Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo skillowy poziom na MMach?

karol123742

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@plokijR liczyłem ile by to zajęło w csowym "obliczeniu"

do tego nie gram to gówno zwane lolem ;)

a napisał że by było 30lvli tak jak w lolu, nie że wbijanie...

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@steelie
Chciałbym Cię poinformować, że w Lolu trudniej wbić 30 lv, niż w csie ;) Tak dla twojej informacji mi wbicie 40 lvla ( w csie) zajęło 100h, więc nie wiem w jaką grę grałeś, że tobie to zajmuje 2000h

Opublikowano

@supremenoob nie napisales ze bedzie mial wtedy bana tu i tu, a ja skad mialem sie domyslec?

@plokijR naskoczylo, bo nie kazdy chce spedzac 2000godzin grajac na casualu gdzie nie trzeba miec skilla aby zabic...

To że teraz na casualu grają same boty nie znaczy że na nierankingowym 5v5 też by tak było.

na pewno nie powinno to być 2k godzin imo max 150h nawet dla słabych graczy

Gracze którzy  już mają/mieli rangę powinni być zwolnieni z wbijania wymaganego lvla. Tylko nowe konta csgo powinny mieć wymagany lvl.

Więc wbicie tego 30lvla będzie przeszkadzało tylko smurfom/cheaterom, nowym graczom nie bedzie to robiło różnicy bo i tak powinni pograc najpierw dm/casual zanim zaczną grac rankedy.

Opublikowano

@supremenoob chodzilo mi ze na casualach same boty graja, nie ze na tym nierankingowym beda ;)

Napisałes wcześniej że "naskoczylo, bo nie kazdy chce spedzac 2000godzin grajac na casualu gdzie nie trzeba miec skilla aby zabic..."

a ja napisałem że ten 30lvl to tylko przy założeniu że będzie nierankigowy 5v5 żeby nie trzeba było grać tego casuala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...