Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Goldy w kałaszkach?

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

5dni temu wbilem mg2, wygralem 3x wtedy zauwazylem goldy 4 na koniec rundy po czym przegralem 5x i spadlem do mg1, dzisiaj 2x przegralem i spadlem do golda 4 tym razem to przez cheatera który wiedział gdzie jesteś mimo że się skradałeś to gościu w podskoku z awp banie celował i gral only deagle, mial -rep cheater -rep fucking smurf i jeden +rep thanks for boost me <3

Da sie cos na to zaradzic? Spadlem do golda 4 i sie wkurwilem.

Pozdrawiam.

post-1439035-0-02985600-1450477892_thumb.jpg

Moje statystyki są takie, ponieważ nikt nie miał mikrofonu nawet się komendami nie posługiwał

post-1439035-0-88661000-1450477936_thumb.jpg

Opublikowano

Znajdź sobie team.

I wtedy będą gadać :)

Dzięki tobie mam z*******y team!!!!11! Udało mi się znaleźć golda 4 który ma 400winów i 1k godzin w CS:GO, gram wraz z moimi przyjaciulmi JPARMI!! Wszyscy razem bunnyhopujemy 16-0!

@topic znalezienie teamu to jak szukanie igly w stogu siana

Opublikowano

I przez takich ludzi jak ty comunity csa spada na psy ale co tam rozpisze sie.Wyzywasz mnie od goldow kalaszkow ale jak ci napisze 1v1 to juz mi na pw nic nie odpisujesz ;) hejtujesz mnie bo w pewnym temacie napisalem ze jak moj team na pistoletach (suprimy) robi 0/4 nie podaje infa to wychodze to mnie tak zhejciles ze sie nie wychodzi itp az do teraz masz taki bol dupy :D.Piszesz w temacie ze masz orzelka atu co sie okazuje? temacik znowu taki sam jak kilka miesiecy temu ze z kalaszka wyjsc nie mozesz to ty masz orzelka koles czy kalaszka albo wkoncu tego golda 4? a tu ladny scren pokazujacy 4/19 na kalaszkach gdzie sie gre robi samym deaglem czy glockiem :D 

Pewnie dostanę offtopic, ale sam jesteś jak PolishDesigner, zapewne twój supreme to kałaszek z goldami, pozdrawiam.

Post z mojego tematu :D.

lel ja mam orzelka xp

Post z kolejnego tematu.

Po co kłamać jaka ma sie range bo nie ogarniam tego piszesz na forum ze masz orzelka a tu masz golda 4 powiedz po co? bo nie ogarniam takich ludzi :/ to 4/19 pokazuje jaki jestes slaby skoncz wyplakiwać sie na forum i zacznij grac areny.

Dzięki tobie mam z*******y team!!!!11! Udało mi się znaleźć golda 4 który ma 400winów i 1k godzin w CS:GO, gram wraz z moimi przyjaciulmi JPARMI!! Wszyscy razem bunnyhopujemy 16-0!

@topic znalezienie teamu to jak szukanie igly w stogu siana

golda 4 400 winow? jak ty masz 200 meczy i kalach to pasujecie do siebie :D

Opublikowano

Nie żebym coś mówił ale nie trzeba mieć " PRO " teamu żeby mieć więcej fragów niż 4 przez cały mecz...to świadczy o tobie, że jesteś warzywem bo inni u ciebie przynajmniej tych 3 grało i jak byś ty grał i ten 4 to pewnie byście przegrali z gorszym wynikiem a kto wie może byście wygrali. Jeżeli oni mieli tyle fragów to na stówę dawali info a ty po prostu masz ból dupy. Nic nie zrobisz z tym :)

Opublikowano

I przez takich ludzi jak ty comunity csa spada na psy ale co tam rozpisze sie.Wyzywasz mnie od goldow kalaszkow ale jak ci napisze 1v1 to juz mi na pw nic nie odpisujesz ;) hejtujesz mnie bo w pewnym temacie napisalem ze jak moj team na pistoletach (suprimy) robi 0/4 nie podaje infa to wychodze to mnie tak zhejciles ze sie nie wychodzi itp az do teraz masz taki bol dupy :D.Piszesz w temacie ze masz orzelka atu co sie okazuje? temacik znowu taki sam jak kilka miesiecy temu ze z kalaszka wyjsc nie mozesz to ty masz orzelka koles czy kalaszka albo wkoncu tego golda 4? a tu ladny scren pokazujacy 4/19 na kalaszkach gdzie sie gre robi samym deaglem czy glockiem :D

Post z mojego tematu :D.

Post z kolejnego tematu.

Po co kłamać jaka ma sie range bo nie ogarniam tego piszesz na forum ze masz orzelka a tu masz golda 4 powiedz po co? bo nie ogarniam takich ludzi :/ to 4/19 pokazuje jaki jestes slaby skoncz wyplakiwać sie na forum i zacznij grac areny.

golda 4 400 winow? jak ty masz 200 meczy i kalach to pasujecie do siebie :D

Kalaszek = przeklenstwo, haha xDD a piszesz po raz 2 ze masz supreme a piszesz tematy typu " Lepsi gracze na mmach przegrywamy! "

Nie żebym coś mówił ale nie trzeba mieć " PRO " teamu żeby mieć więcej fragów niż 4 przez cały mecz...to świadczy o tobie, że jesteś warzywem bo inni u ciebie przynajmniej tych 3 grało i jak byś ty grał i ten 4 to pewnie byście przegrali z gorszym wynikiem a kto wie może byście wygrali. Jeżeli oni mieli tyle fragów to na stówę dawali info a ty po prostu masz ból dupy. Nic nie zrobisz z tym :)

Ja p******e, nie licza sie fragi tylko gra 

Proszę o zamknięcie tematu, idę na angielskie forum bo tu zamiast sobie pomóc kłócicie się o byle gówno, żegnam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...