy nie przeszkadzają w globalu ich nie ma, a na cheaterow często nie trafiam (chyba).

To jest skuteczny sposób na zmniejszenie liczby haxów i smurfów.

W lolu było tak samo i jakoś nikt nie narzekał a tutaj jak zrobili 3 lvl to już ludziom ciężko wbić.

Na globalu ich nie ma? Na każdej randze są goście max 100h.

Na globalu widzę często takich.

Na moje powinno dobierać przeciwników co mają zbliżone godziny, np. mamy w pięciu po około 2k to tamci tak samo powinni mieć tyle, valve powinno się nad tym zastanowić, byłoby to dobre rozwiązanie oczywiscie jeżeli chodzi o "normalną grę" bo raczej goście z 2k h na rage nie polecą, lipa byłaby na niższych rangach typu gold gdzie mają po 100h, m.in cheat acc.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Na globalu ich nie ma? Na każdej randze są goście max 100h.

Na globalu widzę często takich.

Takich którzy mają po 100h jest całkiem sporo, chodzi mi o to że smurf to osoba mająca wyższą rangę na mainie, w GE jest to nie możliwe.

Co za różnica na jakim koncie graja skoro na każdym mają GE.

Opublikowano

Oczywiście, że sposób supremenoob z tym 30 lv jest dobry. Jeżeli ustawiliby wieksze XP z meczyk (mniej więcej miesiąc grania, żeby wbić 30lv), to na 100% byłoby o 70% mnie cheaterów, bo któremu z nich chciałoby się grać w grę przez 30 dni, żeby dostać bana po x dniach? Przy okazji byłoby mniej noobów, którzy biorą mm'a po 2h grania w csa ;) Ci którzy płaczą, że to gówniany pomysł, to pewnie dlatego, że sami cheatują lub ciągle na smurfach grają.

Opublikowano

@steelie
To że masz konto 1,2k nie oznacza, że nie możesz mieć konta 20h (smurfa) :) Supremenoob miał bardzo dobry pomysł i nie wiem dlaczego tyle osób na niego naskoczyło. Przecież dzięki takiemu sposobowi byłoby o wiele mniej cheaterów. Mam nadzieję, że valve będzie na tyle genialne i też wpadnie na taki pomysł ;)

Opublikowano

@supremenoob nie napisales ze bedzie mial wtedy bana tu i tu, a ja skad mialem sie domyslec?

@plokijR naskoczylo, bo nie kazdy chce spedzac 2000godzin grajac na casualu gdzie nie trzeba miec skilla aby zabic...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...