Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo skillowy poziom na MMach?

karol123742

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no elo poziom na suprimach czy globalach zwiekszył sie? czy jak, dzisiaj z teamem postanowilismy zagrac 5 mmow :D no nic spokojnie gramy wygrywamy pistolety .. i sie zaczelo my idziemy a oni sa A my idziemy b noi tak dalej my wbijamy mida a oni 3 conector 2 short :D no takie taktyki nie z tej ziemi xD no ale c**j z ciekawosci sprawdzilem ich godziny w koter strajka :D okazalo sie ze pany maja po 44-100 godzin w kontera i to mnie zastanawia :D.Grajac pcw dostawalismy ludzi po 3-4k godzin i jakos gralismy  bylo trudno ale dawalismy  rade a dzisiaj na 5 mmach dostawalismy srogie wpierdol ze sie opisac nie da XDD 

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu nie było fal banów i cheaterzy się mnożą :( ja na orzełkach to samo... wczesniej na orzelkach eas meczyki.. a teraz ? no grają jak globale normalnie... banie siekają jeszcze nie wychylajac się... xD

Czasami sie trafi normalny mecczyk ale duzo jest z cheaterami niestety :(

Opublikowano

Na globalu poziom jest, na supreme nie ma.

Nie koniecznie. Grając na czitach do jakiej rangi w końcu dojdziesz? Logiczne, że do globala, tam jest tych haxów najwięcej

Opublikowano

no elo poziom na suprimach czy globalach zwiekszył sie? czy jak, dzisiaj z teamem postanowilismy zagrac 5 mmow :D no nic spokojnie gramy wygrywamy pistolety .. i sie zaczelo my idziemy a oni sa A my idziemy b noi tak dalej my wbijamy mida a oni 3 conector 2 short :D no takie taktyki nie z tej ziemi xD no ale c**j z ciekawosci sprawdzilem ich godziny w koter strajka :D okazalo sie ze pany maja po 44-100 godzin w kontera i to mnie zastanawia :D.Grajac pcw dostawalismy ludzi po 3-4k godzin i jakos gralismy  bylo trudno ale dawalismy  rade a dzisiaj na 5 mmach dostawalismy srogie wpierdol ze sie opisac nie da XDD 

przeciez sam juz sobie odpowiedziales

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Pewnie dostanę offtopic, ale sam jesteś jak PolishDesigner, zapewne twój supreme to kałaszek z goldami, pozdrawiam.

Powiedział ten co ma golda xp

Oni mają po prostu dobre krzesło i słuchawki gamingowe, z respa ct na mirage słyszą jak sobie podskoczysz przed a.

tenor.gif

Opublikowano

Zdarzają się mocni ludzie co siedzą na mm i mają 2k godzin. Jednak jak widzę tyle godzin z miejsca reportuje. Może być smurfem też ale report nie zaszkodzi

Opublikowano

tak będzie ciągle póki valve nie weźmie się za cheaterów i smurfów ale oni mają to gdzieś tylko wymyślać skiny skrzynki i tyle a co tam z cheaterami,smurfami róbmy fale banów raz na miesiąc zamiast codziennie banować albo co tydzień robić fale banów albo próbować zwalczać cheatów temu valve to chyba za mało mają kasy czy co że chcą na cheaterach zarabiać ja nie wiem mają tyle hajsu a im jeszcze mało

Opublikowano

tak będzie ciągle póki valve nie weźmie się za cheaterów i smurfów ale oni mają to gdzieś tylko wymyślać skiny skrzynki i tyle a co tam z cheaterami,smurfami róbmy fale banów raz na miesiąc zamiast codziennie banować albo co tydzień robić fale banów albo próbować zwalczać cheatów temu valve to chyba za mało mają kasy czy co że chcą na cheaterach zarabiać ja nie wiem mają tyle hajsu a im jeszcze mało

A co mają ze smurfami zrobić? Jak ktoś sam sobie nie wbije to kupi na allegro i tyle.

tenor.gif

Opublikowano

yy no nie wiem banować?

jestes idiota czy udajesz ? jak mozna banowac kogos za skilla ? -.- puknij sie w leb...

Co do cheaterow to powinno byc jak ma EA w bf'ie PUNKBUSTER i by nie bylo cheaterow proste... a przynajmniej cos podobnego do tego programu

Opublikowano

nie no spoko niech nikt nie banuje smurfów bo wcale nie psują grę nowym graczom i do tego na silverach sobie robi 50/0 i wcale smurf nie psuje zabawy ludziom z silverach bądź niższych rang wbije sobie globala i gra na silvery,gdzie tu uczciwa gra dla tych ludzi? skoro ten smurf ma globala niech se gra na tym globalu ale nie psuje innym zabawę  

Opublikowano

Kiedy sobie z kolega smurfujemy na rangach le-sup to przegrywamy sporo, bo są same odpały na kontach 10-100h (zazwyczaj grają całą 5 wtedy). Kiedy gram na swoim mainie, to grając na gości 1000-3000h zazwyczaj nie ma większego problemu żeby wygrać, bo grają normalnie. Ostatnio były 2 promocje -50% w 1 miesiącu na csa także ...

Opublikowano

Proste. Dobry gracz, pnie się w górę i nie tłumaczy się tym, że ktoś ma 3h i gra jak global. Jak sam dobrze gra to nie będzie miał problemu. Cheaterzy natomiast to inna bajka. Psują grę, fakt ale nie ma ich w każdym meczu. Przegrasz jeden przez takiego podczłowieka ale wygrasz 3 kolejne w którym go nie będzie. Wszystko zależy od umiejętności  :)

f22b35ad191bd.gif

Opublikowano

nie no spoko niech nikt nie banuje smurfów bo wcale nie psują grę nowym graczom i do tego na silverach sobie robi 50/0 i wcale smurf nie psuje zabawy ludziom z silverach bądź niższych rang wbije sobie globala i gra na silvery,gdzie tu uczciwa gra dla tych ludzi? skoro ten smurf ma globala niech se gra na tym globalu ale nie psuje innym zabawę  

Przecież na silverach wystarczą 1, może 2 mecze, żeby awansować xD Piszesz, że smurfy są złe, a jak sobie wbijesz tego dmg+ to sam będziesz grał na smurfie (tak, mam mge i 2 smurfy i nie wstydzę się tego ( ͡° ͜ʖ ͡°))

tenor.gif

Opublikowano

Proste. Dobry gracz, pnie się w górę i nie tłumaczy się tym, że ktoś ma 3h i gra jak global. Jak sam dobrze gra to nie będzie miał problemu. Cheaterzy natomiast to inna bajka. Psują grę, fakt ale nie ma ich w każdym meczu. Przegrasz jeden przez takiego podczłowieka ale wygrasz 3 kolejne w którym go nie będzie. Wszystko zależy od umiejętności   :)

Godziny to jedno, ale to widać po paru akcjach czy to smurf czy odpał. Jeśli oni sobie biegają na pełnej nie sprawdzając miejscówek i wbiegają od razu z prefire na ciebie albo po ct zawsze robią stack tam gdzie wy wbijacie to chyba coś nie tak. Powinni zając się odpałami i podstawowymi problemami, które są już kupe czasu, a nie zmienianiem tej gry coraz bardziej w coda przy każdym kolejnym update.

Opublikowano

@Gramnalajcie12 twoja interpunkcja mnie zabija...

smurfy zostana. Valve na tym trzepie hajs to po co banowac?

Do tego smurfy albo mogli sprzedać wcześniejsze konto, zobaczyc jak wyglada teraz poziom, wbic od nowa globala, zagrac z kolegami z nizsza ranga... wiele powodow.

Opublikowano

Wystarczy zeby zrobili tak jak kiedys bylo w lolu (teraz nie wiem jak jest) 

Zeby grac rankedy trzeba by wbic z 30 lvl a nie 3 jak teraz, liczba smurfow i haxow spadlaby o polowe.

Do tego musieliby dodac tryb 5v5 nierankingowy.

Opublikowano

@supremenoob na serio? Wiesz ile by to trwalo? Wtedy nikt by nie gral mmow, a wiecej cheaterow by bylo na tym nierankingowym. Sa dwa typy cheaterow, jedni co chca na tym zarobic, drudzy, aby zepsuc innym zabawe z gry i miec satysfakcje z bycia najlepszym.

Opublikowano

Ostatnio rzadko kiedy widuje cziterów. Jak już mówiłem dobry gracz będzie grał z uporem aż w końcu awansuje, bez względu na smurfy czy cziterów.

f22b35ad191bd.gif

Opublikowano

@supremenoob na serio? Wiesz ile by to trwalo? Wtedy nikt by nie gral mmow, a wiecej cheaterow by bylo na tym nierankingowym. Sa dwa typy cheaterow, jedni co chca na tym zarobic, drudzy, aby zepsuc innym zabawe z gry i miec satysfakcje z bycia najlepszym.

W lolu wbicie 30 trwało nawet dłużej a chętnych na granie rankedów nie brakowało 

Co z tego że by byli cheaterzy na nierankingowym? Ma to tylko służyć wbiciu 30lvla i zapoznania się z grą

To tak jak z cheaterami na DM, nikogo to nie obchodzi, wychodzisz i idziesz na inny server.

Rankedy i tak nie powinny być dla casuali.

Chcesz pograć raz w tygodniu? To wchodzisz na nierankingowy i biegasz z p90.

Oczywiście nierankingowy system 5v5 był by tak naprawdę rankingowy tylko nikt nie widziałby jaką ma rangę. Inaczej było by to bez sensu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...